Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Projektová činnost Strakonice
Nabízíme kompletní projekty staveb /stavební části, elektroinstalace, vytápění, plynové instalace, vzduchotechnika, požární bezpečnost staveb/, energetické audity, geodetické práce, geologické průzkumy, měření radonového rizika.
Kovoobrábění, soustružení České Budějovice.
Práce: -kovoobráběcí -třískové obrábění na CNC strojích -frézování, soustružení -tváření za studena-výstředníkové lisy -ohýbání tenkostěnných trubek -práškové povlaky-TIGERLAC -sítotisk. Výroba: -plastové výrobky -vstřikování termoplastů -nástroje -pro plošné tváření za studena -přípravky pro obrábění -vstřikolisové formy.
CENTES, spol. s r. o.
Těsnění betonů
Preventivní a dodatečné utěsnění beton.konstrukcí materiály Xypex Sanace beton.konstr. Sanace zdiva Hydroizolační clony Freezteq-nejlevnější dodat.izolace zdiva Zateplení domů Opravy balkónů Výstavba a rekonstr.domů Jiné stav.práce
Požární signalizace, detekce plynu okres České Budějovice
Nabízíme montáž, servis, revize elektrické požární signalizace, detekci plynu, kontrolu požárních klapek.
Plynová zařízení České Budějovice.
Prodej, montáž, servis: -plynová zařízení 8 KW - 1 MW -závěsné, kondenzační a litinové kotle JUNKERS -kotle na pevná paliva zplyňovací kotle AGROMECHANIKA, ATMOS -zásobníky na ohřev vody -JUNKERS, Dražice, REGULUS, SOLAR POWER -plynové -elektrické -solární -tepelná technika STIEBEL ELTRON, AEG, JUNKERS -tepelná ...
Rytecké práce Hluboká nad Vltavou
Nabízíme rytecké práce: -raznice, matrice -rytí vložek do forem -zlatostiskové rytiny -rytiny pro tisk přes fólii -rytiny pro hlubotisk -rytí měděných vyjiskřovacích elektrod -ozdobné rytiny pro zlatníky.
Geodetické práce České Budějovice
Nabízíme geodetické práce, vypracování podkladů pro projekty, zaměřování inženýrských sítí, vytyčování staveb, zhotovení geometrických plánů.
Konstrukce hliníkové, ocelové, okr. České Budějovice.
Výroba, prodej: -zakázková kovovýroba -ocelové, nerezové a hliníkové konstrukce.
Veškeré zemní práce Trhové Sviny.
Veškeré zemní práce: -inženýrské sítě -terénní úpravy -komunikace -odbahňování -dekontaminace zeminy -bazény, jímky, studny -bourací práce -betonáže -základové desky -hrubé stavby -zateplování budov -zámková dlažba
Malířské a sádrokartonářské práce České Budějovice.
Služby: -malířské práce -malování bytů, nebytových prostor -zednické práce rekonstrukce domů, bytů -zateplování a rekonstrukce fasád -natěračské práce, nátěry fasád, protipožární a antigrafitové nátěry, vysokotlaké stříkání, nátěry konstrukcí -stavební řemesla dle potřeb při rekonstrukci -sádrokartonáři, obkladači, -elektrikáři, ...
LED světelné zdroje České Budějovice.
Nabízíme kompletní sortiment LED světelných zdrojů. Prodáváme žárovky, bodovky, zářivky a jiné. Dále nabízíme návrhy a realizace LED osvětlení a poradenství v této činnosti.
Malířské, natěračské práce České Budějovice.
Práce: -malířské -natěračské -okna, dveře, fasády.
Hydrogeologické práce České Budějovice
Zabýváme se projektováním, prováděním a vyhodnocováním geologických prací. Provádíme geologické práce, režimní měření vydatnosti a kvality vody, průzkum rozsahu a stupně znečištění podzemních vod, navrhujeme revize ochranných pásem vodních zdrojů, budujeme a provozujeme indikační a monitorovací systémy.
Elektroinstalace, slaboproudé systémy České Budějovice
Nabízíme elektroprojekty, projektování slaboproudých systémů, měření a analýzu kvality elektrické energie, elektroinstalace, montáže, servis a revize zabezpečovacích systémů, kamerových systémů, požární signalizace.
Revize a zkoušky plynových zařízení České Budějovice
Nabízíme revize a zkoušky plynových zařízení: domovní plynovody, regulátory, plynoměry, spotřebiče na plynná paliva, plynovody a přípojky, kotle a kotelny, regulační stanice plynu, průmyslové plynové pece, čerpací stanice a plnírny LPG, tlakové stanice lahví a sudů, spotřebiče v prostorech pod úrovní terénu.
Demolice, výkopové práce České Budějovice.
Práce: -demolice-objekty betonové, železobetonové, cihelné, -pomocí strojního zařízení CATERPILAR CAT 325, 330 a dalších strojů -výkopové a zemní práce -strojní -recyklace-drcení, třídění živic, kamene, betonů, železobetonů, stavebních odpadů mobilní drtící linkou.
Střechy na klíč České Budějovice.
Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské. Prodej,montáž,rekonstrukce -střešní krytina -plechová -živičná břidlice (kanadský šindel) -pálená -betonová -eternitová -klempířské prvky -okapové žlaby, svody -zateplení střechy -krovy.
Vestavěné skříně  jižní Čechy - slevy
Navrhujeme, vyrábíme a montujeme vestavěné skříně na míru, šatny, dětské pokoje, kuchyňské linky a veškerý nábytek na míru. Nezávazné zaměření, cenová kalkulace a návrh zdarma. Každý měsíc akce - sleva 11 %.
Stavební zámečnictví Jižní Čechy.
Haly, halové systémy, nerez zábradlí a schodiště. Svařování nerezu.
Truhlářské a čalounické práce České Budějovice
Vyrábíme židle, stoly, kuchyňské linky, sedací soupravy, obývací stěny, dětské pokoje, vestavěné skříně, postele, válendy, schody. Renovujeme historický čalouněný nábytek.
Chladící technika, revize tlakových nádob České Budějovice
Provádíme revize veškerých tlakových nádob, jako jsou např. vzdušníky, ohřívače, atd. Dodáváme chladící zařízení, včetně jejich montáže a záručního i běžného servisu. Zabýváme se inženýrskou činností v investiční výstavbě (dozor nad kompletací strojně technologických dodávek staveb).
Služby
Nabízíme údržbu, montáž, opravy, prodej Gastrozařízení, elektroinstalací, slaboproudů, EZS, EPS,CCTV, STA, docházkové, lklíčové a jiné systémy dle www.umopcb.cz.
Pavel Pravda - stavební řemesla
Stavební řemesla - čeští řemeslníci pro Prahu a České Budějovice. Malíři pokojů, zedníci, zateplení fasád, protipožární nátěry, rekonstrukce domů, rekonstrukce fasád vč. nátěru fasád. Přijímáme zakázky v jakémkoliv rozsahu.
Zakázková výroba
Výroba všeho druhu nábytku.
Solárné ohřev TUV a LED žárovky a zdroje v Jižních Čechách
AB Complet s.r.o. se dlouhodobě zabývá snížením nákladů na provoz domácností, veřejných budov, firemních staveb poradenskou a realizační činností. Mezi naše hlavní služby patří: - solární systémy pro ohřev TUV a přitápění - dodávka a montáž - LED žárovky, trubice a ostatní zdroje - výpočty úspor, náhrady - projekční činnost - dotační ...