Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Výroba schodiště - vyhotovení schodů z přírodního i umělého kamene
Společnost Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě nabízí výrobu a vyhotovení schodů a schodiště z přírodního i umělého kamene.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Zednické práce - obklady, sadrokartony a omítky
Firma MANAZEP PAVEL KNOP se zabývá zednickými pracemi v okolí Opavy a Ostravy. Poskytne vám kvalitní omítky, obklady i sádrokartony.
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava
Malování bytů - zkušení malíři, kvalitní malířské práce
Firma MANAZEP PAVEL KNOP má svou hlavní činnost zaměřenou na komplexní služby v oboru malování. Nabízíme kvalitní malířské práce, které Vám provedou zkušení malíři v Opavě a okolí.
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava
Instalace domovního a průmyslového vytápění - elektomontážní práce
Společnost SV - Elektro, s.r.o. je profesionální elektromontážní firmou v Opavě, která provádí instalace domovního a průmyslového vytápění.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Rekonstrukce a výstavba nových střech - pokrývači, klempíři, stačí jen zavolat
Firma Jiří Lichovník s.r.o. se sídlem v Březové působí v oblasti klempířství a pokrývačství v okolí Opavy. Provádíme veškeré montáže střešních doplňků, renovace a rekonstrukce střešních krytin.
Komaxitování - moderní technologie pro povrchové úpravy kovů, komaxit
Firma LAKMETAL spol. s r.o. se zabývá povrchovou úpravou kovů. Obslouží všechny zákazníky z okolí Opavy a Ostravy. Mezi služby patří komaxitování, což je moderní technologii pro úpravu kovů komaxitem.
Revize a kontroly elektrických spotřebičů a zařízení nízkého napětí do 1000 V
Společnost SV - Elektro, s.r.o. je profesionální elektromontážní firmou, která provádí revize a kontroly elektrických spotřebičů a zařízení nízkého napětí do 1000 V. Působíme v Opavě a okolí.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Prášková lakovna a ochrana proti korozi - lesklé, matné, strukturní, nebo kladívkové povrchy
Prášková lakovna LAKMETAL spol. s r.o. sídlící v Kobeřicí u Opavy má zkušenosti s povrchovými úpravami a antikorozní ochranou lesklých, matných, strukturních, nebo kladívkových povrchů.
Prášková lakovna – kvalitní povrchová úprava kovů
LAKMETAL spol. s r.o. je spolehlivá prášková lakovna v Opavě, která Vám nabídne kvalitní povrchovou úpravu kovů.
Montáže, revize a opravy hromosvodů od profesionální elektromontážní firmy
Montáže, revize a opravy hromosvodů v okolí Opavy Vám nabízí profesionální elektromontážní firma SV - Elektro, s.r.o.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Laminátová podlaha - dekory dřeva i kamene
Firma Machů Podlahy se zabývá prodejem a pokládkou laminátových podlah, které dodáváme v různých dekorech jako je dřevo a kámen.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Povrchová úprava kovů, lakování, Komaxit - profesionální lakovna, ochrana proti korozi
Profesionální lakovna kovů LAKMETAL spol. s r.o. Vám poskytne povrchovou úpravu kovů, ochranu proti korozi a lakování Komaxit v Opavě.
Soustružnícké práce, kovovýroba a opravy paletovacích vozíků
Hydraulika není jedinou činností firmy OHS Hydraulika, také provádíme soustružnické práce či kovovýrobu. Sídlíme v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy.
Nátěry oken, dveří, střech, průmyslových podlah a konstrukcí
Firma MANAZEP PAVEL KNOP má svou hlavní činnost zaměřenou na komplexní služby v oboru malování a nátěry v Opavě a okolí. Nátěry se týkají oken, dveří, střech, průmyslových podlah a konstrukcí.
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava
Hromosvody - montáž, opravy a revize od spolehlivé elektomontážní firma
Spolehlivá elektromontážní firma SV - Elektro, s.r.o. Vám zajistí profesionální montáž, opravu či revizi hromosvodu v Ostravě a okolí.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Malování bytů, domů, zednické práce - nástřiky GOTELE
Firma MANAZEP PAVEL KNOP má svou hlavní činnost zaměřenou malování bytů a domů, zednické práce. Používáme kvalitní nástřiky GOTELE. Obsloužíme zákazníky nejen z Opavska, ale také z Ostravska.
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava
Sklenářské práce, rámování, paspartování - nábytkové skla a zrcadla
Sklenářské práce, rámování, paspartování v Opavě a okolí Vám poskytneme v naší firmě SLUŽBY HAVLICKÝ, kde také nabízíme nábytkové skla a zrcadla.
Zemní práce - schopná stavební firma s vlastní výkopovou technikou
Zemní práce pro moravskoslezský kraj poskytuje naše schopná stavební firma Černohorský s. r. o., která své služby realizuje především v okolí Opavy vlastní výkopovou technikou.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Montáž skleněných dveří Opava - prosklené stěny, přepážky, bezpečnostní skla
Montáž a prodej skleněných dveří Vám zajistí naše firma SLUŽBY HAVLICKÝ v Opavě a okolí, která nabízí prosklené stěny, přepážky a bezpečnostní skla.
Elektromontáže, elektroinstalační práce, revize elektro přístrojů
Elektroinstalační práce Vám poskytne profesionální elektromontážní firma SV - Elektro, s.r.o. v Opavě, která mimo jiné nabízí také revizi elektro přístrojů.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Klempíř, pokrývač, tesař | Opava
Chystáte se opravit starší střechu, postavit altán či pergolu a hledáte na Opavsku dobrého klempíře, pokrývače? Kontaktujte firmu Pavla Kostery ze Slavkova u Opavy, který provádí klempířské, pokrývačské a tesařské práce. Pokryjeme vaši střechu taškami, šindelemi, eternitem BRAMAC, TONDACH, CEMBRIT, pozinkovaným, měděným, titanzinkovým i ...
Pokrývačské, klempířské, izolatérské práce, opravy střechy Opava
Firma Jiří Lichovník s.r.o. se sídlem v Březové působí v oblasti klempířství, pokrývačství a izolatérství v okolí Opavy.
Kovovýroba - výroba a repase hydraulických zařízení, válců a zvedáků
Společnost OHS Hydraulika se zaměřuje na výrobu hydraulických válců, zvedáků a jiných hydraulických zařízení.
Zasklívání, sklenářství, pískování skla Opava
Potřebujete zasklít rozbité okno, skleněné dveře, výlohu, světlík, skleník či dvířka u krbu? Hledáte sklenářství v Opavě? Naše sklenařství SLUŽBY HAVLICKÝ v Opavě na Bochenkove ulici provádí kompletní sklenářské práce, pískování skel i dekorativních předmětů, balotinování, broušení, fazetování, vrtání do skla, kalení skla a lepení. V naši ...
Tavidla, spořiče plynu, pájení Opava
A.V.D. pájení s.r.o. se nabízí širokou škálu pájecích materiálů: - tavidla, hořáky pro plynové pájení, generátory plynného kyslíku, vodíku, odpařovače kapalného deoxidantu, spořiče plynu, pájky pro tvrdé, měkké i průmyslové pájení, pasty na pájení, tekutá tavidla Flux. Provádíme pájení, rovnání, řezání, ohýbání, ukončování ocelových ...
A.V.D. pájení s.r.o. specialista na pájení