Veřejná a soukromá prostranství, jako jsou zahrady, parky a další zeleň vyžadují pravidelnou a kvalitní péči. Jedná se nejen o pravidelný úklid, výsadbu stromů a další zeleně, ale také o návrhy a realizaci projektů, nabídku rostlinných materiálů a další služby spočívající v pokládání trávníků, hloubení jezírek, terénních úpravách a podobně.

Zahradní servis, realizace, údržba zahrad Zlínský kraj
Zahradní centrum GARD&N nabízí: - zahradní servis - celoroční komplexní údržba zahrad i veřejné zeleně - realizace zahradních úprav - komplexnost dodávky zahradních a parkových úprav - terénní úpravy včetně využití těžké mechanizace - realizace, údržba zahrad - projekty zahrad - projekty veřejné zeleně.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Návrh a realizace sadových úprav, Bystřice pod Hostýnem, Zlínský kraj
ZÁBOJNÍK - contractors, s.r.o. nabízí návrhy a realizace sadových úprav: - projekce a realizace zahradní architektury - parků, sídlišť, městských prostranství - zakládání a rekultivace trávníků - doplňky zahrad.
Realizace a návrhy zahrad, prodej okrasných dřevin Zlín
Zahradnictví ARBORETUM nabízí komplexní zahradnické práce a služby zahradníka: -návrhy, projektování, realizace a údržba zahrad, sadů a parků -sbírkové zahrady -výsadba - okrasné dřeviny, keře, trávníky, výsev trávníků, travní koberce -pokládání travních koberců -potůčky, jezírka Prodejna Otrokovice: -okrasné dřeviny, stromy ...