Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

DELTA PROTEKT - povrchová úprava kovů SVUM-CZ
DELTA PROTEKT vodou ředitelná povrchová úprava kovů od SVUM-CZ. Mimořádný protikorozní povlakový systém DELTA PROTEKT zajistí dokonalou ochranu. Potřebujete prodloužit životnost vašich výrobků? Hledáte vhodný protikorozní povlakový systém, který přilne i na hliník a ušlechtilé oceli? Tato metoda se nejvíc využívá při povrchové ochraně ...
Řezání a vrtání laserem - nejdokonalejší metoda dělení materiálu
Řezání a vrtání kovových a organických materiálů pomocí různých druhů laseru provádí společnost LaserCentrum Hendrich s.r.o
Kamenné obklady a parapety vytvoří originální interiér Praha
Milujete přírodní materiály, ale chcete je použít netradičně a originálně? Pak vsaďte na kámen a výrobky z něj. Tento tradiční materiál dokáže vdechnout každému prostoru nádech originality a luxusu.
Restaurování starožitného nábytku Praha -  na požádání zpracujeme restaurátorskou zprávu
Restaurování starožitného nábytku a obnovu kulturních památek poskytuje společnost pan Miroslava Šacha.Veškeré nabízené práce jsou prováděny restaurátory s příslušnými licencemi Ministerstva kultury.
Strojírenská výroba, kovovýroba, CNC obrábění, lisování, ohýbání, dělení
Naší stěžejní činností je strojírenská výroba a kovovýroba, provádíme dělení materiálu CNC, obrábění, lisování, ohýbání trubek, protahování drážek a další činnost.
Výroba včetně pokládky prkenné podlahy, repase montáž kazetové parkety Praha
Výroba, pokládka, montáž české podlahy ze širokých prken: - široká prkna, selská prkna výroba a montáž prkenných podlah z prken širokých 25-50 cm a dlouhých 5-9 m.
Restaurátoři dodají památkám lesk Praha -  komplexní příprava restaurátorských projektů
Krása českých památek bohužel časem uvadá. Proti toku času nezmůžeme nic, můžeme, avšak můžeme zašlým či zničeným kusům vrátit znovu původní lesk.
Sklenářství Praha 5  - komplexní služby od návrhu až po realizaci
Sklenářství SAŠ nabízí zasklívání oken, dveří, balkónů, zimních zahrad a skleníků.Dále provádíme pískování skel a zrcadel, rámování a paspartování.
SAŠ GLASS s.r.o. Sklo, Interiéry, Exteriéry
Výroba forem pro vstřikování plastů Kolín s klínovým rozjížděním nebo šroubovým vytáčením tvárníků
Vyrábíme formy pro vstřikování plastů ve variantě jedno a dvou komponentní v naší firmě TESPON s.r.o. sídlící v Kolíně.
TESPON s.r.o. - Nástrojárna Kolín Výroba forem na vstřikování plastů Kolín
Servis plynových kotlů Dakon, Viessmann, Immergas, Ariston | Nymburk
Servis plynových kotlů značek Dakon, Viessmann, Immergas, Ariston a dalších značek. Potřebujete opravit plynový spotřebič nebo plynový kotel? Potřebujete provést revizi plynového zařízení? Pak jsme tu pro Vás. Servisní prohlídky jsou již nutností dané nařízením vlády. Chraňte, proto sebe a své zdraví včasnou kontrolou. Zajistíme servis, ...
Antikorozní povrchové úpravy kovů SVUM-CZ | Kolín
Chraňte kovy účinnou metodou DELTA MKS. Včas zabráníte všem vnějším vlivům na vaše výrobky. Dokonalou ochranu docílíte jedině včasnou antikorozní povrchovou úpravou. Firma SVUM-CZ Kolín na základě licence provádí antikorozní povrchové úpravy kovů. Povrchová úprava kovů metodou DELTA MKS je antikorozní povrchová úprava kovů neobsahující ...
Klimatizační zařízení a split multisplit systémy pro kanceláře i administrativní budovy
Společnost SOKRA s.r.o nabízí prodej klimatizačního zařízení, čističky vzduchu, multi split systémů.
Izolační skla výroba Praha - správným výběrem snížite náklady na vytápění
Naše společnost SAŠ Sklenářství se zabývá výrobou izolačních skel. Izolační skla jsou konstruována jako dvojsklo nebo trojsklo, tzn. ze dvou nebo tří tabulí skla.
SAŠ GLASS s.r.o. Sklo, Interiéry, Exteriéry
Výroba celoskleněných dveří a stěn Praha - luxusní vzhled a volnost otevřeného prostoru
Sklenářství SAŠ GLASS s.r.o. se sídlem na Praze 5 nabízí výrobu celoskleněných dveří a stěn.
SAŠ GLASS s.r.o. Sklo, Interiéry, Exteriéry
Povlakové hmoty Delta Protekt VH 300 | Svum CZ Kolín
Povlakové hmoty Delta Protekt VH 300 zvyšují především tvrdost materiálů. U nás ve firmě Svum CZ Kolín známe dost variant, jak tohoto efektu dosáhnout. Povlakové hmoty Delta Protekt VH 300 jsou na bázi silikonů. Na materiálech zanechávají po vytvrzení ochrannou průhlednou vrstvu. Technické informace: Je povlakovým materiálem na bázi litium – ...
Sanace zbaví přírodu nežádoucích látek - Praha
Sanace je užitečná věc. Podzemní vody, půda i další přírodní prvky jsou každý den vystavovány řadě škodlivých látek. K ozdravení životního prostředí a vyčištění kontaminované půdy či vody proto slouží proces sanace. Pokud hledáte odborníka, který nabízí kvalitní a spolehlivé sanační práce je pro vás společnost ALFA System správnou volbou. Sanační ...
Zpracování plechů Plehaso. My víme jak do toho říznout!
Zpracování plechů Plehaso. My víme jak do toho říznout! Jsme odborníci na moderní zpracování plechů a dělení materiálu. Používáme technologie dle posledních trendů, a zajišťujeme tak vysokou kvalitu našich výrobků a rychlost realizace zakázek. Řežeme plechy vodním paprskem, 3D vodním paprskem nebo laserem. Plechy o síle maximálně 8 mm nejen ...
Přesné obráběné díly v kusových a malých sériích Slaný - využíváme nejmodernější CNC stroje
Přesné obráběné díly v kusových a malých sériích vyrábí společnost Nástrojárna Palaba ve Slaném.
Nástrojárna PALABA s.r.o. Výroba forem a nástrojů
Přestavba a rekonstrukce bytových jader Kladno
Společnost COLLMONT- Luboš Hrabánek se zabývá rekonstrukcemi a přestavbami bytových jader. Specializujeme se na zateplení fasád, půdní vestavby a nástavby. Provádíme zakázkové stavební práce přímo Vám na míru Naše společnost sídlí 13 kilometrů od Kladna. Pro podrobnější informace klikněte na odkaz viz níže.
Luxusní celoskleněné dveře do interiéru Praha - elegatní řešení pro Vás
Pokud do interiéru ( popř. kanceláře )potřebuje světlo, vzdušnost a volnost prostoru, celoskleněné dveře jsou tou správnou volbou.
SAŠ GLASS s.r.o. Sklo, Interiéry, Exteriéry
Střechy Praha a okolí - rekonstrukce střech i klempířské práce
Střechy jsou u domů pověstnou třešničkou na dortu. Ať už tak stavíte nebo rekonstruujete rodinný dům, chatu nebo chalupu, výběr střechy není radno podceňovat.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Stavba plynovodů, kanalizací a vodovodů Kolín
Stavbu plynovodů, kanalizací a vodovodů v Kolíně Vám dodává firma GASKO a. s. Kromě výstaveb plynovodů, vodovodů a kanalizací provádíme protlaky pod komunikacemi a vyhledáváme podzemní sítě.
Sklenářství Praha 5 - objednejte si sklo, skleník nebo terárium na míru
Sklenářství SAŠ GLASS Praha 5 nabízí velké množství vlastních výrobků, které si můžete nechat zhotovit na míru. Toužíte po posuvných dveřích, zábradlí či schodišti?
SAŠ GLASS s.r.o. Sklo, Interiéry, Exteriéry