Designové stmívatelné LED svítidlo MASON 65W s ovladačem - změna barvy světla
Specialista na světelnou techniku Greenlux s.r.o. má pro Vás v nabídce inteligentní moderní svítidlo MASON 65W s dálkovým ovládáním, což je ideální svítidlo s IP20 do interiéru.
Greenlux s.r.o.
Nápojové automaty na kávu RHEA Vendors - provoz, záruční a pozáruční servis, prodej
Společnost Kávové zrnko s.r.o. v Ostravě disponuje špičkově vybaveným servisním střediskem a poskytuje provoz, prodej i záruční a pozáruční servis nápojových automatů na kávu značky RHEA Vendors.
LED trubice SMD a levný LED reflektor MCOB s čidlem pohybu
LED trubice SMD a levný LED reflektor MCOB s čidlem pohybu Vám přináší společnost Greenlux s.r.o, která dodává veškerou světelnou techniku a nabízí kvalitní produkty.
Greenlux s.r.o.
Klimatizace Daikin, LG, Toshiba - bytové i komerční klimatizace vhodné do bytu i celé budovy
Ostravská společnost Finiš Ostrava - Klimatizace s.r.o. poskytuje dodávku včetně montáže, prodej a servis klimatizací, které Vás ochladí i zahřejí. Působíme v rámci celého Moravskoslezského kraje.
Rekuperace tepla, vzduchotechnika rodinného domu - větrání s rekuperací
Dodávkou a montáží rekuperačních jednotek a vzduchotechniky se zabývá společnost Finiš Ostrava - Klimatizace s.r.o. v Ostravě, která působí i v regionu Frýdku-Místku, Karviné, Havířova a Opavy.
Hromosvody, bleskosvody a další příslušenství k hromosvodům - výroba a prodej
Specializovaná firma KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o. vyrábí hromosvody, bleskosvody a další příslušenství k hromosvodům.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Software audit, evidence počítačů, nástroje SAM, správa softwarových aktivit
Firma FREE RW SOFT, v.o.s. Vám představuje řešení v oblasti správy softwarových aktivit, auditu software a evidence počítačů a nástrojů SAM - program AW Caesar.
Komerční klimatizace do kanceláře, budovy, serverové místnosti
Společnost Arctis Čeleda s.r.o. z Havířova se řadu let specializuje na prodej a servis klimatizačních technologií. Postará se Vám o dodávku i následnou montáž komerční klimatizace kdekoli potřebujete.
Vsaďte na kvalitu a nakupujte tonerové a inkoustové kazety značky ABEL
Víte, proč upřednostnit značku ABEL? Protože se na ni prostě můžete spolehnout! Nakupujte kvalitní tonerové a inkoustové kazety od společnosti ABEL-Computer s.r.o.
Dodávka a následná profesionální montáž klimatizace do bytu či rodinného domu
Dodávku a montáž klimatizace v bytě či rodinném domě Vám zajistí havířovská společnost Arctis Čeleda s.r.o., která je díky dlouholeté praxi specialistou v oblasti chladící a klimatizační techniky.
Montáže, servis a revize elektronické požární signalizace
Společnost RUDOLF LANGER s.r.o. se zaměřuje na služby v energetice. Provádíme veškeré elektromontáže, servis a revize elektronické požární signalizace v Opavě a okolí.
RUDOLF LANGER s.r.o.
Testované tonery s barevnou věrností a odolností proti vyblednutí
Společnost ABEL-Computer s.r.o. se zabývá výrobou kvalitních kazet pro počítačové tiskárny, kde také měří výtěžnost, barevnou věrnost i odolnost proti vyblednutí.
Multifunkční kopírky Sharp MX-2314N, MX-2614N, MX-3114N - prodej
Multifunkční kopírky Sharp MX-2314N, MX-2614N, MX-3114N a jejich prodej, pronájem či servis nabízí firma SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o., která se specializuje i na další modely značky Sharp.
Nové multimódové vlákno OM4 pro rychlý přenos dat i na dlouhé trasy
Nové multimódové vlákno OM4 můžete nyní zakoupit u společnost Opticord.cz s.r.o., která sídlí v Ostravě. Toto vlákno zajišťuje rychlý přenos dat, a to i na dlouhé trasy ve velkých budovách.
Prodej, servis a oprava notebooků, počítačů a další výpočetní techniky
Spolehlivý servis výpočetní a digitální techniky poskytuje společnost OASA COMPUTERS s.r.o. v Ostravě-Zábřehu, kde si můžete také vybrat z široké škály počítačů, notebooků a dalšího příslušenství.
Větrací systémy HYDRA® - trubky a tvarové díly pro průmyslové větrání
Společnost Witzenmann z Opavy je specialista na flexibilní kovové díly a vyrábí nejrůznější větrací systémy. V sortimentu výrobku naleznete také trubky a tvarové díly pro průmyslové větrání HYDRA®.
Přisazené, vestavné LED svítidla Fenix a Vega Round s přisazenou montáží
Přisazené, vestavené LED svítidla Fenix a Vega Round pro Vás připravila společnost Greenlux s.r.o. z Frýdku Místku. Tyto svítidla jsou velmi populární variantou svítidel s přisazenou montáží.
Greenlux s.r.o.
Tonery do tiskárny přímo od českého výrobce - kvalitní tonerové kazety
Pořiďte si kvalitní tonery do tiskárny přímo od českého výrobce! Stačí se obrátit na firmu ABEL z Opavy, která vyrábí kvalitní tonerové kazety pro laserové tiskárny, kopírky a faxy.
Kancelářské svítidlo s vysoce účinným optickým systémem VIRGO PROFI
Greenlux s.r.o. uvádí na trh inovativní novinku v podobě kancelářského svítidla s vysoce účinným optickým systémem VIRGO PROFI, které je nadčasové a řadí se mezi vývojové trendy produktů budoucnosti.
Greenlux s.r.o.
Servis, oprava, výměna veřejného osvětlení a svítidel, elektroinstalační práce
Společnost Arpex Morava s.r.o. poskytuje kompletní elektroinstalační práce včetně servisu, oprav a výměny veřejného osvětlení v městech, obcích i objektech.
Instalace, aktualizace, nastavení a  servis PC (počítačů) nebo notebooku
Navštivte prodejnu COMFOR v Opavě, kde se postaráme o Váš počítač či notebook a jeho bezproblémový chod. Provedeme veškeré instalace a servis, který zaručí bezchybné nastavení Vašeho počítače.
Kontroly a revize elektrických zařízení a spotřebičů nízkého napětí
Profesionální elektromontážní firma SV - Elektro, s.r.o. provádí revize a kontroly elektrických spotřebičů a zařízení nízkého napětí do 1000 V. Působíme také v Ostravě a okolí.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Kvalitní počítačová technika - výkonné notebooky, tiskárna, virtuální brýle, tablety, počítače
Firma TRIWARE spol. s. r. o. nabízí kvalitní a výkonnou informační technologii, v sortimentu produktů naleznete notebooky, tiskárny, virtuální brýle i revoluční tablety.
Sleva na notebooky HP, Acer, Asus i monitory a tiskárny Canon - akční nabídka
Akční nabídku před Vánoci na notebooky HP, Acer, Asus i monitory a tiskárny značky Canon pro vás připravila společnost Seoncomp v Ostravě, díky které můžete využít vysokých slev!
Tichá klimatizace NORDline pro malé i velké prostory
Kvalitní a tiché klimatizace značky NORDline nakoupíte u společnosti NOSRETI velkoobchod s.r.o., která dodává špičkové klimatizace pro malé i velké prostory.