Prodej, svítidla, světelné zdroje, elektroinstalační materiál - e-shop, široký sortiment
Společnost Kanlux s.r.o. se sídlem ve Frýdku-Místku Vám nabízí široký sortiment svítidel, světelných zdrojů a elektroinstalačního materiálu, který si můžete prohlédnout na eshopu společnosti.
Kanlux s. r. o.
Digitální trunkové rádiové sítě Hytera XPT pro komunikaci v průmyslových podnicích a na velkých akcích
Digitální trunkové rádiové sítě Hytera XPT jsou klíčové pro komunikaci v průmyslových podnicích, dopravních společnostech a při organizaci velkých akcí. Dodává je společnost DCom, spol. s r.o. z Brna.
DCom, spol. s r.o.
Originální, alternativní tonery, náplně do tiskáren a prodej, výkup tonerů
Firma PREMO s.r.o. z regionu Uherské Hradiště velkoobchodně prodává tiskárny i originální a alternativní tonery a náplně do tiskáren, provádí také výkup tonerů. Klientelu máme v lokalitě Zlínský kraj.
PREMO s.r.o. Příslušenství pro výpočetní techniku
Aplikace do náročného prostředí, pro jadernou energetiku - mikrospínače, jističe, senzory, elektroměry, převodníky, průchodky
Společnost ELEXIM a.s. Kroměříž se specializuje mimo oblast elektromobility i na aplikace do náročných prostředí - dodáme mikrospínače, jističe, senzory, elektroměry, nerezové průchody aj produkty.
ELEXIM a.s. Nabíjecí stanice pro elektromobily
Kabely pro přenos dat - pro průmyslový ethernet ETHERLINE, datové kabely UNITRONIC, optokabely HITRONIC
Distribuci kabelů, nejen v oblasti datové komunikace, zajišťuje společnost LAPP Czech Republic s.r.o. Dodáme kabely pro přenos dat: ETHERLINE pro Ethernet, optokabely HITRONIC, datové kabely UNITRONIC
LAPP Czech Republic s.r.o. Výrobce kabelů, kabelové konfekce
Výstavba, údržba a servis veřejného osvětlení – pro obce i velká města
Pokud potřebujete do vaší obce či města zajistit výstavbu, údržbu nebo servis veřejného osvětlení, obraťte se na společnost Eltom, která zajistí dodávky osvětlení pro Moravskoslezský a Zlínský kraj.
Eltom, s.r.o.
Převodníky Dvůr Králové nad Labem – vývoj, projekce a výroba různých typů
Firma UNIREG spol. s r.o. sídlící Dvůr Králové nad Labem je zaměřená na vývoj, projekci a výrobu různých druhů převodníků.
UNIREG spol. s r.o. Výroba elektrických zařízení
Komponenty pro elektro - transformátory, přípojnice a další od STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Společnost STAPI - Stanislav Pípal s.r.o. zastupuje na českém trhu zahraniční společnosti, které dodávají komponenty pro elektro, strojírenství nebo plasty.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Úsporné řešení v oblasti topení, chlazení, klimatizace a vzduchotechniky
Administrativní budovy, nemocnice, haly a sklady mohou výrazně snížit svou energetickou náročnost v oblasti chlazení, klimatizace, topení. S efektivním řešením Vám může pomoci RX servis s.r.o.
RX servis s.r.o. Vzduchotechnika, klimatizace Brno
Chlazení rodinných domů, bytů a komerčních prostor – tiché a designové klimatizace s vysokou účinností
Na prodej a montáž tichých a designových klimatizací s vysokou účinností pro chlazení rodinných domů, bytů a komerčních prostor se zaměřuje společnost ELSPACE KLIMA s.r.o. v okolí Znojma a Mikulova.
ELSPACE KLIMA s.r.o.
Otopné sušáky obuvi - praktický sušák na lyžařské boty
V zimních měsících jistě každý z nás ocení suchou a příjemně zahřátou obuv, a proto vám firma KOVER z Jeseníku nyní představuje novinku v podobě otopných sušáků obuvi.
KOVER, spol. s r.o.
Profesionální chlazení a klimatizace - Ladislav Košťál Písek - váš partner pro ideální klima
Hledáte spolehlivého partnera pro vaše chladící a mrazicí zařízení? Nabízíme profesionální servis, prodej a montáže chlazení a klimatizací v Písku a okolí. Jsme tu pro vás po telefonické domluvě.
CHLAZENÍ Košťál Ladislav
Úsporné led osvětlení pro moderní domovy
Díky dlouholetým zkušenostem je společnost KOVER, spol. s r.o. klíčovým hráčem v oboru osvětlení. Firma se zaměřuje na moderní domovní a bytové LED světla, které jsou energeticky úsporné.
KOVER, spol. s r.o.
Prodej a realizace zabezpečovacích systémů pro váš dům, objekt, společnost a jiné prostory
Systémy pro bezpečnost soukromých i komerčních objektů, kamerové systémy, alarmy, hlásiče a požární zabezpečení, nejnovější bezpečnostní technologie pro vás od AKI PRO spol. s r.o.
AKI PRO spol. s r.o. Zabezpečení domácností a firem Praha
Široká nabídka součástek a komponentů pro elektromechaniku - jističe, měniče, inventory
Společnost VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. z okresu Plzeň je distributor a dodavatel komponentů a součástek pro elektromechaniku a elektroniku.
VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. Elektromechanické a elektronické díly
Klimatizace, vzduchotechnika pro domácnosti a kanceláře - odborná montáž a servis
Odbornou montáž, servis klimatizací a vzduchotechniky zajišťuje pro Kyjov a Hodonín firma Klimastyle. Zařízení dodáváme a instalujeme pro domácnosti i kanceláře.
Klimastyle s.r.o.
EPIC kulaté, hranaté průmyslové konektory, konektorové vložky, konektorová poudra - velkoobchod
Do produkce společnosti LAPP Czech Republic s.r.o. Zlín patří průmyslové konektory EPIC. Velkoobchod dodá kulaté, hranaté, solární konektory a příslušenství - konektorové vložky, konektorová poudra.
LAPP Czech Republic s.r.o. Výrobce kabelů, kabelové konfekce
Počítače, notebooky, mobilní telefony, tablety se slevou v eshopu - nové, rozbalené zboží 2. jakosti
Na eshopu diskontni-nakupy.cz, firmy Komisárna-elektro s.r.o. Otrokovice, objevíte počítače, notebooky, mobilní telefony i tablety za neodolatelné ceny - jde o zboží 2. jakosti, pouze s drobnou vadou.
Komisárna-elektro s.r.o. Diskontní nákupy - elektro Otrokovice
Rychlá detekce požáru prvotřídním protipožárním systémem - spolehlivá ochrana majetku
Pořiďte si požární systém s rychlou detekcí požáru u společnosti HB ALARM spol. s r.o. se sídlem v Praze 5. Postaráme se nejen o instalaci, ale také jeho následný servis.
HB ALARM spol. s r. o. zabezpečovací systémy
Montáž, údržba a opravy elektrických zařízení – kompletní služby v oblasti elektroinstalací a fotovoltaiky
Na montáže, údržbu, opravy elektrických zařízení a kompletní služby týkající se elektroinstalací a fotovoltaiky provádí spolehlivý partner Elektro Mikeš, s.r.o. nejen v oblastech Dačic a Jemnice.
Elektro Mikeš, s.r.o.
Malé domácí spotřebiče za nízké ceny v eshopu - nové i rozbalené, s drobnou vadou
V eshopu firmy Komisárna-elektro s.r.o. najdete široký výběr malých domácích spotřebičů. Nové i rozbalené produkty za velmi nízké ceny, splní všechny vaše potřeby.
Komisárna-elektro s.r.o. Diskontní nákupy - elektro Otrokovice
Dodáváme digitální komunikační systémy pro krizové situace
Krizové situace vyžadují rychlou a spolehlivou komunikaci. Alternativním řešením je digitální komunikační systém Hytera E-Pack200 MESH navržený právě pro takové situace dodávaný společností DCom.
DCom, spol. s r.o.
Řezací plotry rolové, plošné, Mimaki, dodavatel, autorizovaný prodejce
Autorizovaným prodejcem a dodavatelem rolových a plošných řezacích plotrů japonské značky Mimaki je firma ELECTRON, spol. s r.o., sídlící v Brně. Kvalitní plotry do všech provozů.
ELECTRON, spol. s r.o.
Montáž a demontáž sloupů VN a NN, antén, vysílačů, trafostanic i ukládání bazénů – kompletní profesionální služby
Na montáž a demontáž sloupů VN a NN, antén, vysílačů, trafostanic i ukládání bazénů se v oblastech Olomouce, Prostějova a okolí zaměřují profesionálové ze společnosti REKOS Olomouc spol. s.r.o.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Náhradní díly na brusky, frézy, vrtací kladivo Narex, Festool, Protool i Bosch - prodej
Prodej náhradních dílů na brusky, frézy, vrtací kladiva a další nářadí značek XTline, Narex, Festool, Protool či Bosch realizuje společnost H-Fuchs Servis s.r.o. v Ostravě.
H-Fuchs Servis, s.r.o.