Chcete mít zahradu podle svých představ? Díky pestré nabídce výrobců a prodejců si můžete pořídit kvalitní zahradní nábytek jako stoly, křesla, židle, lavice, dále houpačky, skluzavky, trampolíny, pískoviště, bazény, altánky, pergoly, dekorace, zahradní domky a také nářadí a zahradní techniku pro údržbu jako sekačky, křovinořezy, ruční nářadí atd.

Půjčovna zahradní techniky, stavební mechanizace
Půjčovna zahradní techniky a stavební techniky a mechanizace firmy TUFÍR je k dispozici zájemcům z regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Vyřízení dotace pro realizace parků, veřejné zeleně, zahrad pro města, obce
Společnost GARD&N se postará o vyřízení dotace pro obce a města, pro realizace zahrad, parků i veřejné zeleně. Působíme v regionu Zlínský kraj a Brno.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Zahradní úpravy, práce s kamenem, kamenné obklady
Společnost SANPROS Buchlovice přijímá zakázky na zahradní úpravy a práce s kamenem. Realizujeme kamenné obklady, zdi i kamenné prvky do zahrad. Působíme v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Mytí oken ve výškách, sezónní sečení trávy, údržba zeleně
Sezónní sečení trávy a údržba zeleně i mytí oken ve výškách, to jsou práce, které za Vás v regionu Uherské Hradiště profesionálně odvede firma Bednář UH.
Kácení stromů ve výškách se stromolezeckým vybavením, frézování pařezů
Firma Jiří Petřík provádí kácení stromů se stromolezeckým vybavením, ve výškách. Zajistíme i frézování pařezů a odklizení dřeva. Působíme po celé ČR, často v regionu Uherské Hradiště, Zlín.
Rizikové kácení stromů včetně odklizení dřeva
Firma Rizikové kácení Jiří Petřík provádí kácení stromů pomocí stromolezeckého vybavení v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj. Práce provádíme včetně odklizení dřeva.
Bezpečnostní ořezy, vazby, kácení stromů pro obce, města
Pro obce a města v regionu Uherské Hradiště, Zlín, Hodonín zajistí kácení stromů a bezpečnostní ořezy stromů firma Rizikové kácení Jiří Petřík.
Zimní údržba, posypy chodníku, parkoviště, přístupové cesty
Starosti o údržbu i posypy chodníku, parkoviště, přístupové cesty v zimním období je lepší nechat na profesionálech. Firma Bednář UH Uherské Hradiště je Vám k dispozici.
Sezónní práce-zimní úklid sněhu, letní údržba trávníku, zeleně
Letní sezónní práce, jako údržba trávníku a zeleně i zimní úklid sněhu a posyp silnic zajistí firma Bednář UH Uherské Hradiště v regionu Zlínský kraj.
Interiérový, zahradní nábytek z exotického dřeva-v dekoru wenge, jatoba, teak
Stolařství Smetana vyrábí dýhovaný a masivní nábytek v dekoru wenge, jatoba, teak či dalších exotických dřevin-interiérový i zahradní nábytek. Působíme převážně v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Projekt a dodávka zahrady na míru-maximálně využijeme možnosti pozemku
Ve firmě GARD&N máme mnoho zkušeností s projekty i dodávkou zahrady na míru, proto maximálně využijeme možnosti Vašeho pozemku. Působíme v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Moderní i kamenné zahrady-projekt od zahradního architekta změní Váš sen ve skutečnost
Kvalitní projekt moderní či kamenné zahrady z pera zahradního architekta dokáže změnit Váš sen ve skutečnost. Odborníkem v oboru je Ing. Nagyová z firmy GARD&N - působí v okrese Zlín, Brno.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Potřeby pro ochranu rostlin, odpuzovače hlodavců a insekticidy
Zákazníci z okresu Uherské Hradiště mohou zakoupit potřeby pro ochranu rostlin, odpuzovače hlodavců, insekticidy a další zahrádkářské potřeby v prodejně Agro-centrum Uherský Brod.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Podzimní akce na vřesy, chryzantémy, macešky-prodej v Garden Market
V Garden Market Bílovice se blíží prodej podzimního sortimentu rostlin - zákazníky z regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj zaujme akce na vřesy, chryzantémy, macešky.
Návrh, realizace přírodní zahrady inspirované přírodou
Realizací přírodní zahrady v posledních letech přibývá, firma GARD&N dodá návrhy zahrady inspirované přírodou, cílem je zachovat přirozený vzhled. Působíme v regionu Zlín, Brno
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Eshop-zahradní altány, slunečníky s boční nohou, lehátka z ratanu, umělého bambusu
V eshopu firmy Z - ráj můžete zakoupit zahradní altány, slunečníky s boční nohou, lehátka a další nábytek. Kamenná prodejna je k dispozici klientům z okresu Zlín, Uherské Hradiště.
Městský mobiliář Zlínský kraj-lavičky, stojany na kola, květináče
Jednou z hlavních činností společnosti SEADD s.r.o. Uherské Hradiště je výroba prvků městského mobiliáře. Vyrábíme na zakázku parkové lavičky, venkovní kovové či betonové květináče, odpadkové koše, stojany na kola a mříže kolem stromů. Městský mobiliář: -parkové lavičky s betonovým podstavcem či ukotvené do betonu. Při výrobě používáme ...
Plastové kompostéry pro odpady z kuchyně, zahrady Zlín, Hradiště
Řešení pro zpracování odpadů z kuchyně či zahrady nabízí firma Puruplast, a.s. z okresu Uherské Hradiště ! Vyrábíme plastové zahradní kompostéry. Tyto kompostery jsou ideálním pomocníkem pro kompostování a díky tomu odpady z kuchyně i zahrady později využijete - vyrobeny jsou z odolného a snadno udržovatelného materiálu. Pro kompostování ...
Online půjčovna nářadí, zahradní techniky, autodoplňků Zlínský kraj
Víte, že funguje online půjčovna stavebního nářadí, zahradní techniky, autodoplňků? Společnost Půjčovátor Staré Město poskytuje pronájem on-line. Máme klienty z celé ČR, nejen z regionu Zlínský kraj ! Potřebujete rychle půjčit sekačku, pilu, míchačku, řezačku, žebřík, nářadí, autochladničku, nosič kol, střešní box ? To vše u nás seženete ...
Výstavba koupací jezírka, kobercové trávníky Zlínský kraj
Společnost GARD&N Staré Město realizuje koupací jezírka a pokládá kobercové trávníky. S příchodem jara jsme Vám k dispozici, nechejte zahradní a terénní úpravy na nás - tel.:572542969. Nabízíme provádění, realizace: -kobercových trávníků -zahradní stavby -dlažby -okrasná výsadba -okrasné a koupací jezírka -potoky, vodopády ...
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Stavební firma, práce, stavby na klíč Zlín, Uherské Hradiště
Známá stavební firma, která realizuje stavby na klíč v regionu Zlínský kraj je společnost PaPP, spol. s r.o. Uherské Hradiště. Dodáváme kompletní stavební práce. Výstavba na klíč je zaměřena na stavby bytové, občanské, průmyslové - bytové komplexy, rodinné i polyfunkční domy, kulturní domy, zábavní centra, domy sociální péče, nemocnice a ...
PaPP, spol. s r.o. Stavební společnost Uherské Hradiště
Ořez, prořez, kácení ovocných stromů, keřů, dřevin Zlín, Brno
Optimální doba pro ořez dřevin u ovocných stromů a keřů je zpravidla v únoru a březnu nebo i v červenci a srpnu. Firma GARD&N je v tomto oboru odborníkem a kácení, údržba, ořezávání, ořez stromů, keřů a dřevin je pro ně hračkou. Provádíme řez, prořez stromů, rizikové a následnou instalaci bezpečnostních vazeb, postupné kácení, zajištění koruny ...
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Zpevňování povrchů, ploch, zatravňovací dlažba, tvárnice Uherské Hradiště
Základem pro zpevňování ploch je zatravňovací dlažba Puruplast vyplněných zeminou, pískem, kamennou drtí nebo drobnými oblázky: Zatravňovací dlažba, tvárnice: -je vyrobena z plastového recyklátu -nabízí pevnostní vlastnosti tradičních povrchů -pro zpevnění nadměrně zatěžované travnaté plochy – zahrady, golfová hřiště, přírodní parkoviště, ...
Ořezávání, kácení stromů, keřů motorovou pilou, ořez ovocných dřevin Zlínský kraj, Uherské Hradiště
Firma GARD&N působí v oblasti kácení a údržby stromů a zajišťuje různé krajinářské služby a odbornou údržbu zahrad a zeleně. Provádíme řez, prořez stromů, rizikové a následnou instalaci bezpečnostních vazeb, postupné kácení, zajištění koruny bezpečnostními vazbami. Provádíme dále: -ořezávání stromů a keřů -ořez ovocných dřevin -kácení ...
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Městský mobiliář, parkové lavičky, zastávky MHD, stojany na kola Zlínský kraj, Uherské Hradiště
Firma SEADD s.r.o. montuje a instaluje ocelové, hliníkové konstrukce, městský mobiliář nebo zahradní nábytek. Městský mobiliář: -parkové lavice, lavičky, stoly -venkovní odpadkové koše - dřevěné, kovové, ohrady na kontejnery -květináče - betonové, dřevěné, kovové -mříže kolem stromů - litinové -zastávky MHD -stojany na kola -vývěsní ...