Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Zednické práce, strojní omítky, koupelny, rekonstrukce Hluboká nad Vltavou, obkladačské práce
Zednické práce, strojní omítky, koupelny, rekonstrukce Hluboká nad Vltavou, obkladačské práce, výstavby domů, pokládka kamenného koberce.
Radek Matásek
Elektroinstalační práce po celé ČR, chytré elektroinstalace
Pořiďte si chytrou elektroinstalaci! Komplexní řešení, flexibilita i úspora energie. Pracujeme po celé ČR. Instalace slaboproudých systémů do všech typů budov i areálů a další elektromontážní práce.
Kompletní technické zařízení budov Milevsko, vzduchotechnika, větrání, chlazení, vytápění
Kompletní technické zařízení budov Milevsko, vzduchotechnika, větrání, chlazení, vytápění, rozvody plynu, kanalizace, ČOV.
Zemní a výkopové práce na Strakonicku
Terénní úpravy, zemní práce, výkopy základů, obahnění rybníků a toků, svahování území provádí společnost FABAK-Václav Kotlík kolovými, kráčivými i pásovými stroji.
Klempířské a pokrývačské práce Velešín, ploché, sedlové střechy, rekonstrukce, izolace střech
Klempířské a pokrývačské práce Velešín, ploché, sedlové střechy, rekonstrukce, opravy starších střech, izolace střech, nové střechy.
Prvotřídní betonové podlahy do všech prostor
Realizace betonových podlah v průmyslových, firemních, ale i domácích prostorech. Podlahy pro balkony, koupelny nebo garáže s nejvyšší možnou kvalitou a nejnižší cenou od společnosti MS BETON s.r.o.
Robotické svařování - vysoká produktivita, přesnost a kvalita výroby
Společnost PKD, s.r.o., která působí v Jihočeském kraji poskytuje moderní robotické svařování, které je zajištěno moderními technologiemi a zaručuje vysokou kvalitu, produktivitu a přesnost výroby.
Zemní práce – výkopy základů, terénní úpravy, zpevněné plochy
Výkopové a zemní práce v okrese České Budějovice. Vše od terénních úprav, výkopů základů, svahování terénů, výstavby zpevněných ploch až po hloubení rýh pro inženýrské sítě.
Betonové podlahy, průmyslové podlahy, anhydritové a cementové podlahy
Zhotovení podlah, betonové a anhydridové potěry dle přání a požadavků zákazníka od společnosti BETONOVÉ PODLAHY s.r.o. z Prachatic.
Majetkoprávní služby Tábor
Sepsání kupních a darovacích smluv, zhotovení znaleckých posudků, geodetického zaměření, návrhů na vklad do katastru nemovitostí zhotovuje Ing. Pavel Dvořáček, Tábor.
Demolice, bourání Strakonice
Bourací práce a demolice objektů. Odstraňování staveb, odvoz suti i ostatního stavebního odpadu na skládku realizuje FABAK-Václav Kotlík, Strakonice.
Zemní práce, výkopové práce, zakládání staveb, demolice Strakonice
Zemní práce, výkopové práce, zakládání staveb, demolice, bourací práce, jeřábové práce, frézování hornin, autodoprava - FABAK-Václav Kotlík Strakonice
Servis a prodej plynových kotlů a zařízení - objednávky na zelené lince 800217233
Potřebujete opravit plynový kotel nebo popřípadě koupit nový? Pokud potřebujete v této situaci pomoci, stačí nás kontaktovat na naší zelené lince - 800217233.
Pískování na průběžném tryskači pro dokonale čistý povrch oceli
Čištění povrchu ocelových předmětů pomocí pískování na průběžném tryskači pro Vás ráda zajistí společnost PKD, s.r.o. se sídlem v Dačicích.
Lakování ocelových konstrukcí pomocí nejmodernějších technologií
Rychlé a kvalitní lakování ocelových konstrukcí za využití moderních technologií od skutečných specialistů ve svém oboru, společnosti PKD s.r.o. sídlící v Dačicích.
Demolice Strakonice, bourání staveb strojně a odstřelem
Bourací a demoliční práce provádí firma FABAK-Václav Kotlík ze Štěchovic č. 43, v okrese Strakonice v Jihočeském kraji. Demolice realizujeme strojně i odstřelem.
Leštění kovů, produktů, forem, raznic a nástrojů, Jindřichův Hradec
Leštění produktů pro automotive, lékařský a jiný průmysl, oprava, údržba a leštění vstřikovacích forem realizuje LAM leštění s. r. o., Jindřichův Hradec.
Terénní úpravy, hloubení základů, výkopové práce, Čimelice
Zemní a výkopové práce provádí Václav Mrákota v okrese Písek. Nabízíme terénní úpravy, rovnání či svahování terénu, výkopy jímek, bazénů, izolací, inženýrských sítí i demoliční práce.
Zámečnictví Faryjo, posuvné brány, ploty, ocelové pergoly, výroba a montáž na zakázku
Kompletní zámečnické služby poskytuje společnost FARYJO s.r.o. ze Včelné u Českých Budějovic. Vyrobíme, dodáme a namontujeme spolehlivé oplocení, posuvné brány, vrata i zábradlí přímo na míru.
Projekční činnost v oboru elektro, trafostanic, Tábor
Projekce v oblasti elektro rozvodů a zařízení v dome a průmyslových budovách, projektové dokumentace skutečného provedení rozvoden realizuje Ing. Pavel Dvořáček, Tábor.
Betonové podlahy pro garáže, balkony, průmyslové prostory
Prvotřídní betonové podlahy s hladkým a kvalitním povrchem pro garáže, balkony, průmyslové prostory a jiné plochy od společnosti MS BETON s.r.o., Volary.
Strojní omítání, rychlý a moderní způsob úpravy povrchů interiérů, České Budějovice
Jádrové omítky rychle a z kvalitních materiálů zajišťuje společnost Horňák - strojní omítání s.r.o. z obce Kaliště u Lipí v okresu České Budějovice. Stejnorodá omítka za příznivou cenu.
Specialista na střechy, realizace nových a rekonstrukce starších střech i okapových systémů
Novou střechu pro Vaši novostavbu i starší dům Vám zrealizuje společnost KAMLACH & spol. s.r.o. z Českého Krumlova. Kompletní tesařské, klempířské a pokrývačské práce.
Výroba plechových dílů, třískové obrábění, CNC frézování, svařování
Zakázkovou výrobu plechových dílů, kovovýrobu konstrukčních prvků, třískové obrábění, CNC frézování, soustružení, ohraňování realizuje společnost SINOP SMP s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
Bagrování, zemní práce a terénní úpravy, výstavba zpevněných ploch, nakládání materiálu
Výkopy základů a jiné terénní úpravy pro dům, silnici či jinou stavbu Vám poskytne společnost Vladimír Slipka - zemní práce z Lišova. Spolehlivé stroje v rukou zkušené obsluhy.