Chcete mít zahradu podle svých představ? Díky pestré nabídce výrobců a prodejců si můžete pořídit kvalitní zahradní nábytek jako stoly, křesla, židle, lavice, dále houpačky, skluzavky, trampolíny, pískoviště, bazény, altánky, pergoly, dekorace, zahradní domky a také nářadí a zahradní techniku pro údržbu jako sekačky, křovinořezy, ruční nářadí atd.

Užitková zahrada s místem pro relaxaci přináší radost - návrhy a realizace
Společnost Jezírko servis se postará o návrhy i realizace zahrad, působí v lokalitě Zlínský kraj i Brno. Ideálním spojením je užitková zahrada s místem pro relaxaci, tam se budete cítit dobře.
Využijte dotace na zahradní jezírka, retenční nádrže na dešťovou vodu
Ve společnosti Ing. Ladislava Nagyová GARD&N Vám pomůžeme s dotací na zahradní jezírka i retenční nádrže na dešťovou vodu. Dodáme projekty, zajistíme i realizaci jezírek.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Kompletní zahradnické služby od návrhu zahradního architekta po realizaci zahrad, parků
Firma GARD&N poskytuje kompletní zahradnické služby, působí převážně v lokalitě Uherské Hradiště, Zlín. Jde o služby zahradního architekta od návrhu po realizaci zahrad, parků i krajinných úprav.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Realizace zahrady, levné bydlení v přírodě-konzultace ohledně financování
Společnost Jezírko Servis ví jak zbudovat levné bydlení v přírodě - poskytuje konzultace ohledně financování bydlení i realizace zahrady. Působí převážně v regionu Zlín, Zlínský kraj, Praha, Brno.
Realizace zahradního jezírka, zahrady a okolí domu
Společnost Jezírko servis se zaměřuje na realizace zahrady, zahradního jezírka i celého okolí domu. Působí velmi často v regionu Praha, Středočeský kraj, Zlínský kraj.
Realizace bydlení, mobilní dům v přírodě-poradenství ohledně financování
Touhu po bydlení v přírodě můžete snadno realizovat se společností Jezírko Servis. Základem projektu je mobilní dům a zahrada. Působíme převážně v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Kovový zahradní nábytek-výroba stoly, židle, lavice
Firma SEADD Uherské Hradiště vyrábí kovový zahradní nábytek, výroba je zaměřena na stoly, židle, lavice i celé sestavy v provedení celokovové i v kombinaci kov a dřevo.
Výroba opěrné drátěné konstrukce do vinohradu, sadu - vinohradnické dráty, sloupky, kotvy
Firma TRIDIF s.r.o. dodá kompletní sortiment drátěných konstrukcí do vinohradu a sadu. Vyrábíme vinohradnické dráty, sloupky, kotvy. Působíme na Moravě, převážně v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Využíjte dotace na střešní zahrady - návrhy, realizace
Společnost GARD&N z regionu Uherské Hradiště pomůže s vyřízením dotace na realizace střešní zahrady. Provádíme zakládání zahrad a pravidelnou údržbu zahrad, převážně v regionu Zlín, Brno.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Dušičkové vazby, dekorace na hrob - Smuteční floristika
Květinářství FANTAZIA Uherské Hradiště připraví dekorace na hrob a dušičové vazby ke dni Všech svatých. Máme zkušenosti v oboru smuteční floristika, s citem tvoříme výzdobu pietních míst.
Květinové vazby, bytové doplňky, dekorace, keramika, dárkové zboží - prodej
Na prodejně Fantazia Uherské Hradiště si vyberete nejen květiny, ale i bytové doplňky, dekorace, keramiku i jiné dárkové zboží. Květinové vazby děláme z živých i umělých květin.
Prodej, e-shop - zahradní, lesní technika, sekačky
Za rozumné ceny lze pořídit v e-shopu agro-centrum.cz zahradní techniku. V nabídce travní sekačky, zahradní traktory, lesní technika. Prodejna Uherský Brod.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Koupací, okrasná jezírka, vodní prvky, zahradní potůčky
Společnost Ing. Ladislava Nagyová GARD&N s.r.o. z regionu Zlínský kraj realizuje i originální prvky do Vašich zahrad - koupací, okrasná jezírka, vodní prvky, zahradní potůčky.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Kosení, sečení trávy, trávníku, tvarování, stříhání živých plotů
Údržbu zahrady, trávníku obstará v regionu Zlín, Uherské Hradiště firma GARD&N. Provádíme kosení, sečení trávy, trávníku, stříhání i tvarování živých plotů.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Projektování, realizace, revitalizace městských parků, veřejné zeleně
Firma GARD&N se věnuje projektování městských parků, veřejné zeleně. Dodá pro obce, města potřebné podklady pro revitalizace a postará se o realizace. Působí v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Chytré, parkové lavičky Eblocq - se zásuvkou na dobíjení elektrokol, s USB zásuvkou
Firma mmcité 1 z regionu Zlínský kraj vyrábí chytré parkové lavičky Eblocq. Jde o sedací prvek s rozšířenou funkcí - obsahuje uzamykatelné boxy vybavené zásuvkou na dobíjení elektrokol i USB zásuvkou.
Parková lavička Portiqoa - kvalitní lavičky s lamelovým roštem
Společnost mmcité 1 z regionu Zlínský kraj vyrábí kvalitní parkové lavičky - parková lavička Portiqoa s lamelovým roštem uspěla i v zahraničí.
Doplňky pro parkové lavičky Smartcité - lavičky s integrovaným USB nabíjením, ocelovými stolky, Led podsvícením
Firma mmcité 1 ze Zlínského kraje přichází s novým programem Smartcité, který přináší doplňky pro parkové lavičky - dodá lavičky s integrovaným USB nabíjením, ocelovými stolky, Led podsvícením.
Kvalitní, masivní parkové lavičky Woody, Portiqoa, Miela, Forma, Diva-výroba
Firma mmcité 1 je výrobce parkových laviček ze Zlínska - doporučujeme kvalitní lavičky Woody s masivním roštem, modely Portiqoa, Miela, Diva a Forma s dřevěnými lamelami.
Betonová lavice Construqta, odpadkový koš Minium a jednosedák Blocq v designovém provedení
Produkty městského mobiliáře firmy mmcité a.s. získali prestižní cenu Good Design - mezi produkty je betonová lavice Construqta, odpadkový koš Minium a jednosedák Blocq v designovém provedení.
Výroba-odpadkové koše, stojany a přístřešky na kola, parkové lavičky
Různé vybavení městského mobiliáře dodá firma mmcité 1 z okresu Uherské Hradiště. Jde o přístřešky a stojany na kola, parkové lavičky, odpadkové koše, informační nosiče apod.
Nerezové, velkoobjemové, vysoce odolné odpadkové koše-výroba
Firma mmcité 1 se mimo jiné zaměřuje na výrobu vysoce odolných odpadkových košů. Jde o velkoobjemové odpadkové koše různých tvarů- nerezové, celoocelové, různé druhy opláštění.
Projektování, realizace krajinných úprav - návrhy krajinné zeleně, přírodních parků
Společnost GARD&N dodá návrhy krajinné zeleně, přírodních parků. Projektování i realizace krajinných úprav probíhá s ohledem na původní ráz krajiny. Firma působí v lokalitě Zlín, Zlínský kraj.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Kovové zahradní doplňky, altány, pergoly, konstrukce pro rostliny
Od firmy SEADD můžete pořídit kovové zahradní doplňky, altány i konstrukce pro rostliny. Klientelu máme převážně v regionu Uherské Hradiště.
Sezónní práce, služby v letním období - sečení trávy, údržba zeleně, zpevněných ploch
O sezónní práce v letním období se postará firma BEDNÁŘ UH Uherské Hradiště. Poskytujeme tyto služby - sečení travnatých ploch, údržba zeleně, živých plotů, zpevněných ploch.