Profesionální stolní LED lampy s bohatými možnostmi nastavení režimů a seřízení, nízká spotřeba
Nábytek Amadeus nabízí na svém eshopu osvětlení. Profesionální stolní LED lampy mají několik benefitů. Jsou vybaveny režimy a bohatými možnostmi seřízení. Mají malou spotřebu a dlouhou životnost.
Nábytek Amadeus
Úsporné žárovky Kanlux IQ-LED s nízkou spotřebou energie za atraktivní cenu
Kvalitní žárovky Kanlux IQ-LED s nízkou spotřebou energie jsou bezpečné pro Vaše oči i kůži a navíc dostupné za atraktivní cenu – vytvořili specialisté ze společnosti Kanlux s.r.o.
Kanlux s. r. o.
Výroba a montáž vodotěsných rozvaděčů, které jsou odolné vůči poškození z vnějších vlivů
Výrobou i montáží elektroměrových, vodotěsných, odolných rozvaděčů s dodáním po celé České republice se zabývá společnost METALLURGICAL & STEEL SERVICE s.r.o. se sídlem v Ostravě.
METALLURGICAL & STEEL SERVICE s.r.o.
Prodej dronů - drony za akční internetové ceny Ostrava
Využijte naší široké nabídky dronů a kvadrokoptér. V našem internetovém obchodě ATC Mobile pro Vás máme akční nabídku na drony s kamerou, drony bez kamery a spousty doplňků.
ATC MOBILE Mobilní telefony a příslušenství
Kamerové systémy, alarmy, domofony se vzdáleným přístupem - montáž, servis
Montáž i servis kamerových systémů, alarmů a domovních telefonů (domofonů) se vzdáleným přístupem Vám v Havířově, Karviné i Frýdku-Místku zajistí spolehlivá společnost UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE.
UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s. r. o.
Zajištění pitného režimu na pracovišti – prodej a pronájem výdejníků (aquamatů na vodu)
Výdejníky na vodu pomáhají zajistit pitný režim na pracovišti.Jejich pronájmem i prodejem se zabývá společnost KONCZANKA CZ s.r.o. v celém Moravskoslezském, Zlínském a Olomouckém kraji.
KONCZANKA CZ s.r.o.
Držáky a redukce na světla i pouliční lampy veřejného osvětlení – profesionální výroba
Na profesionální výrobu držáků a redukcí na světla i různých druhů a variant pouličních lamp veřejného osvětlení se zaměřují odborníci ze společnosti KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Prodej a profesionální servis mobilních telefonů, tabletů a ostatního příslušenství
Společnost ATC MOBILE Vám zajistí profesionální přístup při koupi telefonů, mobilních doplňků a ostatního příslušenství. Zajistíme Vám odbornou opravu nebo jen odbornou pomoct a poradenství.
ATC MOBILE Mobilní telefony a příslušenství
Úsporné a vysoce účinné technické LED svítidlo v moderním designu
Společnost Greenlux jako dodavatel osvícení a světel má v nabídce široký sortiment technických LED svítidel, která jsou nejen vysoce účinná, ale také energeticky úsporná. Navštivte náš e-shop.
Greenlux s.r.o.
Velký výběr LED svítidel – přisazené, vestavné, LED zdroje – prodej e-shop, velkoobchod
Kvalitní a moderní LED svítidla – přisazená, vestavná, mřížková - a LED zdroje (i lineární světelné zdroje) – objednávejte na e-shopu společnosti Kanlux s.r.o. nebo navštivte náš velkoobchod.
Kanlux s. r. o.
Pouzdra, kryty a ochranné skla nejen pro telefony značek IGET, Blackview, Doogee, Umidigi a Cubot
Kryty, ochranné skla a pouzdra pro známé ale i neznámé značky mobilních telefonů jako je Blackview, Doogee, Umidigi, IGET nebo Cubot prodává na svém e-shopu společnost ATC MOBILE z Ostravy.
ATC MOBILE Mobilní telefony a příslušenství
Profesionální LED pásky nejvyšší kvality – prodej, eshop, velkoobchod
Profesionální LED pásky nejvyšší kvality prodává firma Kanlux s.r.o., která se specializuje na osvětlení všech druhů. LED pásky můžete zakoupit nejen na našem eshopu, ale také v našem velkoobchodě.
Kanlux s. r. o.
Opravy a servis elektrospotřebičů přímo u Vás doma
Společnost UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s.r.o. z Havířova poskytuje servis elektrospotřebičů jako jsou pračky, myčky, elektrické trouby a ohřívače vody. Zajišťujeme pozáruční servis přímo u zákazníka.
UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s. r. o.
Svítidla, světla, osvětlení bytu, domu, interiéru - návrhy, realizace
Společnost BODINGER s.r.o. v Ostravě navrhne a zrealizuje veškeré osvětlení Vašeho domu, bytu či zahrady, které bude vypadat vkusně, originálně a dodá Vašemu interiéru to, co potřebuje.
BODINGER s.r.o.
Elektrické rozvaděče pro zdvihací zařízení - profesionální montáž, servis i revize
Profesionální montáž, servis i revizi elektrických rozvaděčů pro zdvihací zařízení zajišťuje společnost Giga montáže s.r.o., která se specializuje na průmyslové stroje jako jsou kladkostroje, jeřáby.
GIGA montáže, s.r.o. Ostrava
Rekuperace vzduchu pro RD, solární panely včetně dotací
Rekuperace vzduchu pro RD, solární panely a klimatizace včetně vyřízení dotací zajišťuje kvalifikovaná firma v oblasti ekologického vytápění a ohřevu vody – SEFEN spol. s r.o. z Frýdku-Místku.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Klimatizace a rekuperace - instalace a dodávka klimatizací na míru včetně stavebních prací
CHLAZENÍ servis s.r.o. instaluje a dodává klimatizace a klimatizační jednotky renomovaných výrobců v Opavě na míru podle Vaších potřeb a to vše včetně všech stavebních prací..
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Třífázový přímý statický elektroměr typ ETS41A1 - montáž na lištu DIN
Specialista v oblasti měření a úspory elektrické energie firma DK-ELVIS s.r.o. Vám přináší třífázový přímý statický elektroměr typ ETS41A1 s montáží na lištu DIN.
DK-ELVIS s.r.o.
LED venkovní a vnitřní osvětlení sportovních a průmyslových areálů, sportovišť
O odbornou instalaci, návrh a výpočet LED venkovního i vnitřního osvětlení pro průmyslové a sportovní areály nebo sportoviště se postará firma DAMIJA elektro s. r. o. z Ostravy.
Novinka - Automat na zelí - čerstvé kysané zelí za bezkonkurenční cenu
Automat na zelí jako novinku zavedlo Zemědělské družstvo vlastníků Nošovice. Najdete ho vedle mlékomatu před kravínem v Nižních Lhotách v okrese Frýdek-Místek. Zdravé kysané zelí za skvělou cenu.
Zemědělské družstvo vlastníků Nošovice
Klimatizace do bytů, firem a kanceláří - komplexní dovávka i s montáží
Klimatizace pro byty, rodinné domy a kanceláře dodává a montuje profesionální a spolehlivá firma CHLAZENÍ servis s.r.o. z Opavy.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Výroba rozvaděčů, rozvodnic a rozvaděčových skříni na zakázku dle přání klienta
Pro výrobu rozvaděčů, rozvodnic a rozvaděčových skříni na zakázku, přesně dle Vašich potřeb kontaktujte společnost DK-ELVIS s.r.o., která sídlí v Ostravě. Vhodné pro všechna odvětví průmyslu.
DK-ELVIS s.r.o.
Certifikované měření osvětlení venkovních i vnitřních prostor, návrh a výpočet osvětlení na klíč
Ostravská firma DAMIJA elektro s.r.o. provádí certifikované měření osvětlení venkovních i vnitřních prostor. Postaráme se také o výpočet a návrh osvětlení na klíč včetně následné realizace.
Mobilní telefony a příslušenství - e-shop, opravy, servis, plná záruka
Společnost ATC MOBILE z Ostravy je specialista na oblast mobilních telefonů. Na svém e-shopu nabízíme veškeré příslušenství k mobilům, a to včetně oprav, servisu a plné záruky.
ATC MOBILE Mobilní telefony a příslušenství
Rozvaděče, elektroměry, elektroinstalační materiál - prodej, servis
Hledáte-li firmu, která se zabývá prodejem a servisem rozvaděčů, elektroměrů a elektroinstalačního materiálu, pak společnost DK-ELVIS s.r.o. z Ostravy pro Vás bude ta správná volba.
DK-ELVIS s.r.o.