Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Výškové práce, ploché a šikmé střechy, mytí oken a fasád Ústí nad Labem
Výškové práce, ploché a šikmé střechy, mytí oken a fasád, nátěry konstrukcí a komínů, spárování panelových domů, oplechování, sanace, izolace balkonů, střech.
Opravy a rekonstrukce objektů, zednické práce, obklady, Duchcov
Rekonstrukce obytných, administrativních i průmyslových objektů, koupelen, zhotovení nových instalací, opravy střech realizuje MAKOMA stavební firma s.r.o., okres Teplice.
Kovoobrábění, CNC obrábění součástek z kovů i plastů, povrchová úprava materiálů, výroba
Vysoce odborné obrábění kovů i výrobu programů na míru daného stroje poskytuje společnost CNS - Industry s.r.o. z Chomutova. Poskytujeme špičkové tepelné zpracování s maximální přesností.
Geotechnika a hydrogeologie, průzkum, analýzy, Most - VÚHU a.s.
Komplexní služby v oblasti inženýrské geotechniky a hydrogeologie poskytuje společnost Výzkumný ústav pro hnědé uhlí a.s. z Mostu v severozápadních Čechách.
VÚHU a.s. Výzkumný ústav pro hnědé uhlí a.s.
Klempířské práce pro stavební klempířství a střechy Chomutov
Výstavba a rekonstrukce střech, tesařské, pokryvačské a klempířské práce pro stavební klempířství, montáž svodů a oplechování realizuje Tomáš Malecký, Chomutov.
Lisované ocelové plechy pro automobilový průmysl i další odvětví
Lisované ocelové plechy vyrábí naše firma HS Umformtechnik s dlouholetou tradicí. Zabezpečujeme výrobu součástí lisováním za studena z ocelového, nerezového a hliníkového plechu.
Zámečnické práce, výroba klíčů, odemykání dveří, Ústí nad Labem
Zámečnictví Kádner v Ústí nad Labem nabízí výrobu klíčů i autoklíčů, sjednocování klíčů, příslušenství ke klíčům, zámečnické, rytecké i glavírovací práce, odemykání zabouchnutých dveří bytů i aut.
Lisované ocelové výlisky Chomutov, pro automobilový průmysl
Lisované ocelové plechové výlisky vyrábíme v Chomutově především pro automobilový průmysl.
Zemní, výkopové a svářečské práce, hloubení základů Děčín
Terénní úpravy, zemní, výkopové a svářečské práce, hloubení základů, bazénů a rýh pro přípojky realizuje společnost AS Stavby - Alexandr Straka, Děčín.
Tryskání suché i mokré, čistící práce, opracování povrchů, Litoměřice
Opracování a čištění povrchů, abrazivní tryskání ocelovou drtí a pískem, bezprašné otryskání vodním proudem vykonává společnost AQUA S.P.P., s.r.o., Litoměřice.
Servis VN – pravidelná údržba i havarijní zásahy
Servis VN od pravidelné údržby, generálních oprav, náhradních dílů až po havarijní zásahy nabízí společnost VFSERVIS s.r.o. se sídlem v Teplicích.
VFSERVIS s.r.o. Přístroje a rozvaděče Teplice
Pronájem pracovních plošin s řidičem Litoměřice – práce ve výškách do 42 metrů
Práce ve výškách až do 42 metrů v interiérech i terénech nejsou problém díky firmě Luboš Štorkán z Litoměřic, která pronajímá pracovní plošiny s řidičem.
CNC obrábění Louny
Maximálně přesnou práci pro Vás odvedou moderní stroje na CNC obrábění, které při plnění kusových zakázek i sériové výrobě využívá společnost RK METAL spol. s r.o. z Loun.
Kotlíkové dotace Ústí nad Labem – nová otopná soustava i rekonstrukce
Získejte dotace a finanční podporu na výměnu starého neekologického kotle za nový s pomocí společnosti Kespogas spol. s.r.o. v Ústí nad Labem.
Opravy a renovace kovů a kovových zařízení – efektivní a ekonomické
Renovace a oprava kovů a kovových zařízení, kterou nabízí společnost STROJCONSULT Litvínov s.r.o., je efektivní a ekonomickou variantou zachování funkčnosti mnoha strojů a jejich součástí.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Přesné obrábění strojních dílů na NC a CNC strojích, kovoobrábění
Kovoobrábění, přesné obrábění kovových a plastových strojních dílů na NC a CNC strojích, přípravu, výrobu, montáž strojních celků realizuje společnost CNS - Industry s.r.o.
Geologické práce Ústí nad Labem
Kompletní a odborné geologické práce včetně hydrogeologie a sanační geologie nabízí firma Mgr. Libor Novotný – geolog z Ústí nad Labem.
Kovovýroba Mikulášovice
Zámečnické práce, výrobu kovových plotů a zábradlí nebo sváření na robotizovaném pracovišti nabízí Kovovýroba S&R Stahlbau-Blechbearbeitung CZ, s.r.o., se sídlem v Mikulášovicích.
Žárový nástřik - metalizace Praha – antikorozní a renovační úprava kovových konstrukcí
O antikorozní a renovační úpravu povrchů ocelových konstrukcí a konstrukcí vodních staveb se postará žárový nástřik - metalizace, který odborně provádí firma AQUA S.P.P. se sídlem v Praze.
Elektroinstalace, montáže bytových a průmyslových elektrorozvodů
Elektroinstalační práce, montáže, zapojení, výměna a opravy bytových a průmyslových elektro rozvodů, elektrických zařízení realizuje Elektro Bezděk - Miroslav Bezděk.
Střechy Chomutov - tesařské, klempířské a pokrývačské práce
Čeká Vás rekonstrukce domu včetně položení nové střechy? Hledáte spolehlivou firmu, která nabízí tesařské a pokrývačské práce? Obraťte se na společnost Střechy - Tomáš Malecký z Chomutova.
Návrh a stavba kotelny Žatec – bezpečné prostředí
S návrhem a stavbou kotelny Vám poradí Antonín Pech. Chcete si koupit kotel a nevíte, zda máte bezpečné prostory pro jeho instalaci? Jedná se o dost ožehavé téma, tak proto je lepší si pozvat odborníka, který se Vám na místnost pro kotel podívá, buď Vám místnost zrekonstruuje, nebo přestaví úplně a dále Vám poradí i s tím jaký kotel si pro ...
CNC 3 a 5 osé obrábění Teplice – rychlé a přesné v různých náklonech
Společnost HASU spol. s r.o. z Teplic nabízí služby přesného a rychlého obrábění kovů pomocí CNC 3 a 5 obráběcího vertikálního centra s naklápěcí hlavou.
Vytyčování pozemků Louny – geodetické služby, přesné zaměření hranic pozemků
Hledáte geodetické služby za účelem přesného vytyčování hranic pozemků dle evidence katastru nemovitostí v Lounech a okolí? Obraťte se s důvěrou na GEODETICKOU KANCELÁŘ POLAN.