Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

ČEZ Dobřichovice - kontaktní místo pro zákazníky, smluvní partner Skupiny ČEZ
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. z Let u Dobřichovic provozuje kontaktní místo pro Skupin ČEZ. Společnost je jejím smluvním partnerem již od roku 2005.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. Smluvní partner ČEZ
Vodoinstalatérské a topenářské práce okres Kolín, montáž ústředního vytápění a rozvodů vody
Profesionální vodoinstalatérské a topenářské práce včetně montáží ústředního topení i rozvodu vody Vám zajistí společnost Jiří Vepřek - instalatérské práce z Nové Vsi I okres Kolín.
Kamenictví, výroba desek a pultů z kamene Praha - západ
Líbí se vám kámen, jakožto materiál a chtěli byste ho mít i ve svém interiéru? Využijte možnost zakázkové výroby a kamenických prací od firmy PRVNÍ KAMENIA CZ.
Soustružení, frézování, svařování Praha – pro kusovou i sériovou výrobu
ELEKTROMECHANIKA Úvaly, s.r.o. se nachází nedaleko Prahy a dobré dostupnosti a nabízí kvalifikované služby soustružení, frézování, svařování jak pro kusovou, tak pro sériovou výrobu.
Povlaková antikorozní úprava řady Delta Seal pro odolnost materiálů
Provádíme velmi účinné povrchové antikorozní úpravy, Povlakové materiály řady Delta Seal pro povlakování závitových dílů - SVUM-CZ, s.r.o. Kolín
Autodoprava a zemní práce Kladno – terénní úpravy a nákladní automobilová doprava
Potřebujete spolehlivého dodavatele za zemní a výkopové práce nebo autodopravu v Kladně a blízkém okolí? Bez obav se můžete obrátit na prověřenou firmu Uniservis Hašek s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Vrtání studní, studnařské práce včetně vyhledání vody, hydrovrty a laboratorní rozbor vody
Ivan Houska – Vodoservis je společnost z Prahy 10, jež se zabývá vrtáním studní v různých typech prostředí. Vyhledáme vodu na Vámi vybraném místě a zajistíme dokumentaci i laboratorní analýzu vody.
Koupelny a kuchyně v mramorovém, žulovém nebo travertinovém provedení Praha
Toužíte po luxusní a nadčasové koupelně nebo kuchyni v mramorovém, žulovém či travertinovém provedení? Vaše přání Vám vyplní kamenictví a kamenosochařství PRVNÍ KAMENINA CZ, s.r.o. v Rudné u Prahy.
Podlahářství Hrade Králové – podlahy Tvrdík
Podlahářská firma Tomáš Tvrdík nabízí ve svých prodejnách velký výběr podlahových krytin nově i v Hradci Králové.
Povrchová úprava DELTA TONE od firmy SVUM-CZ, MKS, SEAL, PROTEKT
Povrchovou úpravu kovů navíc nabízíme hned v několika variantách. Vybrat si tak můžete úpravu přesně podle vaší potřeby- SVUM-CZ, s.r.o. Kolín
Zakázková výroba okenních parapetů Praha – propracované do nejmenšího detailu
Stavíte dům a potrpíte si na propracované detaily a kvalitní materiály? Kamenictví a kamenosochařství PRVNÍ KAMENINA CZ, s.r.o. v Rudné u Prahy nabízí zakázkovou výrobu okenních parapetů.
Kvalitní servis plynových kotlů, kotelen nejen pro firmy i družstva Kolín
Zajistíme pro Vás včasný servis kotelen nebo plynových kotlů – nabídka spolehlivých servisních služeb - postaráme se o Vaši kotelnu nebo kotel - FALKOM s.r.o. Kolín
Zpracování přírodního materiálu Praha - žula, mramor, travertin či umělý kámen
Toužíte po bytovém doplňku z přírodního nebo umělého kamene? Kamenictví a kamenosochařství PRVNÍ KAMENINA CZ, s.r.o. v Rudné u Prahy zpracovává na zakázku materiály jako žulu, mramor či travertin.
Plovoucí podlahy, PVC – Tvrdík Čáslav, Nymburk, Praha východ
Nabízíme kvalitní a pohodlné plovoucí podlahy a PVC - odolné a velmi snadno udržovatelné
Pronájem skladovacích prostor, skladů, hal a kanceláří, Praha a Středočeský kraj
A.ZADÁK - STAV., spol. s r.o., společnost zajišťující dlouhodobé pronájmy skladů, obchodních, kancelářských prostorů i výrobních hal. Zajistíme prostory k pronájmu v Praze i Středočeském kraji.
Kovovýroba, výroba strojních dílů, kovových konstrukcí, třískové obrábění
Kovovýroba, zámečnictví, výroba strojních dílů, kovových konstrukcí, ozubení, třískové obrábění, soustružnické práce realizuje společnost FEMONT a.s.
Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě, demolice, likvidace suti, odpadů
Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě, základy staveb či bazény, terénní úpravy, demoliční práce, likvidace suti, odvoz odpadů realizuje společnost Výkopy Durek - Miroslav Durek.
Kvalitní podlahářské práce, pokládka dřevěných, laminátových či PVC podlah se sídlem v Praze
Podlahářství − Jiří Horák poskytuje kompletní podlahářské práce, provádíme pokládku dřevěných, laminátových či PVC podlah. Využíváme značkové materiály s vysokou životností.
Výroba kamenných parapetů a dlažby do interiérů i exteriérů Praha - východ Nehvizdy
Kamenictví Daha Nehvizdy, s.r.o. se zaměřuje na výrobu kamenných parapetů a dlažby do interiérů i exteriérů a na komplexní zajištění výroby pro kameníky.
Kvalitní povrchové úpravy kovů jedinečnou metodou DELTA-MKS
Kvalitní povrchové úpravy kovů jedinečnou metodou DELTA-MKS – dokonalá antikorozní ochrana kovů pro automobilový průmysl - SVUM-CZ, s.r.o. Kolín
Zakázkové kovoobrábění na CNC strojích
Obrábění kovů, soustružení kovů a frézování kovů. Dále v oblasti kovoobrábění děláme: řezání kovů, vrtání a dynamické vyvažování rotačních dílů - KOLMETAL, s.r.o. Kolín
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Povrchové úpravy kovů, tryskání, žárové nástřiky, metalizace, antikorozní nátěry
Povrchové úpravy kovů, ošetření materiálu tryskáním, žárovým nástřikem, metalizací, antikorozními nátěry provede společnost Pavel Kordík – Metax sídlící v okrese Jičín.
Zemní práce, terénní úpravy, hloubení základů, výkopy pro inženýrské sítě
Zemní práce, terénní úpravy, svahování či srovnání terénu, hloubení základů domů a bazénů, výkopy pro inženýrské sítě zajišťuje společnost Jiří Šimon z obce Mnichovice.
Demoliční práce Praha - západ, Dobříš - provádíme vše vlastní technikou
Jsme stavební firma zaměřená na zemní práce, bourací práce a demoliční práce.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ