Chcete mít zahradu podle svých představ? Díky pestré nabídce výrobců a prodejců si můžete pořídit kvalitní zahradní nábytek jako stoly, křesla, židle, lavice, dále houpačky, skluzavky, trampolíny, pískoviště, bazény, altánky, pergoly, dekorace, zahradní domky a také nářadí a zahradní techniku pro údržbu jako sekačky, křovinořezy, ruční nářadí atd.

Zahradní vysavače listí elektrické, benzinové - prodej, servis Husqvarna, Dolmar, McCulloch
Vyřešte úklid zahrady rychle s vysavači listí. Na prodejně Zahradní technika - Robert Bílka Modrá u Uherského Hradiště pořídíte zahradní vysavače elektrické, benzinové zn. Husqvarna, McCulloch
Robert Bílka - Zahradní technika
Okrasné kmeny do interiéru i pro výrobu nábytku - Carapanauba, Quari quara
Na prodejně firmy WOODCMTE v Pašovicích u Uherského Hradiště můžete vidět okrasné kmeny Carapanauba a Quari quara. Každý kmen je originál, využití mají jako solitér do interiéru i při výrobě nábytku.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Profesionální úklid firem, domácností-jednorázový, pravidelný
Profesionální úklid firem a domácností zajistí firma BAVA servis s.r.o. v regionu Uherské Hradiště i Brno. Provádíme jednorázový i pravidelný úklid.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Venkovní dřevěné samozavlažovací květináče - variabilní, nekonečné záhony
Společnost WOODCMTE s.r.o. z regionu Zlínský kraj rozšířila sortiment produktů o dřevěné samozavlažovací květináče - jde o variabilní venkovní záhony, můžete si sami sestavit i nekonečné záhony.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Variabilní akátové květináče - venkovní nekonečné záhony
Novým produktem firmy WOODCMTE s.r.o. z regionu Zlínský kraj jsou variabilní akátové květináče, které lze sestavit jako venkovní nekonečné záhony. Lze je přizpůsobit každému prostoru.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Elektrické, benzínové zahradní sekačky, travní sekačka - Husqvarna, MTD, Cub Cadet
U firmy Zahradní technika Bílka nakupují zákazníci z regionu Zlín i Uherské Hradiště. Právě nyní sleva na elektrické, benzínové zahradní, travní sekačky Husqvarna, MTD, Cub Cadet.
Robert Bílka - Zahradní technika
Prohlídky zahradní, lesní techniky - profesionální servis
Využijte možnost nechat si udělat prohlídky zahradní, lesní techniky. Pro klientelu v regionu Zlín, Uherské Hradiště poskytuje profesionální servis společnost Robert Bílka-Zahradní technika.
Robert Bílka - Zahradní technika
Jezírka na koupání, okrasný zahradní přírodní bazén - stavba a realizace na klíč
Pokud jste se rozhodli místo umělého bazénu realizovat okrasný, zahradní, přírodní bazén, pak firma GARD&N z regionu Uherské Hradiště je ta pravá. Zajistí Vám stavbu jezírka na koupání na klíč.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Zahrádkářské, zahradnické potřeby, nářadí v eshopu agro-centrum.cz
V eshopu agro-centrum.cz zakoupíte zahrádkářské, zahradnické potřeby a nářadí. Vybrat si můžete i osobně na prodejně Uherský Brod.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Projektování, realizace zahrad od firmy GARD&N
Firma GARD&N Staré Město poskytuje profesionální zahradnické služby - projektování, realizace zahrad. Působíme v okrese Uherské Hradiště i Brno.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Projektování, kompletní realizace zahrad, parků
Společnost GARD&N se věnuje projektování a kompletní realizaci zahrad a parků - přijímá zakázky i v okolních regionech Hodonín a Jihomoravský kraj.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Jedinečné projekty, rekonstrukce zahrad, veřejné zeleně od zahradního architekta
Pokud chcete modernizovat zahradu, obraťte se na společnost GARD&N, která Vám vypracuje jedinečné projekty zahrad i veřejné zeleně. Zahradní architekt Vám při rekonstrukci zahrady ušetří čas i peníze.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Kreativní návrhy zahrad, kompletní realizace, jarní a podzimní údržba zahrady
Společnost GARD&N s.r.o. se věnuje zahradní architektuře - jsme kreativní při návrhu zahrady, zajistíme kompletní realizace i údržbu zahrady. Působíme převážně v regionu Uherské Hradiště a Zlín.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Robotické sekačky Husqvarna Automower od autorizovaného prodejce, zajištěna instalace i servis
Společnost Albera Morava s.r.o. ze Strání zajistí návrh, instalace i servis pro robotické sekačky Husqvarna Automower. Jsme autorizovaný prodejce v lokalitě Uherské Hradiště, Uherský Brod.
Úklidové služby-pravidelný úklid domů, bytů, kanceláří
Firma Úklidové služby Balázs Staré Město se stará o pravidelný úklid domů, bytů, kanceláří v regionu Zlínský kraj i Brno.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Zahrádkářské a pěstitelské potřeby - zavařovací sklenice, víčka, demižony, přepravky, zeláky
Zdeněk Sonntag provozuje prodejnu s potřebami pro dům i zahradu v Uherském Hradišti. Přijďte si nakoupit zavařovací sklenice a víčka, demižony, přepravky, zeláky a další pěstitelské potřeby.
Výběrová, modřínová kúra-ochrana proti plevelům, zamrznutí rostlin
Modřínová kúra není jen dekorace, ale také ochrana proti plevelům a zamrznutí rostlin. V regionu Zlín, Uherské Hradiště je tato výběrová kúra na prodej u firmy WOODCMTE s.r.o. .
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Pokládka umělého trávníku kolem bazénu - umělá tráva má přirozený vzhled, bezpečný povrch bez nutnosti údržby
Podlahové studio Pavel Bradáč - EFEKT doporučuje kolem bazénu pokládku umělého trávníku, který má přirozený vzhled, je bezpečný a bez údržby. Naši prodejnu najdete v Kunovicích u Uherského Hradiště.
Originální návrhy, projektování zahrady, parku včetně osvětlení, závlahy
Projektování, návrhy zahrady a parku včetně osvětlení i automatické závlahy provádí Ing.Nagyová - GARD&N. Působíme v okolí Uherského Hradiště, Zlína.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Projekty veřejné zeleně - vyřízení dotace pro zahradní a parkové úpravy
Firma GARD&N pomůže s vyřízením dotace pro zahradní a parkové úpravy. Dodáme projekty veřejné zeleně pro obce a města. V regionu Zlín, Brno, Uherské Hradiště se na nás můžete obrátit.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Návrhy, realizace, údržba vesnické zeleně - trvalkové záhony, sady, aleje
Společnost GARD&N se postará se o realizace i údržbu vesnické zeleně. Dodá pro obce podklady pro revitalizace návsi - vytvoří trvalkové záhony, sady, aleje. Působí v lokalitě Zlínský kraj.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Výkonná elektrická sekačka na trávu PowerMax Gardena
Elektrická sekačka PowerMax Gardena je výkonná sekačka na trávu, kterou zakoupíte v prodejně Robert Bílka - Zahradní technika nedaleko Uherského Hradiště.
Robert Bílka - Zahradní technika
Realizace zahrad do mateřských školek, školní zahrady
Společnost GARD&N zajistí realizace zahrad do mateřských školek i školní zahrady. Působíme v regionu Zlín, Brno.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Prodej, servis benzínové vertikutátory, provzdušňovače Husqvarna, MTD, CubCadet
Vyberte si benzínové vertikutátory, provzdušňovače Husqvarna, MTD, CubCadet na prodejně Zahradní technika - Robert Bílka v Modré u Uherského Hradiště. Zajistíme i servis.
Robert Bílka - Zahradní technika
Konzultace, realizace zahradní jezírko-koupací, okrasné, bio bazén
Firma Jezírko servis pomůže realizovat Vaše představy o krásné zahradě. Vhodně zakomponujeme do zahrady zahradní jezírko-okrasné či koupací, bio bazén. Působíme často v regionu Brno, Vyškov.