Chytrý dům-inteligentní elektroinstalace, ovládání domu, domácnosti
Inteligentní ovládání domu, domácnosti sníží náklady na provoz domu a chytrý dům Vám poskytne komfort. Realizace inteligentní elektroinstalace v okrese Zlín provádí firma KVE-mont.
Instalace zabezpečovacích systémů-profesionální zabezpečovací zařízení Jablotron 100
Ochraňte svůj majetek a pořiďte si profesionální zabezpečovací zařízení Jablotron 100 od firmy KVE-mont, která v okrese Zlín provádí instalace zabezpečovacích systémů.
Ventilátory axiální, radiální, nástěnné, potrubní, střešní, koupelnové, krbové, požární
U firmy Ventilátory Zlín zakoupíte kompletní sortiment ventilátorů - axiální, radiální, nástěnné, potrubní, střešní, koupelnové, krbové, požární včetně příslušenství.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Dálkově ovládaný alarm Jablotron 100 - elektronické zabezpečení bytu, domu, firmy
Kvalitní dálkově ovládaný alarm Jablotron 100, je ideální elektronické zabezpečení Vašeho domu, bytu i firmy. Firma KVE-mont se postará o montáže v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj.
Chladicí technika, zařízení, průmyslové chlazení - montáž, dodávka
Chladicí techniku, zařízení a průmyslové chlazení Vám dodá a odborně namontuje společnost FRESH AIR s.r.o. z Ořechova. Působíme v regionu Uherské Hradiště, Zlín, Hodonín.
Renovace tonerů do laserových tiskáren, spotřební materiál do tiskáren, fotopapír, papíry
Profesionální renovace tonerů do laserových tiskáren provádí firma Lenka Šopíková s.r.o. Uherské Hradiště. Na prodejně zakoupíte i spotřební materiál do tiskáren - pásky, fotopapír, papíry, obálky.
Satelitní a anténní technika - montáž, servis a nastavení antény
Firma PSWNET Zlín s.r.o. provádí služby a servis v oblasti výpočetní techniky, kamerových systémů, satelitní a anténní techniky.
Tiskárny, kopírky, digitální kopírovací stroje - prodej a servis kancelářské techniky
Firma Lenka Šopíková s.r.o. Uherské Hradiště se zabývá prodejem a servisem kancelářské techniky. Na prodej jsou tiskárny, kopírky - digitální kopírovací stroje, pokladny i veškerý spotřební materiál.
LED světelné zdroje, osvětlení, pásky - LED technologie je cesta k úsporám
Společnost IMONT s.r.o. Zlín je dodavatel LED technologie v regionu Zlínský kraj. Je snadná cesta k úsporám - pořiďte LED světelné zdroje, osvětlení, pásky s dlouhou životností.
PC, notebooky, televize - rychlá oprava a servis do 24 hodin
Rychlou opravu PC, notebooků, televizí a ostatní výpočetní techniky vám zajistí firma Počítačová záchranka působící v regionu Kroměříž a okolí. Servis provedeme do 24 hodin.
Výroba, instalace typizovaných elektrických rozváděčů NN - všeho druhu
Společnost ELINS PLUS s.r.o. je výrobce typizovaných elektrických rozváděčů všeho druhu. Výroba je zaměřena na elektrické rozváděče NN - průmyslové i domovní.
Audiovizuální technika s kvalitním řídicím systémem včetně instalace
Ucelené řešení audiovizuální techniky s kvalitním řídicím systémem, projekcí, ozvučením, řízením světel, klimatizace a dalších běžně používaných komponentů realizuje firma IMAGE CZ s.r.o. ze Zlína.
Elektromateriál, inteligentní osvětlení domu - nová prodejna a světelné studio
Nová prodejna a světelné studio firmy Inov elektro s.r.o ve Valašském Meziříčí působí v oblasti návrhu osvětlení, inteligentního osvětlení domu, elektroinstalací, prodeje svítidel a elektromateriálu.
Instalace kamerových, zabezpečovacích systémů
O instalace kamerových, zabezpečovacích systémů se postará v regionu Zlín firma KVE-mont s.r.o. Otrokovice.
Led reflektory, pásky, žárovky, mechanické spínače, tahový spínač řetízkový - eshop
Elektromontážní firma BNC elektro z regionu Kroměříž provozuje eshop, kde pořídíte mechanické spínače, senzorovou techniku, kabely, zásuvky a Led osvětlení MAX LED-reflektory, žárovky, pásky, trubice.
Průmyslové, kancelářské, zdravotnické LED osvětlení, svítidla pro sportovní areály-výroba, prodej
Firma VM elektro s.r.o. Machová-Zlín je výrobce LED osvětlení - výroba je zaměřena na LED průmyslové, kancelářské, zdravotnické osvětlení, svítidla pro sportovní areály.
Frekvenční měniče pro průmyslovou automatizaci-eshop
Eshop firmy KONEL Zlín je specializovaný na frekvenční měniče pro průmyslovou automatizaci, pro pracovní, jednoúčelové stroje, jeřáby, čerpadla, 3fázové motory a další.
Frekvenční měniče pro výrobní stroje, dopravníky, regulace otáček-eshop
Společnost KONEL Zlín je prodejce prvků pro automatizaci, regulaci, řízení. V eshopu můžete zakoupit frekvenční měniče pro dopravníky, výrobní stroje, regulace otáček.
Profesionální osvětlovací systémy, osvětlení Uherské Hradiště-výroba, návrhy
Profesionální osvětlení a osvětlovací systémy pouze od spolehlivého výrobce. Firma HELIO Uherské Hradiště dodá návrhy a vyrobí svítidla do interiéru i exteriéru na zakázku.
Zdravotnická svítidla, osvětlovací rampy Uherské Hradiště-výroba, návrhy
Kompletní dodávka, návrhy i výroba osvětlovacích systémů pro zdravotnictví od firmy HELIO Uherské Hradiště - zdravotnická svítidla, osvětlovací rampy a systémy svítidel.
Eshop elektro, lednice, sporáky, pračky, myčky-nové i II, 2 jakost
Kvalitní nové spotřebiče i elektro zboží II jakosti nabízí na prodej firma DUO SERVIS ELEKTRO Zlín. V eshopu jsou za výhodné ceny lednice, sporáky, pračky, myčky a další.
Přisazená, závěsná, stropní zářivková svítidla-výroba, návrhy
Moderní stropní přisazená i závěsná zářivková svítidla vyrábí firma HELIO Uherské Hradiště. Výroba na zakázku. Dodáme i návrhy osvětlení pro exteriéry.
Klimatizace Fujitsu, Sinclair, Daikin do bytu, kanceláře, restaurace, haly
Informujte se u firmy Tomáš Koníček individuálně na ceny klimatizace Fujitsu, Sinclair, Daikin do bytu, kanceláře, restaurace či haly. Působíme v regionu Zlín, Uherský Brod.
Multiline 111 tvarovaná svítidla pro kanceláře, interiéry-výroba
Tvarovaná svítidla řady Multiline 111, 80 od firmy HELIO Uherské Hradiště využijete v jakémkoliv interiéru. Dodáme osvětlení pro kanceláře, obchody, haly.
Dataprojektory a videoprojektory pro školy, firmy a společenské akce
Špičkové moderní videoprojektory a dataprojektory včetně kompletního příslušenství nabízí společnost IMAGE CZ s.r.o. Prezentační stroje pro školy, instituce i malé či velké společnosti.