Prodej čelovky, čelové i klíčenkové svítilny LED LENSER - široký sortiment
Prodej kvalitních svítilen, čelovek i klíčenkových svítilen LED LENSER zajistí společnost H-Fuchs Servis, s.r.o. na svém eshopu. Firma sídlí v Ostravě, ale působí po celé Čr i na Slovensku.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
Spotřební elektronika Panasonic, prodej a autorizovaný servis v Opavě
Spotřební elektronika Panasonic, prodej TV, fotoaparátů, přehrávačů a domácích spotřebičů, autorizovaný servis v Opavě společnosti ŠINDLER A SYN Šindler - CZ, s.r.o.
Montáž ventilačních turbín, hybridních ventilátorů pro snadné odvětrávání šachet
Ventilační turbíny a hybridní ventilátory pomáhají odvětrávat výrobní, montážní, skladové šachty. Montáž na panelových i rodinných domech provádí firma Jana Fabiana ve Frýdku-Místku.
Zkušený elektrikář, elektroinstalační práce, elektro revize, opravy elektrických rozvodů
Firma Jana Fabiana ve Frýdku-Místku poskytuje elektroinstalační práce včetně elektro revizí a oprav slaboproudých i silnoproudých rozvodů. Při své práci používá nejkvalitnější materiál a součástky.
Elektroinstalační, elektromontážní, elektrikářské práce Frýdek-Místek
Opravy, revize, projekce, elektromontážní práce pro rodinné domy, byty, bytová družstva, firmy, průmyslové areály, obchodní centra atd provádí firma Jana Fabiana ve Frýdku-Místku.
Profesionální opravy veřejného osvětlení, osvětlení na halách, stožárech, parkovištích
Jan Fabian z Frýdku-Místku se specializuje na elektroinstalační práce včetně oprav veřejného osvětlení, osvětlení na halách, parkovištích i stožárech a to i v okolí Třince, Karviné a Havířova.
Výroba rozvaděčů na míru dle projektu pro haly, rodinné domy a jiné objekty
Profesionální výrobou rozvaděčů na míru dle projektu pro rodinné domy, pro haly a další objekty a také opravami rozvaděčů se zabývá společnost Jana Fabiana z Frýdku-Místku.
Kvalitní zahradní elektroinstalace - osvětlení pro bezpečnou chůzi po Vaší zahradě
Flexibilní a pružní elektrikáři od firmy Jana Fabiána z Frýdku-Místku Vám na Vaší zahradě provedou elektroinstalaci, která bude splňovat bezpečnostní předpisy a je odolná vůči klimatickým podmínkám.
Prodej elektroinstalačního materiálu - velkoobchod
Velkoobchod s elektroinstalačním materiálem v Opavě najdete na ulici U Cukrovaru ve firmě ARGOS ELEKTRO, a.s.
Rozvodnicové skříně RZA  - větší prostor pro kvalitu
Obchodní společnost ARGOS ELEKTRO je zaměřená na velkoobchodní činnost v oboru elektroinstalačního materiálu a nabízí kvalitní rozvodnicové skříně RZA s větším prostorem.
Spínací přístroje a hodiny - instalační stykače a paměťové relé
Společnost ARGOS ELEKTRO je zaměřená na činnost v oboru elektroinstalačního materiálu a ve svém sortimentu nabízí v Opavě a okolí spínací přístroje a hodiny, instalační stykače a paměťové relé.
Ochrana před přepětím Saltek - svodiče přepětí a bleskových proudů
Obchodní společnost ARGOS ELEKTRO je zaměřená na elektroinstalační materiál a ve svém sortimentu nabízí ochranu před předpětím značky Saltek, kde naleznete svodiče přepětí a bleskových proudů.
Odborná elektro montáž designových svítidel  pro hotely, restaurace, firmy i domácnosti
SpolečnostRUDOLF LANGER s.r.o. Vám zajistí odbornou elektro montáž svítidel ve Vašem objektu – ať už se jedná o restauraci, hotel, kancelář či Vaši domácnost. Působíme v okrese Opava a Nový Jičín.
RUDOLF LANGER s.r.o.
Prodej plastových rozvaděčů a elektroinstalačních výrobků z plastů
Společnost RUDOLF LANGER s.r.o. se zaměřuje na služby v energetice. V naší prodejně v Opavě naleznete plastové rozvaděče a elektroinstalační výrobky z plastu.
RUDOLF LANGER s.r.o.
Optické kabely, materiál pro datové, telekomunikační sítě – prodej, velkoobchod
Optické kabely, materiál pro datové i telekomunikační sítě a další instalační materiál prodává ve svém velkoobchodě společnost Opticord CZ s.r.o.
UTP, FTP optické kabely, pilířové rozvaděče a patch cordy Optix - prodej
Opticord CZ s.r.o. z Ostravy se zabývá velkoobchodním prodejem UTP, FTP optických kabelů, pilířových rozvaděčů, patch cordů Optix a dalšího instalačního materiálu pro telekomunikační a datové sítě.
Luxusní, multifunkční kamera, HD autokamera Mobi-i, do auta, černá skříňka
Společnost OPTICORD.CZ s.r.o. s celorepublikovou působností Vám nyní exkluzivně nabízí luxusní, multifunkční a především kompaktní kameru do automobilu výrobce Mobi-i.
Optické rozvaděče a vany v různých variantách pro ukončení optických kabelů
Velkoobchodní prodej optických rozvaděčů a van v různých variantách, které se využívají zejména pro ukončení optických kabelů zajišťuje společnost Opticord.cz s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Postelové LED strip svítidlo s čidlem pohybu - osvětlení s pohybovým sensorem Greenlux
Společnost Greenlux s.r.o. z Frýdku-Místku má pro Vás LED postelové osvětlení s pohybovým sensorem, které je v provedení pro jednolůžkové i dvoulůžkové postele. Umožní Vám světlo, když ho potřebujete.
Greenlux s.r.o.
HIFI technika na eshopu a k poslechu ve studiu - ucelená nabídka, na splátky
Hi-fi techniku vám nabízí firma EAS Opava s.r.o. Na eshopu nabízí ucelenou nabídku HIFI přístrojů a doplňků, také na splátky. K poslechu můžete využít poslechové studio.
RISER kabely s příslušenstvím vhodné pro horizontální i vertikální FTTH rozvody
Ostravská společnost Opticord.cz s.r.o. poskytuje prodej RISER kabelů společně s příslušenstvím, které jsou vhodné pro horizontální i vertikální FTTH rozvody bez nutnosti přerušení kabelu při odbočení
Domovní i průmyslové klimatizace - prodej a profesionální montáž společně se servisem
Klimatizace do bytů, rodinných domů i do průmyslových prostorů Vám dodá a profesionálně namontuje spolehlivá firma Finiš Ostrava - Klimatizace s.r.o. z Ostravy, která má bohaté zkušenosti.
Stmívatelné stropní LED svítidlo PERRY MILK - stmívání pomocí běžného vypínače
Stmívatelné stropní LED svítidlo PERRY MILK, u kterého lze stmívání nastavit prostřednictvím běžného vypínače, můžete zakoupit u společnosti Greenlux s.r.o. - specialisty na světelnou techniku.
Greenlux s.r.o.
Pronájem tiskáren, rychlý tisk bez starostí
Společnost ABEL-Computer s.r.o. Vám umožní kvalitní tisk bez starostí a bez zbytečných nákladů. Pronájem tiskových zařízení Vám nově zprostředkuje společnost s téměř 30letou zkušeností na trhu.
Závěsné průmyslové LED svítidlo HIGH BAY - Goly vhodné pro skladové, obchodní i výrobní haly
Společnost Greenlux s.r.o. rozšířila svůj sortiment o LED svítidlo GOLY, které představuje efektivní a moderní řešení závěsného svítidla typu HIGH BAY určené pro nasvětlení rozsáhlých prostor.
Greenlux s.r.o.