Veřejná a soukromá prostranství, jako jsou zahrady, parky a další zeleň vyžadují pravidelnou a kvalitní péči. Jedná se nejen o pravidelný úklid, výsadbu stromů a další zeleně, ale také o návrhy a realizaci projektů, nabídku rostlinných materiálů a další služby spočívající v pokládání trávníků, hloubení jezírek, terénních úpravách a podobně.

Úklidové služby-pravidelný úklid domů, bytů, kanceláří
Firma Úklidové služby Balázs Staré Město se stará o pravidelný úklid domů, bytů, kanceláří v regionu Zlínský kraj i Brno.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Terénní modelace, realizace okrasné, rodinné zahrady-včetně zavlažování
Firma Tomáš Vávra Kroměříž se zaměřuje na realizace rodinné, okrasné zahrady. Zajistíme terénní modelace, výsadbu zeleně a zavlažování. Působíme i v okrese Olomouc, Brno.
Revitalizace, realizace, zakládání zahrad-nové, svažité zahrady s handicapem
Firma Zahrady Vávra Kroměříž provádí zakládání, realizace nových zahrad i revitalizace - převážně v regionu Olomouc, Brno. Připravíme pozemek i pro zahrady svažité, či s jiným handicapem.
Výsadba vzrostlých stromů na zahrady, alejových stromů
Společnost Zahrady Tomáš Vávra se zaměřuje na výsadbu vzrostlých stromů na zahrady i výsadbu alejových stromů do krajiny. Působí převážně v lokalitě Kroměříž, Brno, Olomouc.
Zakládání, výsadba, sezónní údržba zeleně, trávníků-u domu, pro města, firmy
Zakládání zeleně, trávníků u domu i pro města a firmy provádí firma Tomáš Vávra v regionu Kroměříž, Olomouc. Výsadba stromů, keřů, trvalek. Samozřejmostí je sezónní údržba.
Likvidace, frézování pařezů - sešrotování dřeva po kácení stromů pařezovou frézou
Společnost Zahrady Tomáš Vávra Kroměříž zajišťuje kompletní péči o zahrady, včetně frézování pařezů po kácení stromů. Pro sešrotování, likvidaci dřeva používá pařezovou frézu Laski F460.
Údržba zahrad, ořez keřů, stromů, rizikové kácení - kompletní zahradnické služby
Danielovy zahrady za Vás vyřeší údržbu zahrad. Řešíme stříhání živých plotů, ořez keřů, stromů včetně rizikového kácení. Zajistíme kompletní zahradnické služby, působíme v regionu Zlínský kraj.
Originální návrhy, projektování zahrady, parku včetně osvětlení, závlahy
Projektování, návrhy zahrady a parku včetně osvětlení i automatické závlahy provádí Ing.Nagyová - GARD&N. Působíme v okolí Uherského Hradiště, Zlína.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Návrhy, realizace, údržba vesnické zeleně - trvalkové záhony, sady, aleje
Společnost GARD&N se postará se o realizace i údržbu vesnické zeleně. Dodá pro obce podklady pro revitalizace návsi - vytvoří trvalkové záhony, sady, aleje. Působí v lokalitě Zlínský kraj.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Realizace krajinných výsadeb-výsadba krajinné prvky, zeleně, stromů, keřů
Firma Zahrady Tomáš Vávra Kroměříž provádí realizace krajinných výsadeb. Výsadba krajinné zeleně, stromů a keřů i péče o krajinné prvky. Pracujeme v oblasti Zlínsko, Olomoucký, Jihomoravský kraj.
Okrasné výsadby zahrad - sadové a parkové úpravy
Pokud přemýšlíte nad výsadbou okrasné zahrady nebo potřebujete zajistit parkové či sadové úpravy, tak se můžete s důvěrou obrátit na firmu PROPLANT GROUP s.r.o. se sídlem v Kelči nedaleko Vsetína.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Rizikové kácení stromů - ořez a pokácení nestabilního, nebezpečného stromu
Společnost VERTIK Vizovice provádí v lokalitě Zlínský kraj, Zlín, Vsetín rizikové kácení stromů. Zajistíme bezpečnou likvidaci nestabilního či nebezpečného stromu - ořez a pokácení.
Realizace zahrad do mateřských školek, školní zahrady
Společnost GARD&N zajistí realizace zahrad do mateřských školek i školní zahrady. Působíme v regionu Zlín, Brno.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Konzultace, realizace zahradní jezírko-koupací, okrasné, bio bazén
Firma Jezírko servis pomůže realizovat Vaše představy o krásné zahradě. Vhodně zakomponujeme do zahrady zahradní jezírko-okrasné či koupací, bio bazén. Působíme často v regionu Brno, Vyškov.
Stavby gabionů, údržba a regulace toků a vodotečí - kompletní služby
Stavbu gabionů, údržbu a regulaci vodotečí Vám nabízí firma Zahradnické služby Hastík, která poskytuje kompletní služby v této oblasti.
Zahrady - Hastík s.r.o.
Užitková zahrada s místem pro relaxaci přináší radost - návrhy a realizace
Společnost Jezírko servis se postará o návrhy i realizace zahrad, působí v lokalitě Zlínský kraj i Brno. Ideálním spojením je užitková zahrada s místem pro relaxaci, tam se budete cítit dobře.
Využijte dotace na zahradní jezírka, retenční nádrže na dešťovou vodu
Ve společnosti Ing. Ladislava Nagyová GARD&N Vám pomůžeme s dotací na zahradní jezírka i retenční nádrže na dešťovou vodu. Dodáme projekty, zajistíme i realizaci jezírek.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Kompletní zahradnické služby od návrhu zahradního architekta po realizaci zahrad, parků
Firma GARD&N poskytuje kompletní zahradnické služby, působí převážně v lokalitě Uherské Hradiště, Zlín. Jde o služby zahradního architekta od návrhu po realizaci zahrad, parků i krajinných úprav.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Realizace zahrady, levné bydlení v přírodě-konzultace ohledně financování
Společnost Jezírko Servis ví jak zbudovat levné bydlení v přírodě - poskytuje konzultace ohledně financování bydlení i realizace zahrady. Působí převážně v regionu Zlín, Zlínský kraj, Praha, Brno.
Realizace zahradního jezírka, zahrady a okolí domu
Společnost Jezírko servis se zaměřuje na realizace zahrady, zahradního jezírka i celého okolí domu. Působí velmi často v regionu Praha, Středočeský kraj, Zlínský kraj.
Odborné zahradnické služby - realizace a návrhy zahrad
Zahradnické služby Hastík poskytuje odborné zahradnické služby nejen v okolí Zlína a Vsetína, ale po celé České republice. Máme dlouholeté zkušenosti s realizaci a návrhy zahrad.
Zahrady - Hastík s.r.o.
Zakládání zahrad, služby arboristy - údržba zeleně, rizikové kácení stromů
Maco studio s.r.o. sídlí ve Fryštáku u Zlína. Zaměřuje se na zahrady - od návrhu, zakládání po údržbu. Poskytuje kompletní služby arboristy ve Zlínském kraji, včetně rizikového kácení stromů.
Využíjte dotace na střešní zahrady - návrhy, realizace
Společnost GARD&N z regionu Uherské Hradiště pomůže s vyřízením dotace na realizace střešní zahrady. Provádíme zakládání zahrad a pravidelnou údržbu zahrad, převážně v regionu Zlín, Brno.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Péče o vzrostlé dřeviny, rizikové kácení i výsadby stromů a zahrad, arboristické práce Zlín
Komplexní péči o vzrostlé dřeviny různých druhů zajišťuje společnost Marek Vidlák ze Zlína. Postaráme se o zcela odborné kácení nebezpečně situovaných stromů i stromů v havarijním stavu.
Letní údržba zeleně, komunikací, sečení trávy zajistí Správa údržba silnic
V regionu Kroměříž zajistí letní údržbu zeleně, sečení trávy a údržbu všech komunikací a cest Správa údržba silnic Kroměřížska.