Výroba zakázkové kabely, kabelové svazky pro průmyslové, speciální stroje, motorsport,leteckou, vojenskou techniku
Hlavním oborem firmy Ray Service z regionu Zlínský kraj je výroba kabelových svazků. Zakázkové kabely, kabelové svazky jsou určeny pro průmyslové, speciální stroje, techniku, motorsport.
Výroba kabeláže a kabelových svazků
Společnost Ray Service ze Starého Města u Uherského Hradiště se zabývá výrobou kabeláže a kabelových svazků, dodává kabelové komponenty od světových výrobců.
Kabelové svazky, kabeláž pro leteckou techniku - zakázková výroba
Společnost Ray Service dodává kabeláž, kabelové svazky a konektory pro leteckou techniku. Ke každému projektu přistupujeme individuálně, zakázková výroba probíhá dle standardů pro leteckou techniku.
Kabelové svazky a komponenty pro speciální stroje, zdravotní, dopravní techniku
Společnost Ray Service dodá návrhy na kabelové svazky a komponenty pro speciální stroje, dopravní i zdravotní techniku. Výroba probíhá na provozovně Staré Město-region Zlín.
Veřejné osvětlení - údržba, revize pouličního, veřejného osvětlení pro obce
Společnost ELPO systém s.r.o. Zlín - Klečůvka se postará o montáže, údržbu i revize pouličního, veřejného osvětlení pro obce a města v regionu Zlínský kraj.
Kabeláž, kabelové svazky, konektory pro motorsport-výroba na míru
Na dodávky kabeláže a konektorů pro motorsport se zaměřuje firma Ray Service. Kabelové svazky a konektory vytváříme na míru. Výroba je ve Starém Městě-region Uherské Hradiště.
Prodejna elektroniky - široký sortiment elektro spotřebičů a příslušenství včetně repasování baterií
Prodejna Elcon Zlín se zaměřuje na prodej veškerého elektra. Pořídíme Vám elektronické spotřebiče a příslušenství, elektro materiál, slaboproud a zrepasujeme Vám starou akumulátorovou baterií.
Kruhové konektory pro vojenské a náročné aplikace ITT Canon-dodávka
Společnost Ray Service z okresu Uherské Hradiště představuje část svého sortimentu - kruhové konektory pro vojenské a náročné aplikace ITT Canon.
Rozváděče nízkého napětí NN pro výrobu a distribuci elektrické energie
Rozváděče nízkého napětí pro výrobu a distribuci elektrické energie v jaderných,vodních i solárních elektrárnách Vám zajistí společnost Elektro Kroměříž a.s., konstruktér i výrobce.
Servis bílé techniky, chlazení - opravy praček, myček, ledniček, sporáků
Rychlý servis bílé techniky a chlazení zajistí v lokalitě Zlín, Kroměříž, Holešov, Bystřice pod Hostýnem firma DUO SERVIS ELEKTRO. Řešíme opravy praček, myček, ledniček, sporáků i dalších spotřebičů.
Výkonná klimatizace Sinclair-prodej, instalace, servis
Klimatizace Sinclair je ideální výkonná a úsporná klimatizace pro příjemné klima. Instalace i servis zajistí v regionu Uherský Brod, Zlín firma Fresh Air Ořechov.
Vestavné i volně stojící spotřebiče Electrolux, AEG, Zanussi-prodej za internetové ceny
U firmy DUO SERVIS ELEKTRO jsou za internetové ceny na prodej vestavné i volně stojící spotřebiče Electrolux, AEG, Zanussi. Prodejna Otrokovice u Zlína. Zajistíme dopravu i zapojení.
Prodej originálních tonerů HP - tonery s nulovou reklamací
Používejte originální tonery HP a máte zaručenou kvalitu tisku, jde o tonery s nulovou reklamací. Firma RK-EMPTIES se zabývá prodejem originálních tonerů HP v lokalitě Zlínský kraj, Zlín, Kroměříž.
Servis bílé techniky - oprava myčky, pračky, ledničky, sporáku
Firma DUO SERVIS ELEKTRO zajistí servis bílé techniky, chlazení v lokalitě Zlín, Vsetín, Valašské Meziříčí, Rožnov pod Radhoštěm. Díky nám bude oprava myčky, pračky, ledničky, sporáku vyřešena rychle.
Servis bílé techniky, chlazení a prodej dílů na myčky, pračky, sporáky, lednice, chladničky
Společnost Duo Servis Elektro zajišťuje servis bílé techniky a chlazení v lokalitě Zlín, Luhačovice, Slavičín, Valašské Klobouky a také prodej dílů na myčky, pračky, sporáky, lednice, chladničky.
Eshop skládací stroje na výkresy Neofold - skládačky výkresů od výhradního zástupce pro ČR
Skládačky výkresů urychlí zpracování a kompletaci technické dokumentace. Výhradní zástupce pro ČR firma CS NEOLT, spol. s r.o. na svém eshopu prodává skládací stroje na výkresy Neofold.
Prodej a náhradní díly na pračky, sporáky, myčky-bílá technika
U firmy Duo servis elektro Zlín pořídíte náhradní díly na pračky, sporáky, myčky i další spotřebiče. Zabýváme se i prodejem bílé techniky různých značek. Dodáváme i na Vsetín.
Jen rozbalené, nepoužité elektrospotřebiče a elektronika výhodně - prodejna i eshop
Firma Komisárna-elektro provozuje eshop, kde pořídíte rozbalené, nepoužité elektrospotřebiče či elektroniku. Pro zájemce z lokality Zlín, Zlínský kraj funguje i kamenná prodejna.
Komisárna-elektro s.r.o. Diskontní nákupy - elektro Otrokovice
Varné desky, náhradní díly na pračky, myčky-eshop, prodejna
U firmy Duo servis elektro Otrokovice-okres Zlín pořídíte náhradní díly na pračky, myčky, sporáky a nové vestavěné, volně stojící spotřebiče i varné desky. Provozujeme eshop.
Střežení kamerovým systémem se spolehlivou identifikaci pachatele
Ochraňte sebe i svůj majetek spolehlivým kamerovým systémem od společnosti PSWNET Zlín s.r.o., která se specializuje na dodávky a instalaci kamerových a bezpečnostních systému.
Výkup použitých tonerů Dell, Samsung, Lexmark, Xerox, Brother, HP
Firma RK-EMPTIES zajistí výkup použitých tonerů Dell, Samsung, Lexmark, Xerox, Brother, HP. Působíme nejen v regionu Zlín, Kroměříž, ale po celé ČR.
Záruční, pozáruční servis, opravy bílé techniky, chlazení, bojlerů
V regionu Zlín, Kroměříž, Přerov, Vsetín zajistí záruční, pozáruční servis bílé techniky, chlazení i opravy bojlerů firma DUO SERVIS ELEKTRO Otrokovice.
Výkup online, likvidace inkoustových kazet HP, Canon
Snadný způsob jak se zbavit starých inkoustových kazet je výkup online a likvidace u firmy RK-EMPTIES. Vykupujeme kazety HP, Canon, Epson a další typy - působíme po celé ČR.
Prodej, servis elektrických spotřebičů - elektrické trouby, sporáku, ohřívače vody
Společnost ELEKTROSERVIS Zlín poskytuje servis elektrických spotřebičů, v lokalitě Zlínský kraj - opravujeme elektrické trouby, sporáky, ohřívače vody. Zabýváme se i prodejem domácích spotřebičů.
Prodej, pronájem a servis kvalitních kopírek a tiskáren značky Konica Minolta, Sharp, Kyocera a Brother
Prodejem kvalitních tiskáren a kopírek se zabývá společnost P.M.CAROLINE, s.r.o. ve Vsetíně, která Vám navíc zprostředkuje pronájem a rychlý servis.