Veřejné osvětlení -výstavba, zvýšená bezpečnost a příjemná atmosféra ve Vašem městě
Technické služby TS Valašské Meziříčí jsou členem společnosti Marius Pedersen a.s.. Specializace na zajištění veřejného osvětlení ve městech a okolí, které zpříjemňuje pohyb a zvyšuje bezpečnost.
Výroba průmyslová vzduchotechnika, průmyslové odsávání vzduchu
V oboru průmyslová vzduchotechnika působí firma RAJCH Zlín. Navrhneme komplexní řešení odsávání vzduchu pro průmyslové provozy. Působíme po celé ČR.
Stavební vzduchotechnika, kovové, plastové vzduchovody-eshop
Stavební vzduchotechnika za přijatelné ceny pořídíte v eshopu firmy Ventilátory Zlín. Kovové, plastové vzduchovody i komponenty vzduchotechnických rozvodů.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Elektronické tlakové spínače, průmyslové snímače tlaku - precizní, inteligentní, digitální
Výrobce prvků pro měření a regulaci, firma TRESTON z regionu Zlínský kraj vyrábí elektronické tlakové spínače, průmyslové snímače tlaku - precizní, inteligentní, digitální a další typy.
TRESTON spol. s r.o. Výrobce prvků MaR
Dodávka odsávací, filtrační technologie pro náročný výrobní proces i jednoduché aplikace
Společnost RAJCH, spol. s r.o. Zlín řeší dodávky profesionálních odsávacích a filtračních technologií pro jednoduché aplikace i specifický výrobní proces. Zajišťuje i rychlý záruční, pozáruční servis.
Elektrické spotřebiče do kuchyně Teka, Küppersbusch - vestavěné trouby, varné desky, chladničky, mrazničky, automatické kávovary
Společnost SEA Zlín dodává elektrické spotřebiče do kuchyně zn. Teka a Küppersbusch. Tyto domácí spotřebiče se vyznačují vysokou kvalitou, vybrané modely u nás pořídíte se slevou až 50%.
Jak vybrat vhodnou klimatizaci do bytu, domu, kanceláře
Firma FRESH AIR Vám poradí jak vybrat vhodnou klimatizaci do bytu, domu, kanceláře, kritérií při výběru klimatizace je hodně. V okrese Zlín, Uherské Hradiště jsme Vám k dispozici.
Výroba rozvaděčů nízkého napětí - rozváděče pro průmyslové, kontejnerové rozvodny
Společnost Elektro Kroměříž a.s. se zaměřuje na výrobu rozvaděčů nízkého napětí. Působí po celé ČR. Ve výrobním programu jsou mimo jiné rozváděče pro průmyslové, kontejnerové rozvodny.
Tichá, úsporná klimatizace Toshiba pro byty, domy, komerční prostory
Pořiďte si klimatizaci u firmy Fresh Air. Pro byty, domy, komerční prostory je vhodná klimatizace Toshiba, je tichá a úsporná. Montáže v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Podstropní, nástěnné klimatizace Acond, LG, Sinclair, Toshiba
Pro chlazení interiéru v létě jsou ideální nástěnné či podstropní klimatizace - Acond, LG, Sinclair, Toshiba. Montáže v regionu Zlín, Hodonín, Kyjov nabízí firma Fresh Air.
Nástěnné klimatizace, průmyslové chlazení-montáže, opravy
Průmyslové chlazení, nástěnné klimatizace v regionu Zlínský kraj, Hodonín, Kyjov, Veselí nad Moravou dodá firma FRESH AIR. Provádíme montáže i opravy chladící techniky.
Frekvenční měniče Omron k řízení strojů - výhodný nákup, nyní bunda jako dárek
Při nákupu frekvenčních měničů Omron u firmy EMS ELEKTRO s.r.o. Otrokovice - Zlín aktuálně získáte při objednávce nad 15000 Kč bundu jako dárek.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Záruční, pozáruční servis bytové klimatizace - kontrola chladiva, dezinfekce
Firma FRESH AIR zajišťuje v regionu Uherské Hradiště, Hodonín, Zlín záruční i pozáruční servis pro bytové klimatizace. Pravidelná údržba, dezinfekce, kontrola chladiva prodlouží životnost klimatizace.
Programovatelné převodníky, digitální jednotky, senzory - eshop
V eshopu firmy Smaris Uherské Hradiště máte možnost objednat programovatelné převodníky fyzikálních veličin, digitální jednotky, teplotní, vlhkostní a tlakové senzory i zakázkové měřící systémy.
Snímače tlaku, teploty, vlhkosti, měřící systémy-zakázková výroba
Zakázková výroba firmy SMARIS Uherské Hradiště je zaměřena na komponenty pro MaR. Snímače tlaku, teploty, vlhkosti, měřící systémy i převodníky fyzikálních veličin.
Střešní ventilační turbína Edmonds, Lomanco - odvětrávací turbíny pro rodinné domy, průmyslové budovy
Pro odvětrávání vzduchu z objektu jsou vhodné střešní ventilační turbíny Edmonds, Lomanco. V regionu Zlínský kraj dodá odvětrávací turbíny pro rodinné domy i průmyslové budovy firma KLEMPOS - STŘECHY.
Tip na nástěnné klimatizace, které udrží tepelný komfort po celý rok
Při nákupu nástěnné klimatizace se obraťte na firmu FRESH AIR, která působí v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj. Dáme Vám tip na vhodný model, udržíte si tak tepelný komfort po celý rok.
Vestavné, přisazené LED panely kruhové, čtvercové - moderní interiérová svítidla eshop, prodej
Firma ILLUMAXX s.r.o. Zlín provozuje specializovaný eshop na LED osvětlení - pořiďte si moderní interiérová svítidla. Úsporné osvětlení přináší vestavné, přisazené LED panely, v mnoha variantách.
Výroba, prodej průmyslových LED svítidel - stropní, strojní, stolní svítidla
Do výrobního programu společnosti ELKOMP Kroměříž patří i průmyslová LED svítidla - stropní, strojní i stolní a akvarijní LED svítidla. Výroba a prodej průmyslových svítidel i na zakázku.
Šetrný způsob vytápění pomocí tepelného čerpadla vzduch-voda
Zvolte šetrný způsob vytápění pomocí tepelného čerpadla vzduch voda. V regionu Zlín, Uherské Hradiště, Hodonín působí firma FRESH AIR, zajistíme dodávku i servis.
Materiál pro elektroinstalace, elektromontáže, ocelová lanka - prodej, eshop
Firma Metalfix s.r.o. se zabývá dodávkou, prodejem veškerého materiálu pro elektroinstalace a elektromontáže, ocelových upevňovacích dílů a patří mezi specialisty ve světě upevnění.
Převodníky s ethernetem-programovatelný vícevstupový převodník 6xS PoETH, SEL, SES
Pro převod analogových signálů na digitální signál můžete využít Univerzální, programovatelný vícevstupový převodník 6xS PoETH. Převodníky s ethernetem dodává firma SMARIS Uherské Hradiště.
Silnoproudé, slaboproudé rozvody, instalace - kompletní realizace v oboru silnoproud, slaboproud
Vhodné řešení pro silnoproudé i slaboproudé instalace, rozvody dodá společnost ELPO systém Zlín-Klečůvka - Zlínský kraj. Provádíme kompletní realizace v oboru slaboproud, silnoproud.
Inteligentní, univerzální, programovatelné převodníky pro průmyslové aplikace
Společnost Smaris Uherské Hradiště vyrábí inteligentní programovatelné měřící i univerzální převodníky pro různé průmyslové aplikace. Zabývá se i vývojem nových komponent pro MaR.
Prodej, e-shop - tlumiče hluku a vibrací, ALU samolepící pásky, těsnění pro vzduchotechniku a chlazení
Prvky pro vzduchotechniku a chlazení jako jsou ALU samolepící pásky, těsnění, tlumiče hluku a vibrací prodává Metalfix s.r.o. v Bystřici pod Hostýnem. Veškerý sortiment můžete zakoupit i přes e-shop.