Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Kostky na hraní, štokrle, bedýnky na zeleninu Jeseník
Jan Mareček, zakázkové truhlářství nabízí ruční výrobu uměleckého nábytku: - psací stolek - bedýnka na poklady - lavice - dřevěné vařečky - koš na prádlo - mozaikový jídelní stůl - štokrle - kuchyňská prkýnka - kostky na hraní - ořechové misky - bedýnky na zeleninu - a další.
Nabídka pro prodejny - série hand made dřevěného nábytku
Alternativní truhlářství hledá k dlouhodobé spolupráci hezkou prodejnu nábytku či galerii, která by měla zájem o menší sérii hand made dřevěného nábytku k dalšímu prodeji. Zajímavé netradiční návrhy, ložnicový nábytek a doplňky, kvalitní ruční práce, přírodní dřevo. ... Nábytek s duší...
Zakázková výroba nábytku, truhlářství Prostějov
Truhlářství Marek Jančík se zabývá zakázkovou výrobou nábytku: - výroba nábytku na zakázku - výroba nábytku na míru - výroba nábytku z lamina - výroba nábytku z masivu - výroba kuchyní, kuchyňských linek - nábytek z velkoplošných materiálů - předsíňové stěny.
Plastová okna, prosklení balkonů Olomouc
Nabízíme dodávku, montáž, prodej, servis: - plastová okna a dveře - hliníková okna a dveře - dřevěná eurookna a dveře - prosklení balkonů - zasklení lodžií, balkonů - prosklené fasády - zimní zahrady - okenní doplňky. Nabízíme kompletní dodávky a vynikající ceny ! !
Sanace potrubí metodou INSAK Olomouc
Nabízíme: - sanace potrubí bezvýkopovou metodou: - INSAK - UV lampami - monitorování trubních sítí TV-kamerou - lokální opravy trubních sítí - monitoring potrubí TV kamerou - opravy potrubí kanalizačními roboty - odborné posouzení stavu trubních sítí - bezvýkopové opravy trubních sítí.
Sanace potrubí, bezvýkopové opravy trubních sítí Olomouc
Nabízíme: -sanace potrubí bezvýkopovou metodou INSAK -sanace potrubí bezvýkopovou metodou UV lampami -monitorování trubních sítí TV - kamerou -lokální opravy trubních sítí kanalizačními roboty, krátkými rukávci -opravy potrubí kanalizačními roboty -diagnostika a odborné posouzení stavu trubních sítí -bezvýkopové opravy trubních ...
Rekonstrukce kotelen, topných systémů Zábřeh, Mohelnice
DEMI CZ, a.s. nabízí: - dodávka a montáž potrubních rozvodů (teplo, vzduch, voda, pára, chladivo) - rekonstrukce kotelen - rekonstrukce topných systémů - rekonstrukce venkovních potrubních rozvodů - vodoinstalace, plynoinstalace a UT rodinných domků - tepelná izolace potrubních rozvodů - plynové přípojky NTL a STL k ...
Regulované elektrické centrální vytápění Jeseník
Společnost FENIX Trading, s.r.o. v Jeseníku se zabývá regulací s možností centrálního ovládání elektrického vytápění, která nabízí komfortní a intuitivní ovládání s možností postupného rozšiřování systému bez nutnosti zásahu do instalace. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Vodoinstalace, rozvody vody, domovní vodárny Šumperk, Zábřeh
Aleš Jarýn nabízí: - vodoinstalace - vodoinstalatérské opravy - vodoinstalatérské práce - rozvody vody - domovní vodárny - rozvody kanalizace - revize vodovodního vedení.
Zateplování fasád, zateplení Šumperk, Olomouc
Nabízíme zateplení, zateplování fasád: - omezte tepelné ztráty objektů a celkovou spotřebu tepla. Realizujeme zateplovací systém Capatect od firmy Caparol - optimální izolační systémy pro novostavby, přestavby i sanace s jistotou evropské značky. Capatect basic-line: - výhodné zateplení - tepelně izolační kombinovaný systém s bílým ...
Řezání betonu stěnovou pilou, stavební práce Šumperk, Olomouc
Firma Prumhor, s.r.o. nabízí řezání betonu speciální stěnovou pilou Hilti. Stěnová pila se používá: - k řezání betonových či řezání železobetonových konstrukcí v libovolné poloze, dosahuje se velmi čistého a rovného řezu - řezání dveří a oken - vyřezávání stěn - řezání panelů - řízené a šetrné demolice konstrukcí - ...
Rekonstrukce domů a bytů, zateplení fasád, zednické práce Šumperk
Provádíme kompletní dodávku koupelen od návrhu až po realizaci, zajištění stavebního materiálu, obkladů, dlažeb, sanity a zařizovacích předmětů. Dále provádíme celkovou rekonstrukci domů a bytů, zateplení fasád a veškeré zednické práce. Naším cílem je najít technické řešení odpovídající představám zákazníka v nejvyšší možné kvalitě a za ...
Foukaná minerální izolace Zábřeh, Šumperk
Nabízíme izolatérské práce - foukanou minerální izolaci. Climastone: - izolační materiál vyrobený z minerální vlny Isover granulát. - granulát se používá jako polotovar pro následnou aplikaci foukané izolace - výsledný produkt po aplikaci je nutné v konstrukci chránit vhodným způsobem proti povětrnostním vlivům. Foukaná ...
Milan Kocián
Trezory nábytkové i na zabudování do zdi. Doprav a,stěhování trezorů,záruční a pozáruční servis. Bezpečnostní dveře Sherlock. Bezpečnostní dveře Gerda Zámečnická pohotovost Šumperk. Nouzové otevírání bytů. Zabouchnuté dveře. Otvírání zámků.
Milan Kocián Kocián - fab - service
Montáž sádrokartonů, sádrokartonářské práce Šumperk, Zábřeh
Nabízíme montáž sádrokartonů, sádrokartony a suché stavby: - sádrokartonářské práce - dodávka a montáž sádrokartonových konstrukcí - dodávka a montáž minerálních kazetových podhledů - kompletní renovace půdních vestaveb sádrokartonem, dřevěnými palubkami, zateplovací práce - rekonstrukce prodejen a kanceláří - rekonstrukce ...
Úklid, shozy sněhu, ledu a rampouchů ze střech Šumperk
Velké množství těžkého sněhu na střeše může znamenat nebezpečí, proto vám nabízíme úklid sněhu, ledu a rampouchů ze střech lanovou technikou (horolezeckou technikou, i z plošiny). Nabízíme: - úklid, shozy sněhu - úklid, shozy ledu - úklid, shozy rampouchů - shazování sněhových převisů.
Vestavěné skříně Olomouc
Nabízíme výrobu a motáž vestavěných skříní, dveře otvírací, posuvné, skládací, dřevěné, prosklené, šikmé do podkroví a atypický nábytek.
Stropní kazetové podhledy, elektromontáže, revize elektro Olomouc
Firma Topmont montuje sádrokartonové systémy, stropní kazetové podhledy Armstrong, Thermatex, Rockfon i příčky. Nabízíme: - stavební práce a rekonstrukce včetně zateplování fasád - elektromontáže, elektroinstalace - revize elektro.
Kompletní montáž vytápění, krby, elektrokotle Jeseník
Nabízíme kompletní montáž vytápění, dodávku kotelen na klíč a vybavení koupelen. Nabízíme: - kotle na pevná paliva, elektrokotle, krby s troubou, krbové vložky s teplovodním výměníkem, krbové vložky na peletky, krbové stavebnice, krbové vložky, kotle na plyn, příslušenství ke krbům - krbové nářadí, krbové mřížky, kouřovina smalt, kouřovina ...
Projekční práce, projektování elektrických zařízení Šumperk
Naše projekční skupina nabízí komplexní služby v oblasti projekčních prací, projektování elektrických zařízení. Zabýváme se zejména oborem technického zabezpečení budov a návrhů distribuce elektrické energie. Zajišťujeme veškeré služby a práce od prvních studií přes projekty všech stupňů až po autorský dozor na stavbách a inženýrskou činnost.
Kuchyňské linky, truhlářství, vestavěné skříně, nábytek Olomouc
Firma Přemysl Bezděk truhlářství nabízí výrobu atypického nábytku na míru: - kuchyňské linky - nábytek - obývací pokoje - dětské pokoje - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - stoly, postele - dveře, zárubně a další. Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte a kontaktujte nás!!!
Autojeřáby, autojeřábnické práce Přerov
Nabízíme autojeřábnické práce: - autojeřáby po celé republice dle přání zákazníka. Dále provádíme opravy osobních a nákladních vozidel: - diagnostika - STK - příprava na emise - mechanické práce - elektroinstalační práce.
Sériová, kusová výroba satelitní převodovky Šumperk
Naše firma se zabývá sérivou výrobou i kusovou výrobou: - satelitní převodovky - ozubená kola - pastorky. Vyrábíme z materiálů třídy 11, 12, 15, 17 nebo slitin mosazi, bronzu, hliníku, textitu a plastických hmot. Vyrábíme včetně zušlechtění, cementování, kalení, nitridace, indukční kalení zubů a galvanického pokovení.
Zemní práce, přípravné práce pro stavby Olomouc
Nabízíme zemní práce, přípravné práce pro stavby: - výkopy základů a základových pásů - výkopy pro bazény - výkopy pro vedení a opravy inženýrských sítí - výkopy pro základy rodinných domů - výkopové a zahrnovací práce - hloubení rýh pro inženýrské sítě - terénní úpravy rovinných i svažitých terénů - demolice objektů - ...
Plynové rozvody, plynařské práce Šumperk, Zábřeh
Aleš Jarýn nabízí plynařské práce: - dodávka plynových spotřebičů, ohřívače vody, bojlery, karmy - rozvody plynu - plynové rozvody z oceli, mědi, včetně revize, vložkování komínů - plynové i kondenzační kotle.