Moderní rekuperační jednotky, systémy a příslušenství k rekuperačním jednotkám - eshop i kamenná prodejna
Firma Ventilátory Zlín má kamennou prodejnu pro klienty z regionu Zlínský kraj a provozuje i eshop. Zakoupíte u nás moderní vzduchotechniku, rekuperační jednotky, systémy, klimatizace i příslušenství.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Live Stream projekty – skvělá řešení pro bezpečnou komunikaci na dálku
Live Streamy z virtuálního studia, on-line konference na dálku, Live Stream tiskové konference a další projekty na bázi videa zajistí Video studio Polas z Prahy.
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Spolehlivé řadové svorkovnice pro výrobu rozváděčů Weidmueller - přehledné uspořádání, robustní provedení
Firma EMS ELEKTRO je dodavatelem elektromateriálu pro řadu podniků v regionu Zlín, Zlínský kraj i celé ČR - nově skladem spolehlivé řadové svorkovnice pro výrobu rozváděčů Klippon® Connect Weidmüller.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Projektování strojních a elektrických zařízení – podle požadavků zákazníka
Společnost CZ.TECH Čelákovice, a.s. nabízí služby projektování strojních a elektrických zařízení uzpůsobených konkrétním požadavkům podle zadání zákazníka.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Pračky s předním nebo vrchním plněním, pračky se sušičkou
Pokud uvažujete o koupi nové pračky nebo pračky se sušičkou, navštivte e-shop akelektroshop.cz firmy AK elektro, s.r.o., kde si objednáte pračku, která bude odpovídat Vašim představám.
AK elektro, s.r.o.
Komponenty pro vrata a brány, které zajistí Vaši bezpečnost
Široký sortiment bezpečnostních komponentů pro vrata a brány vyhovující všem bezpečnostním normám vyrábí a poskytuje společnost Teprostroj s.r.o. z Břeclavi.
Teprostroj s.r.o.
Návrh, montáž a realizace průmyslové vzduchotechniky – kvalitní práce za příznivou cenu
Komplexní práce týkající se návrhu, montáže a realizace průmyslové vzduchotechniky a příslušenství za příznivou cenu realizují pracovníci společnosti GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Spolehlivé LTE vysílačky s dlouhou výdrží – vhodné pro týmovou komunikaci i do vozidel
LTE vysílačky pro bezpečnou týmovou komunikaci nebo pro použití ve vozidlech doma i v zahraničí s dlouhou výdrží má ve svém širokém portfóliu společnost DCom, spol. s r.o.
DCom, spol. s r.o.
Náhrada plynového topení za tepelné čerpadlo nebo klimatizaci, která topí
Pokud uvažujete nad tím, jak nahradit plynové topení, obraťte se na firmu Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo. Nainstalujeme Vám vytápění tepelným čerpadlem nebo klimatizací, která topí
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Nápojový automat X2/i8 BB - ICE GO, automat na ledovou kávu, prodej, dodávka automatů
Moderní nápojové automaty, automaty na ledovou kávů, Coffe To Go, instatní káva, cappucino, latte macchiato, čaj. Vše pohromadě v automatu od firmy DELIKOMAT s.r.o.
DELIKOMAT s.r.o.
Velký výběr klimatizací s akčními cenami pro úlevu od vysokých teplot
Akční ceny klimatizací a úlevu od teplého nebo naopak velmi chladného počasí Vám umožní společnost KlimaTechnik s. r. o. ze Strážnic
KlimaTechnik s.r.o.
Náhradní díly na sporáky, pračky, myčky, mikrovlnky a další spotřebiče
U firmy Ventilátory Zlín jsou na prodej i náhradní díly na sporáky, pračky, myčky, chladničky, mikrovlnky i další spotřebiče zn. Mora, Gorence i dalších značek.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Pouzdra, kryty a ochranné skla nejen pro telefony značek IGET, Blackview, Doogee, Umidigi a Cubot
Kryty, ochranné skla a pouzdra pro známé ale i neznámé značky mobilních telefonů jako je Blackview, Doogee, Umidigi, IGET nebo Cubot prodává na svém e-shopu společnost ATC MOBILE z Ostravy.
ATC MOBILE Mobilní telefony a příslušenství
Bezpečnostní agentura, střežení objektů, fyzická ochrana osob, Praha
Bezpečnostní agentura, střežení objektů, ostraha budov, majetku, fyzická ochrana osob, montáž zabezpečovacích systémů provádí společnost ELZA-TECH s.r.o. se sídlem v Praze 8.
Klimatizační, chladicí jednotky rozvaděčů - návrhy chlazení elektrických rozvaděčů a servis jednotek
Společnost EMS ELEKTRO s.r.o. dodá chladící jednotky rozvaděčů Pfannenberg pro regulaci jejich teploty. Zajistíme návrhy chlazení i servis jednotek. Působíme nejen v regionu Zlín, ale po celé ČR.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Bondioli & Pavesi Group -  Váš partner pro inteligentní integrované energetické systémy
Nová generace strojů musí být bezpečnější, tišší a snadněji ovladatelná než kdy předtím. Stroje, které spotřebovávají méně energie a jsou schopné komunikovat s jinými stroji.
OM PROTIVÍN a.s. - Bondioli & Pavesi Výroba přesných ozubených kol
Profesionální LED pásky nejvyšší kvality – prodej, eshop, velkoobchod
Profesionální LED pásky nejvyšší kvality prodává firma Kanlux s.r.o., která se specializuje na osvětlení všech druhů. LED pásky můžete zakoupit nejen na našem eshopu, ale také v našem velkoobchodě.
Kanlux s. r. o.
Opravy a servis elektrospotřebičů přímo u Vás doma
Společnost UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s.r.o. z Havířova poskytuje servis elektrospotřebičů jako jsou pračky, myčky, elektrické trouby a ohřívače vody. Zajišťujeme pozáruční servis přímo u zákazníka.
UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s. r. o.
Jak vybrat domácí kávovar - připravte si lahodnou kávu i doma, poradíme Vám s výběrem
Vychutnejte si výbornou kávu i doma! Nevíte jak vybrat domácí kávovar? V našem eshopu máme kvalitní pákové nebo automatické kávovary s jejímž výběrem Vám rádi poradíme.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
Široký výběr rozpojovacích skříní pro venkovní vedení - spolehlivost a flexibilita pro vaši bezpečnost a projekt!
Objednejte si kvalitní rozpojovací jistící skříně pro venkovní vedení od společnosti Elplast - KPZ Rokycany, spol. s r. o., nabízíme široký výběr typů skříní s různými technickými parametry.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Nabíjecí stanice pro elektromobily | Skybergtech
Nabíjecí stanice pro rychlé nabíjení elektromobilů, elektrobusů a nákladních automobilů Chademo, Mennekes vyrábí společnost Skybergtech.
SKYBERGTECH s.r.o. EMC, EMF
Izolace vzduchotechnického potrubí, klimatizací a rozvodů tepla – profesionální práce a kvalitní prostředky
Profesionální práci s využitím kvalitních produktů při izolaci vzduchotechnického potrubí, klimatizací a rozvodů tepla provádí od roku 2003 společnost GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Vestavné spotřebiče, kuchyňské sety trouby, mikrovlnky, lednice, varné desky Whirlpool, Haier, Miele, Electrolux, AEG, LG, Samsung
V Obchodním domě Holešov, v prodejně elektro, pořídíte značkové vestavné spotřebiče Whirlpool, Miele, Electrolux, AEG, LG, Samsung i zvýhodněné kuchyňské sety trouby, mikrovlnky, lednice, varné desky.
Obchodní dům Morava Holešov s.r.o. Prodejna elektro, železářství
Prodej kvalitních střešních ventilátorů pro šikmé a ploché střechy včetně ventilátorů pro komíny
Výhradní zástupce odvětrávacích systému značky VILPE, společnost Jakub Kokeš CZ s.r.o., Vám zajistí prodej kvalitních střešních ventilátorů pro šikmé a ploché střechy včetně ventilátorů pro komíny.
VILPE Brno
Prodej, dodávka servomotorů, servopohonů  a řídících systémů
Řídící systémy, servomotory, digitální servozesilovače, návrh, dodávka, programování, komplexní dodávku a prodej zajistí firma TG Drives, s.r.o. z Brna.
TG Drives, s.r.o.