Projekční technika, jevištní technika, pódia, ozvučení, osvětlení, LED obrazovky, technický servis
Společnost T SERVIS s.r.o. je spolehlivý dodavatel ozvučovací, osvětlovací, pódiové a video techniky pro zrealizování vaší úspěšné akce.
T SERVIS s.r.o. ozvučovací, osvětlovací technika
Kávovary NIVONA pro přípravu kvalitní kávy, espressa i cappuccina - e-shop s dopravou zdarma
Připravte si doma i v kanceláři kávu jako skutečný barista a vychutnejte si lahodnou chuť espressa i cappuccina. Zaměřte se na kvalitní kávovary NIVONA z e-shopu alacaffé.cz s dopravou zdarma.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
Stožáry veřejného osvětlení standardní i atypické, nejmodernějších technologií pro výrobu stožárů
Stožáry veřejného osvětlení standardní i atypické, nejmodernější technologie pro výrobu stožárů, přechodové, sadové, silniční, dálniční a osvětlovací stožáry od firmy AMAKO, spol. s r.o. v Břeclavi.
AMAKO, spol. s r.o.
Kamerové systémy, alarmy, domofony se vzdáleným přístupem - montáž, servis
Montáž i servis kamerových systémů, alarmů a domovních telefonů (domofonů) se vzdáleným přístupem Vám v Havířově, Karviné i Frýdku-Místku zajistí spolehlivá společnost UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE.
UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s. r. o.
Výroba baterií řízená daty – automatizace výroby bateriových článků
S automatizací výroby bateriových článků Vám pomůže inteligenční automatizační technologie IioT pro výrobu baterií, kterou dodává společnost TRUCK, s.r.o. z Hradce Králové.
TURCK, s.r.o.
Zabezpečení domů, zabezpečovací a kamerové systémy - instalace, montáž, servis
Společnost System plus Zlín, s.r.o. se zaměřuje na instalace, montáže zabezpečení domů - zabezpečovací a kamerové systémy. Zajišťujeme i servis zařízení a realizuje pult centrální ochrany.
System plus Zlín, s.r.o. Bezpečnostní technologie Zlínský kraj
Zajištění pitného režimu na pracovišti – prodej a pronájem výdejníků (aquamatů na vodu)
Výdejníky na vodu pomáhají zajistit pitný režim na pracovišti.Jejich pronájmem i prodejem se zabývá společnost KONCZANKA CZ s.r.o. v celém Moravskoslezském, Zlínském a Olomouckém kraji.
KONCZANKA CZ s.r.o.
Držáky a redukce na světla i pouliční lampy veřejného osvětlení – profesionální výroba
Na profesionální výrobu držáků a redukcí na světla i různých druhů a variant pouličních lamp veřejného osvětlení se zaměřují odborníci ze společnosti KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Řešení pro fotovoltaické systémy - průmyslově vyráběné sdružovací boxy, svodiče a další komponenty
Společnost EMS ELEKTRO s.r.o. z regionu Zlín přichází s řešením pro fotovoltaické systémy - sdružovací boxy, svodiče a další komponenty v sortimentu výrobce Weidmüller.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Výroba a prodej komponentů pro automatizační zařízení
Vysoce kvalitní komponenty pro automatizaci vyrábí a zprostředkuje břeclavská společnost Teprostroj s.r.o., exkluzivní dodavatel značek MAYSER a PATLITE.
Teprostroj s.r.o.
"Seaspol - servis, s. r. o.: Vaši odborníci na komplexní služby v oblasti požární ochrany a elektronického zabezpečení"
Seaspol - servis, s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti požární ochrany, nabízející širokou škálu služeb od prodeje a montáže požárně bezpečnostních zařízení po poradenství a servis.
Seaspol - servis, s.r.o.
Náhradní díly kávovarů renomovaných značek - rychlé doručení!
Sháníte-li náhradní díly kávovarů značky Delonghi, NIVONA, LAMANTI, SAECO a dalších renomovaných značek, obraťte se na společnost alacaffé. Na eshopu nabízí k prodeji náhradní díly a příslušenství.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
Rekuperační systémy pro úsporu energie za topení - až 95 procent
Společnost KlimaTechnik s.r.o., která je profesionálem v oblasti vzduchotechniky a klimatizace poskytuje rekuperační systémy, které jsou pro úsporu tepelné energie až 95 procent.
KlimaTechnik s.r.o.
Prodej a profesionální servis mobilních telefonů, tabletů a ostatního příslušenství
Společnost ATC MOBILE Vám zajistí profesionální přístup při koupi telefonů, mobilních doplňků a ostatního příslušenství. Zajistíme Vám odbornou opravu nebo jen odbornou pomoct a poradenství.
ATC MOBILE Mobilní telefony a příslušenství
Kávovary pákové, profi, pro firmy, domácí pro dokonale chutný šálek kávy - e-shop
Hledáte kvalitní a spolehlivý e-shop, ve kterém si vyberete ty nejlepší modely kávovarů? Zabrouzdejte na alacaffe.cz a vyberte si kávovary pákové, profi, domácí i pro firmy.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
Kopírky se záručním a rychlým pozáručním servisem k prodeji
Pokud potřebujete pořídit spolehlivou kopírku proslulých značek Ricoh, Kyocera, Brother, naše pobočky společnosti Kapucín - Repro, s.r.o. najdete v Třebíči a v obci Velká Bíteš.
Kapucín - Repro, s.r.o. Kancelářská technika Třebíč
Klimatizace a tepelná čerpadla Viessmann – úspora nákladů na vytápění a chlazení
Klimatizace a tepelná čerpadla Viessmann pro rodinné domy, byty i komerční objekty instaluje na Hodonínsku firma Klimastyle s.r.o. S touto technikou ušetříte náklady na vytápění i chlazení objektů.
Klimastyle s.r.o.
Kombinová lednice s mrazákem dole, nahoře  - doprava zdarma
Vyměňte Vaši starší lednici za novější a úspornější kombinovanou chladničku s mrazákem dole nebo nahoře. Kombinované lednice s mrazákem a dopravou zdarma objednávejte na e-shop akelektroshop.cz.
AK elektro, s.r.o.
Výhodná cena na elektrospotřebiče 2. jakosti - pračky, ledničky Miele, Whirlpool, Haier, AEG se slevou
Obchodní dům Morava v Holešově funguje jako prodejna elektro a železářství. V elektru lze se slevou pořídit elektrospotřebiče 2. jakosti, např. pračky, ledničky. Zajištěna doprava pro Zlínský kraj.
Obchodní dům Morava Holešov s.r.o. Prodejna elektro, železářství
Úsporné a vysoce účinné technické LED svítidlo v moderním designu
Společnost Greenlux jako dodavatel osvícení a světel má v nabídce široký sortiment technických LED svítidel, která jsou nejen vysoce účinná, ale také energeticky úsporná. Navštivte náš e-shop.
Greenlux s.r.o.
Dodávka klimatizací pro firmu i domácnost - návrh, realizace a odborný servis
Dodávkou klimatizací pro firmy i domácnosti se zabývá společnost LEDO servis se sídlem u Znojma. Zajistíme návrh, realizaci i odborný servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Kamerové systémy zajistí dohled pro Vaši budovu a majetek - BROTEL s.r.o.
Společnost BROTEL s.r.o. z Prahy nabízí chytré řešení pro ochranu budov, venkovních prostor a majetku díky efektivním a chytrým kamerovým systémům.
BROTEL, s.r.o. Telekomunikační zařízení Praha
Keramická topná tělesa Hradec Králové - Nadeta náhradní díly
Svým klientům zajistíme kvalitní náhradní suchá keramická tělesa DZD Dražice, Hlavačka & Čech, náhradní díly objednávejte přes náš Eshop Nadeta.cz.
KTS - AME s.r.o. Nadeta náhradní díly Hradec Králové
Oprava kávovarů čištěním a odvápněním rychle a snadno
Jsme společnost alacaffé, s.r.o. a provádíme servis známých značek De'Longhi, Bosch, Siemens, Lamanti, Philips. Díky naši svozové službě zajistíme servis po celé ČR.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
Servis, oprava chladniček nejen značek AEG, Electrolux, Gorenje
Máte chladničku značky AEG, Electrolux, Gorenje nebo jinou a potřebujete zajistit jejich opravu nebo servis? Kontaktujte firmu Chladservis VaRa, spol. s r.o. v Brně!