Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Zakázkové truhlářství,  okr. Příbram.
Zakázkové truhlářství. -dřevěný nábytek z masivu. -zakázková výroba selského nábytku -skleníky, kredence, komody Vybavíme chatu, chalupu, byt, horský hotel nebo pension stylovým i moderním nábytkem ze smrku, borovice, buku i dubu.
Zámečnictví, kovovýroba Příbram
Zabýváme se zámečnickou výrobou, kovovýrobou, provádíme opravy a výměny dveřního kování, zámků a dveřních zavíračů. Vyrábíme: -zábradlí, mříže, ploty, vjezdové brány, schodiště, přístřešky -atypická garážová vrata -výrobky z nerezové oceli -ocelové konstrukce -protihlukové stěny -sušáky na prádlo -ochranný síťový a hrotový systém proti ...
Umělecký kovář a zámečník Sadská
Kovářství Petra Benetky nabízí i veškeré zámečnické práce. Zhotovíme: - brány - věšáky - dekorační předměty - plastiky - dveřní kování (kliky, madla, štítky, panty, klepadla) - krbové doplňky (rošty, dvířka, mřížky, popelníky, nářadí, dýmníky...) - lampy - lustry - nábytek (stoly, lavice, křesla, postele) - ...
Rekonstrukce elektřiny Poděbrady, SIGONA Nymburk
SIGONA Nymburk Vám nabízí veškeré elektroinstalační práce nejen pro zákazníky z Nymburku, ale i z Poděbrad, Sadové, Prahy a z celého Středočeského kraje. Mezi naše zákazníky řadíme nejen firmy, ale i běžné rodinné domky, specializujeme se na průmyslové elektromontáže, ale i rekonstrukci stávajících elektrických rozvodů, včetně bytové ...
Delta Seal - SVUM-CZ povrchová úprava kovů
Povlakové materiály řady Delta Seal Povlaky Delta Seal jsou organické epoxy-fenolické vysoce zesíťované pryskyřice, které se v tloušťkách 4-10 µm používají jako Top-Coaty (vrchní krycí povlak) na podkladové vrstvy zinkolamelových povlaků Delta Tone 9000, Delta Protekt KL 100, na podklady z galvanického Zn, popř. Zn/Ni, používají jako utěsňovací ...
Kamenické práce a služby, kamenictví Praha východ
Společnost Daha Nehvizdy, s.r.o. nabízí kamenické práce, služby a výrobky. Služby: - komplexní výroba pro kameníky - dodávky výrobků - montáž kamenických zakázek na klíč. Produkty: - obklady - dlažby - parapety - kuchyňské pracovní desky - obrubníky - štípané obklady - kašny - deskoviny.
Dřevoplastové terasy, nábytek z masivu oblast Praha a Středočeský kraj
Naše společnost se zabývá výrobou: - venkovních podlah a teras - nábytku z masivu na zakázku - zahradního nábytku - ručně vyřezávaného historického nábytku. Používáme WPC systémy Perwood - ideální použití do: - všech exteriérech domů - na terasy - zahrady - k bazénům apod. PERWOOD je materiál vysoce odolný vůči vodě, ...
Výroba moderního nábytku, okr. Příbram.
Výroba nábytku, truhlářství. Vybavíme chatu, chalupu, byt, horský hotel nebo pension stylovým i moderním nábytkem ze smrku, borovice, buku i dubu.
Výroba, montáž schodiště na míru Praha
Návrh, vyroba a montáž: - vnitřní schodiště i zábradlí na zakázku Praha Nabízíme schodiště přímé nebo zalomené. Provádíme také obložení betonových a kovových skeletů. Vyrábíme nejen klasická celodřevěná schodiště, ale také vynášená v kombinaci s nerezovými prvky. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Broušení na kulato
V rámci činnosti kovoobrábění jsme uvedli do provozu brusku na kulato 2 UD 750 – brousí v hrotech do 750 mm včetně broušení do díry. Dále brousíme na magnetce BPH 20, brusce na nástroje ( frézy,nože apod. ) a speciální ostřičce vrtáků větších průměrů.
Stavby pro jezdectví Praha západ
Naše tesařství je hlavním dodavatelem dřevěných konstrukcí pro jezdecké stavby. Naše haly a výrobky jsou zcela určeny pro jezdectví. Zhotovíme vlastní návrh v reálném 3D modelu. Pracuje pro Vás tým profesionálů. Více info zde:
Stavební izolační práce Praha
Společnost NOVIS izolace s.r.o. nabízí tepelně izolační práce. Práce převážně souvisí s realizací oprav a rekonstrukcemi střešních plášťů. - spojené se zateplováním fasád objektů - spojené se zateplováním podkroví objektů. Více info naleznete viz odkaz níže:
Netradiční kovářské práce
Kovářství Petra Benetky nabízí netradiční kovářské práce. Jedná se především o ruční výrobu. Dokážeme zhotovit i předměty dle Vašich návrhů: - šperky - svícny - krbové doplňky - kování - lampy - lustry - svítidla - bytové doplňky a další. Více info naleznete viz odkaz níže:
Stylistka,vizážistka,oděvní výtvarnice-Střední čechy
NABÍZÍM SLUŽBY STYLISTKY,VIZÁŽISTKY,ODĚVNÍ VÝTVARNICE,ZAKÁZKOVÉ ODĚVNÍ ČINNOSTI:zakázkové krejčovství,líčení a styling pro různé události,změna šatníku,nákupy se stylistou,proměny.
Realizace veřejného osvětlení pro obce
Společnost Elektromontáže Kalců nabízí realizaci veřejného osvětlení pro obce. Zajišťujeme: - projektová dokumentace - realizace veřejného osvětlení. Reference: - obec Bášť - obec Všetaty - obec Nelahozeves - obec Dolany u Kralup n. Vlt. - obec Předboj. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Výstavba a montáže trafostanic Velvary, Slaný, Kladno
Společnost Elektromontáže Kalců provádí výstavbu a montáže trafostanic. V oblasti montáží trafostanic nabízíme následující druhy služeb: - výstavba a opravy distribučních a odběratelských transformačních stanic, včetně rekonstrukcí zděných TS. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Měřící a regulační technika - elektroinstalace
V oboru měřící a regulační techniky a elektroinstalací Vám nabízíme: montáže - servis a opravy - regulace vytápění a ohřevu TUV - řízení provozu kotelen a výměníkových stanic - regulace provozu solárních kolektorů - centrální ovládání a regulaci kombinovaných zdrojů vytápění - akumulační elektrické vytápění Komextherm - rozvody ...
Ochrana stěn Kněžmost
Společnost Dobiáš spol.s r.o. se zabývá ochranou stěn pod úrovní terénu. - ochrana proti vzlínání zemní vlhkosti - Ochrana proti spodní vodě Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Ušlechtilá kamenická výroba Praha východ
Společnost Daha Nehvizdy, s.r.o. představuje ve své nabídce ušlechtilou kamenickou výrobu. Jedná se o výrobu dle přání zákazníka. Výroba: - kuchyňské pracovní desky - umyvadlové desky - obklady fasád - dlažby - parapety - doplňky. Více info naleznete zde:
Rekonstrukce komunikací Kladno
Společnost Klika & Dvořák, s.r.o.provádí rekonsrukce komunikací. Služby: - zemní práce - pokládka zámkové dlažby - pokládka obrub - terénní úpravy - stavba chodníků - oprava chodníků - udržovací práce na komunikacích. Více info naleznete viz odkaz níže:
Zemní a bourací práce Kladno
Společnost DESTRO provádí zemní a bourací práce. Zbouráme, naložíme, odvezeme a zrecyklujeme stavbu určenou k demolici. K dispozici máme širokou základnu zemních strojů: - nakládače - bagry - buldozery - vibrační válce - bourací kladiva - velkoobjemové nákladní vozy. Pro bližší informace najdete na odkazu viz níže.
Umělecké kovářství, ruční výroba
Kovářství Petra Benetky nabízí veškeré kovářské práce. Zpracování zakázek podle dodaných i vlastních návrhů (možnost využít prvky a styly z dobových publikací) Detailní vypracování návrhů. Kovářské práce: - klasické - moderní - netradiční - originální ruční výroba. Vypracování cenové nabídky, která je přizpůsobena finančním ...
Povrchové úpravy Příbram
Provádíme povrchové úpravy - tryskání, barevné nátěry, vypalované práškové barvy (komaxit, galvanický zinek, žárový zinek, broušené anticoro). Vyrábíme a montujeme: -atypická garážová vrata -zábradlí, mříže, ploty, vjezdové brány, schodiště, přístřešky -atypická garážová vrata -kovářské práce -opravíme a výměníme dveřní kování, zámky a ...
Elektromontáže elektroinstalace Poděbrady Sigona Nymburk
Společnost Sigona, spol. s r.o. se sídlem v Nymburku má dlouholeté zkušenosti s elektromontážními pracemi po celém Středočeském kraji včetně Nymburku a Poděbrad. Především se zabýváme prací v oborech slaboproud, silnoproud, bytové a průmyslové elektroinstalace, montáží elektrických zabezpečovacích systémů, požárních a kamerových systémů, montáží ...
Třískové obrábění kovů Mělník
Společnost KOVOTRIO se specializuje na třískové obrábění kovů. Provádíme: - CNC obrábění - klasické seriové obrábění - frézování, vrtání, bezhrotové broušení, lisování, kompletace dílů - povrchové úpravy. Zajišťujeme: - komplexní služby od zajištění materiálu, po vlastní výrobu, povrchové úpravy, kompletace, balení a dovoz k ...