Veřejná a soukromá prostranství, jako jsou zahrady, parky a další zeleň vyžadují pravidelnou a kvalitní péči. Jedná se nejen o pravidelný úklid, výsadbu stromů a další zeleně, ale také o návrhy a realizaci projektů, nabídku rostlinných materiálů a další služby spočívající v pokládání trávníků, hloubení jezírek, terénních úpravách a podobně.

Kompletní údržba zeleně ve Valašském Meziříčí - obecní, městské i soukromé pozemky
Technické služby TS Valašské Meziříčí se postarají o kompletní údržbu zeleně ve Vašem městě, obci nebo na Vašem soukromém pozemku. Veškeré služby od úklidu ploch zeleně až po výsadbu různých rostlin.
Koupací, okrasná jezírka, vodní prvky, zahradní potůčky
Společnost Ing. Ladislava Nagyová GARD&N s.r.o. z regionu Zlínský kraj realizuje i originální prvky do Vašich zahrad - koupací, okrasná jezírka, vodní prvky, zahradní potůčky.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Kosení, sečení trávy, trávníku, tvarování, stříhání živých plotů
Údržbu zahrady, trávníku obstará v regionu Zlín, Uherské Hradiště firma GARD&N. Provádíme kosení, sečení trávy, trávníku, stříhání i tvarování živých plotů.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Projektování, realizace, revitalizace městských parků, veřejné zeleně
Firma GARD&N se věnuje projektování městských parků, veřejné zeleně. Dodá pro obce, města potřebné podklady pro revitalizace a postará se o realizace. Působí v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Projektování, realizace krajinných úprav - návrhy krajinné zeleně, přírodních parků
Společnost GARD&N dodá návrhy krajinné zeleně, přírodních parků. Projektování i realizace krajinných úprav probíhá s ohledem na původní ráz krajiny. Firma působí v lokalitě Zlín, Zlínský kraj.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Sezónní práce, služby v letním období - sečení trávy, údržba zeleně, zpevněných ploch
O sezónní práce v letním období se postará firma BEDNÁŘ UH Uherské Hradiště. Poskytujeme tyto služby - sečení travnatých ploch, údržba zeleně, živých plotů, zpevněných ploch.
Vyřízení dotace pro realizace parků, veřejné zeleně, zahrad pro města, obce
Společnost GARD&N se postará o vyřízení dotace pro obce a města, pro realizace zahrad, parků i veřejné zeleně. Působíme v regionu Zlínský kraj a Brno.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Poradenství, zakládání bylinkových záhonů, přednášky o bylinách
Firma Zdravé zahrady Ambruz Otrokovice provádí zakládání bylinkových záhonů krok za krokem a poskytne poradenství při volbě bylin. Pokud jste z regionu Zlín, můžete přijít i na přednášky o bylinách.
Zahradní úpravy, práce s kamenem, kamenné obklady
Společnost SANPROS Buchlovice přijímá zakázky na zahradní úpravy a práce s kamenem. Realizujeme kamenné obklady, zdi i kamenné prvky do zahrad. Působíme v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Mytí oken ve výškách, sezónní sečení trávy, údržba zeleně
Sezónní sečení trávy a údržba zeleně i mytí oken ve výškách, to jsou práce, které za Vás v regionu Uherské Hradiště profesionálně odvede firma Bednář UH.
Kácení stromů ve výškách se stromolezeckým vybavením, frézování pařezů
Firma Jiří Petřík provádí kácení stromů se stromolezeckým vybavením, ve výškách. Zajistíme i frézování pařezů a odklizení dřeva. Působíme po celé ČR, často v regionu Uherské Hradiště, Zlín.
Rizikové kácení stromů včetně odklizení dřeva
Firma Rizikové kácení Jiří Petřík provádí kácení stromů pomocí stromolezeckého vybavení v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj. Práce provádíme včetně odklizení dřeva.
Bezpečnostní ořezy, vazby, kácení stromů pro obce, města
Pro obce a města v regionu Uherské Hradiště, Zlín, Hodonín zajistí kácení stromů a bezpečnostní ořezy stromů firma Rizikové kácení Jiří Petřík.
Zimní údržba, posypy chodníku, parkoviště, přístupové cesty
Starosti o údržbu i posypy chodníku, parkoviště, přístupové cesty v zimním období je lepší nechat na profesionálech. Firma Bednář UH Uherské Hradiště je Vám k dispozici.
Sezónní práce-zimní úklid sněhu, letní údržba trávníku, zeleně
Letní sezónní práce, jako údržba trávníku a zeleně i zimní úklid sněhu a posyp silnic zajistí firma Bednář UH Uherské Hradiště v regionu Zlínský kraj.
Projekt a dodávka zahrady na míru-maximálně využijeme možnosti pozemku
Ve firmě GARD&N máme mnoho zkušeností s projekty i dodávkou zahrady na míru, proto maximálně využijeme možnosti Vašeho pozemku. Působíme v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Návrh, realizace přírodní zahrady inspirované přírodou
Realizací přírodní zahrady v posledních letech přibývá, firma GARD&N dodá návrhy zahrady inspirované přírodou, cílem je zachovat přirozený vzhled. Působíme v regionu Zlín, Brno
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Strojní ořez stromů, keřů, dřevin, úklid sněhu-práce sněhovou frézou
Sezónní práce od Ekofarmy Zlín - strojní ořez stromů i keřů ořezávačem hrází, nebo strojní úklid sněhu sněhovou frézou.
Drobné stavební práce, výstavba komunikace, chodníky Kroměříž
O komunikace, chodníky a zpevněné plochy se stará v okrese Kroměříž Správa a údržba silnic Kroměřížska. Zajišťuje výstavbu komunikací a drobné stavební práce spojené s jejich údržbou.
Výstavba koupací jezírka, kobercové trávníky Zlínský kraj
Společnost GARD&N Staré Město realizuje koupací jezírka a pokládá kobercové trávníky. S příchodem jara jsme Vám k dispozici, nechejte zahradní a terénní úpravy na nás - tel.:572542969. Nabízíme provádění, realizace: -kobercových trávníků -zahradní stavby -dlažby -okrasná výsadba -okrasné a koupací jezírka -potoky, vodopády ...
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Realizace, údržba zahrad, prodej thují Slušovice, Zlín
Firma Zahrady Lukša Vám ve Zlíně, Slušovicích a okolí pomůže navrhnout a zrealizovat Vaši zahradu, zajistí její údržbu a v okrasné školce vypěstuje široký sortiment rostlin a keřů. Toužíte po krásné zahradě vytvořené přesně podle Vašich snů, jenž by Vám poskytla ideální místo pro odpočinek a byla příjemným kouskem zeleně pro Vás i Vaše okolí? ...
Projekce, realizace, údržba zahrad, zahradnické služby Vsetín
Zahradnické služby Hastík nabízí odborné zahradnické služby. Pokud si nevíte rady s Vaší zahradou, pomůžeme Vám ji zkulturnit a usnadnit realizaci Vaší zahrady: Služby, projekce, realizace, údržba zahrad: - zahradnické služby, projekce, realizace, údržba zahrad - realizace nové zahrady kolem novostavby - terénní úpravy - zahradní servis - ...
Zahrady - Hastík s.r.o.
Ořez, prořez, kácení ovocných stromů, keřů, dřevin Zlín, Brno
Optimální doba pro ořez dřevin u ovocných stromů a keřů je zpravidla v únoru a březnu nebo i v červenci a srpnu. Firma GARD&N je v tomto oboru odborníkem a kácení, údržba, ořezávání, ořez stromů, keřů a dřevin je pro ně hračkou. Provádíme řez, prořez stromů, rizikové a následnou instalaci bezpečnostních vazeb, postupné kácení, zajištění koruny ...
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Údržba zahrad, zahradnické služby - Vsetín, Valašské Meziříčí
Zahrada je místem odpočinku a relaxace. Proto musí lahodit oku a plnit estetickou funkci. Jenže údržba zahrady zabere hodně času a námahy. Vy se však nemusíte ničeho bát, zavolejte firmu Hastík, která provádí veškeré zahradnické služby včetně údržby zahrad za vás. Ať už zakládáte novou zahradu, nebo upravujete starou, se vším vám pomůže ...
Zahrady - Hastík s.r.o.
Ořezávání, kácení stromů, keřů motorovou pilou, ořez ovocných dřevin Zlínský kraj, Uherské Hradiště
Firma GARD&N působí v oblasti kácení a údržby stromů a zajišťuje různé krajinářské služby a odbornou údržbu zahrad a zeleně. Provádíme řez, prořez stromů, rizikové a následnou instalaci bezpečnostních vazeb, postupné kácení, zajištění koruny bezpečnostními vazbami. Provádíme dále: -ořezávání stromů a keřů -ořez ovocných dřevin -kácení ...
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště