Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Montáž, revize elektro, realizace sluneční elektrárny, Opava
ELEKTROPLUS Grusman s.r.o. Vám v Opavě a okolí zajistí montáž a servis fotovoltaických zařízení a elektrických zařízení do 1000 V. Spolehnout se také můžete na revizi hromosvodů a elektra.
ELEKTROPLUS Grusman s.r.o.
Montáž hromosvodů - rychlá instalace, profesionální montáž a bezproblémový servis a údržba
Potřebujete zajistit kvalitní výškové práce a instalaci, opravu či revizi hromosvodů? Firma Furch Jiří Vám zajistí profesionální montáž, instalaci, servis a údržbu ve Vaší firmě nebo ve Vašem domě.
Elektro práce - kompletní elektrikářské práce pro firmy, sklady i kanceláře
Společnost SV - Elektro, s.r.o. je profesionální elektromontážní firmou z Opavy, která provádí elektromontážní a elektrikářské práce v průmyslových halách, kancelářích, firmách a dalších objektech.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Výstavba rodinných domů, kompletní služby všech řemesel za velmi rozumné peníze
Hlavní činnost firmy MANAZEP Opava jsou zednické, obkladačské, malířské a natěračské práce. Firma Vám zajistí výstavbu rodinných domů a zprostředkuje Vám všechny potřebné řemesla a kompletní servis.
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava
Výstavba a rekonstrukce trafostanic -elektroinstalace Opava
ReSpol s.r.o. z Opavy se zabývá údržbou elektrických zařízení vysokého a nízkého napětí. Montujeme regulační systémy odběru elek. energie a v oblasti rozvaděčů nízkého napětí jsme uznávaným výrobcem.
ReSpol s.r.o. Elektroinstalace Opava
Odolné kuchyňské desky z kamene - kamenné pracovní desky od spolehlivého opavského kamenictví
Kamenné pracovní desky do kuchyně jedině od spolehlivé společnosti Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě. Působíme v Opavě, Ostravě a celém Moravskoslezském kraji.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Kvalitní dveře na míru - atypické interiérové dveře, poctivé stolařství
Kvalitní dveře na míru Vám vyrobí poctivé stolařství VIPAMA s.r.o. z Opavy, které se zabývá komplexním řešením interiérů a kvalitní výrobou nábytku. Nabízíme atypické interiérové dveře.
VIPAMA s.r.o.
Tryskání a lakování starých výrobků - renovace jízdních kol, dílů aut a motocyklů
Zrenovujte svoje kolo či motocykl u firmy LAKMETAL spol. s r.o. , která působí v Opavě, Ostravě i okolí. Nabízíme tryskání a lakování starých výrobků.
Lakování nábytkových a strojních dílů - nalakujeme veškeré díly nábytku i strojů včetně odmaštění
Firma LAKMETAL spol. s r.o. se zabývá kvalitním lakování výrobků, strojních dílů a nábytku v Opavě, Ostravě a okolí.
Dělení materiálu, zakružování a ohýbání plechů, pálení plazmou, svařování, Opava
Dělení a spojování kovových materiálů, pálení plazmou, svařování, zakružování a ohýbání plechů na CNC strojí realizuje Zámečnictví Vaníček David Vaníček se sídlem v okrese Opava.
Kovovýroba, soustružnické a frézařské práce, Sudice, okres Opava
Kovovýroba, soustružnické a frézařské práce, opracování kovů, vrtání, broušení, řezání na CNC strojích provádí Zámečnictví Vaníček David Vaníček, obec Sudice, okres Opava.
Zámečnické práce, vrata, brány, ploty, ocelové konstrukce, okres Opava
Zámečnické práce, výrobu a montáž vrat, brán, plotů, schodišť, zábradlí, přístřešků, mříží, balkónů a ocelových konstrukcí realizuje Zámečnictví Vaníček David Vaníček, okres Opava.
Spolehlivá revize elektrického zařízení a ručního nářadí
Elektro revize a revize elektrických zařízení, ručního nářadí provádí firma RUDOLF LANGER s.r.o. v Opavě. Své spolehlivé služby poskytuje s mnohaletými zkušenostmi v oboru.
RUDOLF LANGER s.r.o.
Kovové regály, regálové systémy i drátěné výrobky, vše kvalitně lakujeme v naši práškové lakovně
Potřebujete nalakovat regály nebo různé drátěně výrobky a chcete využít služeb práškové lakovny? Pak kontaktujte firmu Lakemtal, která sídlí poblíž Ostravy i Opavy a připraví Vám konkrétní nabídku.
Revize plynových kotlů a kotlů na tuhá paliva - servisní prohlídky kotle
Revizní a servisní technici ze společnosti Centrum nářadí s.r.o. Vám provedou povinné revize i servisní prohlídky Vašeho kotle, ať už na tuhé paliva či plyn. Působíme převážně v Opavě a Ostravě.
Montáže, servis a revize elektronické požární signalizace
Společnost RUDOLF LANGER s.r.o. se zaměřuje na služby v energetice. Provádíme veškeré elektromontáže, servis a revize elektronické požární signalizace v Opavě a okolí.
RUDOLF LANGER s.r.o.
Koberce v rolích, v metráži i kusové za super ceny včetně pokládky
Koberce tlumí hluk a zútulní prostor. Různé druhy koberců v rolích, v metráži i kusové má v nabídce firma Machů Podlahy z Opavy. Koberce prodáváme za super ceny včetně možnosti jejich pokládky.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Revizní technik s osvědčením - revize elektra
Společnost SV - Elektro, s.r.o. je profesionální elektromontážní firmou z Opavy, která má osvědčené revizní techniky, kteří provádí revize elektrických zařízení nejen v okolí Opavy, ale i Ostravy.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Kontroly a revize elektrických zařízení a spotřebičů nízkého napětí
Profesionální elektromontážní firma SV - Elektro, s.r.o. provádí revize a kontroly elektrických spotřebičů a zařízení nízkého napětí do 1000 V. Působíme také v Ostravě a okolí.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Žulové schody, sokly, parapety a různé doplňky k domům a na zahradu
Společnost BETON. A KAMEN. AUG-FRED je kamenictví, které působí v celém Moravskoslezském především v Opavě a Ostravě. Nabízíme žulové schody, sokly, parapety a různé doplňky k domům a na zahradu.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Malířské práce, malování interiérů Opava
Malířskými pracemi a malováním interiérů se v Opavě zabývá firma Nowický David.
Spolehlivé kamenictví - výroba nových a renovace starých pomníků
Společnost BETON. A KAMEN. AUG-FRED je spolehlivé kamenictví z okolí Opavy, které se zabývá výrobou nových a renovací starých pomníků.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Zakázková výroba z nerezu pro vaše originální bydlení
Zakázkovou výroba z nerezu pro vaše originální bydlení Vám poskytne naše spolehlivá firma Roman Mička, se sídlem v Opavě.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Rozvody topení, vody, plynu - prodej a realizace kotlů
Rozvod topení, vody a plynu Vám nabídne firma Centrum nářadí s.r.o., která se také zaměřuje na prodej a realizaci kotlů.
Komerční práškové lakování - tryskání, komaxit, povrchová úprava kovů
Firma LAKMETAL spol. s r.o. nabízí komerční práškové lakování a povrchová úprava kovů. Mezi služby se řadí také tryskání a komaxitování.