Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Kompletní klempířské, pokrývačské a tesařské práce, rekonstrukce střech
Rekonstrukce a opravy šikmých střech na klíč, kompletní klempířské, pokrývačské a tesařské práce, pokládku střešní krytiny, oplechování realizuje Ladislav David - Střechy na klíč, Olomouc.
Vnitřní tepelné izolace - tepelně izolační omítky, hmoty
Chcete zateplit svůj dům nebo byt, ale nemůžete využít venkovního zateplení? Firma K-Invest plus má pro vás řešení v podobě vnitřní tepelné izolace - tepelně izolační omítky nebo hmoty.
Chytrý byt - výroba, prodej inteligentní elektroinstalace a skleněné dotykové ovladače, vypínače
Společnost MICRONIC Přerov má zkušenosti s realizací chytrých bytů. Inteligentní elektroinstalace vyrábí více než 10 let. Naše skleněné dotykové ovladače získali ocenění na výstavě Infotherma2018.
Zemní, výkopové a demoliční práce, svoz a odvoz odpadu včetně likvidace suti
Neustále hromadící suti a odpadu se rychle a efektivně zbavíte díky společnosti DELUSTAV s.r.o. z Lipníku nad Bečvou. Zajistíme odvoz veškerého odpadového materiálu včetně štěrku a písku.
Odvětrávané fasády NOVABRIK - trvanlivé fasádní obklady
Pokud uvažujete o nové fasádě a chcete mít aktivní ventilaci zdiva a trvanlivé fasádní obklady, pak jsou ideální odvětrávané fasády NOVABRIK, které vám zajistí firma K-Invest plus z Prostějova.
Termoizolační hmota AZ TRCoat - ideální pro vnitřní zateplení obvodových stěn
Neplaťte vysoké náklady za topení a zateplete si svůj byt bez nutnosti stavebních úprav. Firma K-Invest Prostějov provádí vnitřní zateplení obvodových stěn termoizolační stavební hmotou AZ TRCoat.
Vodoinstalatérské, plynařské a topenářské práce na Prostějovsku
Instalace vody, topení a plynu, rozvody potrubí odpadů, montáž radiátorů, kotlů, bojlerů, baterií, vybavení koupelen a WC realizuje společnost Zdeněk Čtvrtníček - instalatérské práce.
Kvalitní pokrývačské práce pro vaši pevnou střechu - montáž střešních krytin
Hledáte-li v Šumperku nebo Olomouci spolehlivou firmu, která vám zajistí pokrývačské práce a montáž střešních krytin pro vaši kvalitní a pevnou střechu, pak oslovte Střechy Listr - Libor Straka.
Nadkrokevní izolace střechy zabrání úniku tepla
Potřebuje-li vaše střecha nadkrokevní izolace, která zabrání úniku tepla a jste z okolí měst Šumperk nebo Zábřeh na Moravě, pak obraťte se na zkušené pokrývače z firmy Ezamont.
Zámečnické a svářečské práce, kovovýroba, ocelové konstrukce
Kovovýroba, svářečské práce, stavební zámečnictví, ocelové konstrukce, plechové skříně, regály, brány, zábradlí vyrábí Karel Gába - Zámečnické práce, okres Olomouc.
Pokrývačské práce, montáž střešních krytin - sezónní slevy
Potřebujete zajistit montáž střešních krytin? Obraťte se na odborníky ze společnosti Střechy Listr, kde navíc nabízí na pokrývačské práce různé sezonní slevy.
Obrábění hutnických výrobků, svařenců, odlitků i výkovků na kvalitních strojích
STROJÍRNY OLŠOVEC zajistí obrábění běžných hutnických výrobků, svařenců, odlitků i výkovků na kvalitních strojích - obrábění výrobků poskytnou pro zákazníky z České a Slovenské republiky i zahraničí.
Rekonstrukce, stavba střechy na klíč, zateplování střech
Plánujete-li rekonstrukci staré střechy, její zateplení nebo jste se rozhodli pro stavbu nové střechy na klíč, tak kontaktujte společnost Ezamont z Šumperka, která vám se vším pomůže,
Ověření klempíři a pokrývači vám zajistí kvalitní střechy na klíč
Pokud chcete zhotovit, kvalitní střechu na klíč, která opravdu vydrží, pak kontaktujte ověřené klempíře a pokrývače ve firmě Střechy Listr - zhotovíme vám střechu na klíč v okolí Šumperka i Zábřehu.
Kvalitní střechy na klíč, které opravdu vydrží vše
Pokud jste se rozhodli pro rekonstrukci, opravu nebo realizaci střechy vašeho rodinného domu, pak je zde pro vás firma FRANKIE - to jsou kvalitní střechy na klíč, které opravdu vydrží vše.
Výroba svářenců a kompletních strojů - profesionální výroba a zaručená kvalita
STROJÍRNY OLŠOVEC s.r.o., sídlící nedaleko Přerova poskytují služby v oblasti strojírenské výroby a zaměřují se i na výrobu svářenců a kompletních strojů dle dokumentace odběratele.
Strojní obrábění, soustružení, frézování hutnických výrobků
Firma STROJÍRNY OLŠOVEC s.r.o. se v Přerově a okolí zaměřuje na zakázkovou strojírenskou výrobu. Jsme vybaveni rozsáhlým strojním parkem k obrábění, soustružení a frézování hutnických výrobků.
Pokrývačské práce - realizace a rekonstrukce střech
Střecha je základem domu, a proto je velice důležitá i její kvalita. Ve firmě FRANKIE vám zajistí profesionální pokrývačské práce, včetně odborné rady ve výběru správného materiálu na pokrytí střechy.
Tváření plechů ohraňováním a lisováním vám zajistí odborníci z firmy ABA Šumperk
Pokud hledáte odborníky na tváření plechů, obraťte se na firmu ABA Šumperk, která vlastní speciální technologické vybavení pro tváření plechů, profilů i trubek.
Vyřezání otvoru, dveří do nosné zdi paneláku, betonu vám provedou vyškolení pracovníci
Potřebujete-li vyřezat otvor či dveře do nosné zdi v domě či paneléku, tak se obraťte na specialisti z firmy Nikol se sídlem v Hranicích, kteří se zaměřují na diamantové řezání, vrtání betonu a zdiva.
Střešní nástavby - způsob jak efektivně proměnit plochou střechu v nové obytné prostory
Pokud chcete využít prostoru ploché střechy a vytvořit nové obytné prostory, pak jsou ideálním řešením střešní nástavby, na které je v Šumperku a Zábřehu specialistou firma FRANKIE spol. s r.o..
Obráběcí centrum - kvalitní a přesné CNC obrábění
Pokud hledáte zkušeného odborníka v obrábění, který vám zajistí kvalitní a přesný výrobek, pak se obraťte na firmu ABA Šumperk, která se zaměřuje na CNC obrábění a to nejen pro celou Českou republiku.
Profesionální hydroizolace plochých i šikmých střech
Pokud si chcete být jistí, že vaše střecha vydrží jakékoliv vlhko, pak je řešení profesionální hydroizolace střechy - v této oblasti se můžete zaručeně spolehnout na firmu FRANKIE (Zábřeh, Šumperk).
Nástrojárna s výrobou náročných lisovacích a tvářecích nástrojů s nejvyšší pevností
WEBA Olomouc, s.r.o., firma zabývající se horkým tvářením a tvářením za studena. Využíváme nejmodernější výrobní postupy v oblasti nástrojařství a naše výrobky dodáváme předním výrobcům automobilů.
Diamantové řezání a vrtání do betonu a panelu - přesné vrtání otvorů ve výškách i pod vodou
Firma Nikol s.r.o. sídlící v Olomouckém kraji poskytuje služby v oblasti diamantového řezání a vrtání do betonu a panelu. Přesné a bezpečné vrtání bez vibrací i v extrémních podmínkách.