Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Tesařské práce Český Krumlov - Kaplice – nové střechy i rekonstrukce, půdní vestavby, pergoly
Nové krovy, rekonstrukce střech, půdní vestavby, výrobu pergoly nebo další tesařské práce nabízí společnost DK STŘECHY - David Krejčí z Kaplice nedaleko Českého Krumlova.
Bourací a demoliční práce Strakonice
Sháníte spolehlivou firmu, která provede bourací a demoliční práce ve Strakonicích a okolí? Na firmu pana Václava Kotlíka FABAK se můžete spolehnout.
Geodetická kancelář Tábor
Sháníte v okolí Tábora geodetickou kancelář s oprávněním k projekci pozemkových úprav nebo zeměměřičským pracím? Kontaktujte firmu Ing. Pavla Dvořáčka.
Zemní a výkopové práce Čimelice
O provedení zemních a výkopových prací včetně odvozu zeminy a odpadu se postará firma Václav Mrákota – zemní práce z Čimelic v okrese Písek.
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy i ve svažitém terénu, hloubení základů pro domy a bazény
Kvalitní přípravné stavební práce Vám poskytne společnost Vladimír Beneš - Sklady Temelín. Zajistíme základy pro Váš sklep či jezírko a terénní práce prováděné za těch nejobtížnějších podmínek.
Čalounictví, renovace čalounění starožitného i zahradního nábytku, autosedaček, opravy autoplachet
Precizní čalounění Vaší sedací soupravy, rohové lavice a dalšího nábytku včetně dveří Vám zajistí rodinná firma Čalounictví a Podlahářství Miloš Hummel z Jindřichova Hradce.
Přesun a manipulace těžkých břemen České Budějovice
O náročný přesun těžkých břemen a manipulaci s nimi nejen na stavbách se bezpečně postará společnost Trhlík - práce se stavební mechanizací, s.r.o. z Českých Budějovic.
Kamenictví, kompletní kamenické práce, kamenná dlažba, schodiště, venkovní krby
Kvalitní kamenné schodiště a schody z přírodního kamene Vám zajistí společnost František Holkup z Českého Krumlova. Provádíme veškeré kamenické práce včetně dlažby a krbů.
Zámečnické a svářečské práce Tábor
Potřebujete spolehlivou firmu, která nabízí zámečnické a svářečské práce, garantuje kvalitně odvedenou práci a rychlé vyhotovení zakázek? Pak se obraťte na firma Vít Dědourek z Tábora.
Velkoplošné mytí budov PURAQLEEN Milevsko – bez plošin a horolezců do výšky 20 metrů
Velkoplošné mytí budov metodou PURAQLEEN zaručuje perfektní čistotu umytých ploch do výšky 20 metrů bez použití lešení nebo horolezců. Pro Milevsko a okolí nabízí tuto službu firma Marie Vágnerové.
Vodoinstalatérství Tábor
Sháníte šikovného instalatéra? Veškeré instalatérské práce pro zákazníky z Tábora a okolí, kteří vyhledávají kvalitně odvedenou práci a dodržení termínů, nabízí vodoinstalatérství Miroslav ZACHARIÁŠ.
Výkopové práce Strakonice
Sháníte spolehlivou firmu, která nabízí výkopové práce pro oblast Strakonic a okolí? Pak se spolehněte na pana Václava Kotlíka a jeho společnost FABAK.
Elektro revize České Budějovice
Hledáte spolehlivou firmu, která provádí elektrorevize? Pokud jste z okolí Českých Budějovic, pak Vám doporučujeme kontaktovat společnost Milan Dvořák ELEKTRO.
Zakázková výroba rozvaděčů, elektrorozvaděčů, elektromontážní práce
Zakázková výroba rozvaděčů, plastových či kovových rozvodných skříní, elektromontážní práce, rozvody a revize elektro realizuje společnost Elektro Jelínek - Miroslav Jelínek, Tábor.
Zemní a výkopové práce Strakonice - výkop základů, zakládání staveb
Společnost FABAK Václava Kotlíka se zabývá veškerými zemními a výkopovými pracemi v oblasti Jižních a Západních Čechách a Středočeském kraji. Činnost provádí pouze vyškolený personál.
Zemní práce pro inženýrské sítě, výkopy základů, terénní úpravy, demolice staveb
Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě, výkopy základů, jímek, terénní úpravy, odbahnění rybníků, svahování pozemků, demolice staveb provádí společnost Zemní práce Sobek - Milan Sobek.
Interiérové oblázkové koberce - kamínková bezspárová podlaha se snadnou údržbou
Vyměňte starou dlažbu za kamínkový koberec. Interiérové oblázkové bezspárové podlahy se snadnou údržbou dodává včetně pokládky spolehlivá firma Profistone s.r.o. Tábor.
Pokládka laminátových plovoucích podlah, odborně provedené podlahářské práce jižní Čechy
VM Podlahářství Václav Horkel, firma zabývající se pokládkou podlahových krytin různého typu. Provádíme všechny druhy podlahářských prací, odborně a se zárukou. Sídlíme ve městě Tábor.
Klempířství, výroba a montáž klempířských prvků, žlaby, svody, opláštění
Klempířství, výroba a montáž stavebních klempířských prvků, žlabů, svodů, opláštění, parapetů z kvalitních plechů pozink či měď realizuje firma Martin Hrubý, okres České Budějovice.
Pokrývačské, tesařské práce, opravy a rekonstrukce střech, okres Prachatice
Pokrývačské, tesařské a klempířské práce, opravy a rekonstrukce střech, realizace střech nových, montáž krovů, střešní krytiny a oplechování zajišťuje společnost STAVOJ Čkyně s.r.o.
Zemní práce pro inženýrské sítě, výkopové práce, hloubení základů domů, okres Písek
Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě, základy staveb, terénní úpravy, čištění rybníků, demoliční práce realizuje společnost Václav Mrákota – zemní práce, okres Písek.
Podlahářské práce, pokládka a renovace podlah, prodej podlahových krytin, Jindřichův Hradec
Podlahářské práce, pokládku, renovaci a prodej podlahových krytin dřevěných, vinylových, PVC, marmolea či koberců realizuje Podlahářství Miloš Hummel, Jindřichův Hradec.
Přesné frézování dílů na CNC obráběcích strojích - kusová i sériová výroba
Dačická firma Miroslav Mácha obrábění kovů s.r.o. poskytuje služby v oblasti obrábění a frézování dílů na výkonný CNC obráběcích centrech. Firma se zaměřuje na kusovou i sériovou výrobu.
Zemní práce a autodoprava Strakonice
Zemní práce a autodopravu ve Strakonice a okolí zajišťuje společnost pana Václava Kotlíka - FABAK.
Přeprava z lomů HDK
Společnost Fabak pana Václava Kotlíka zajišťuje přepravu z lomů HDK - hrubého drcené kamene a dalšího sypkého materiálu a také zajišťuje přepravu pásových bagrů do 22 tun.