Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Výškově stavitelné školní lavice - dílenské, žákovské a učitelské stoly
Moderní škola, s.r.o. je výrobcem a dodavatelem školního nábytku nejen v okolí Olomouce a Jeseníku, ale po celé České republice. V naších produktech naleznete školní lavice i výškově stavitelné stoly.
Návrhy učeben - speciální školní laboratoře pro fyziku, chemii a biologii
Moderní škola, s.r.o. je významným českým výrobcem a dodavatelem školního nábytku v celé České republice. Pro vaší školu navrhneme speciální učebny a laboratoře pro výuku chemie, biologie i fyziky.
Plotovky, plotové latě včetně povrchových úprav frézování, hoblování
Pila Karel Vlček, se sídlem v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy, se zabývá zpracováním dřeva a výrobou plotových latí a to včetně jejich povrchových úprav jako je frézování či hoblování.
Stolářství - kvalitní nábytek, kuchyně a vybavení do ložnic a pokojů.
Stolařství VIPAMA s.r.o. Vám vyrobí kvalitní nábytek, kuchyně a vybavení do ložnic i dětských pokojů v Opavě a okolí.
VIPAMA s.r.o.
Zakázková výroba z nerezu pro vaše originální bydlení
Zakázkovou výroba z nerezu pro vaše originální bydlení Vám poskytne naše spolehlivá firma Roman Mička, se sídlem v Opavě.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Stavba kompletních domácích krbů na klíč
Firma 24 mall s. r. o. z Opavy se zabývá nejen prodejem, ale také stavbou kompletních domácích krbů a kamen dle Vaších požadavků.
Sekční vrata - garážová a průmyslová vrata s dlouhou životností za výhodné ceny
Firma Večerek Tomáš se zaměřujeme hlavně na garážová, průmyslová a sekční vrata s automatickým pohonem a dlouhou životnotí. Působíme po celém MS kraji, zejména však v okolí Ostravy a Opavy
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Krbové doplňky Opava - podpalovače, čističe krbů, palivo do biokrbů, opravné spreje na kouřovody
Firma 24 mall s. r. o. se zabývá komplexními službami v oblasti krbů. Nabízíme k prodeji všechny krbové doplňky jako jsou podpalovače, čističe krbů, palivo do biokrbů a opravné spreje na kouřovody.
Vestavné skříně na míru s velkým úložným prostorem od spolehlivého stolářství
Vestavěná skříň na míru je ideálním řešením pro Vaši ložnici, předsíň či kancelář. Spolehlivé stolařství VIPAMA z Opavy Vám vyrobí vestavěnou skříň na míru s velkým úložným prostorem.
VIPAMA s.r.o.
Klimatizace pro byty, rodinné domy a kanceláře - dodávka i montáž
Klimatizace pro byty, rodinné domy a kanceláře dodává a montuje s více než 20-ti letou zkušeností firma KLIMA INVEST s.r.o. Opava.
Kouzelné dětské pokoje a vybavení na míru - postele, stoly, skříně
Stolařství VIPAMA s.r.o. Vám vyrobí kouzelné dětské pokoje a vybavení na míru v Opavě a okolí. Nabízíme vše od postelí, stolů, až po skříně a dveře.
VIPAMA s.r.o.
Plissé žaluzie - zastínění šité na míru, perfektní vzhled s různým stupněm propustnosti světla
Společnost ISOTRA a.s. se sídlem v Opavě dodává, prodává a vyrábí zastínění šité na míru. Plissé, neboli skládané látkové žaluzie mají perfektní vzhled s různým stupněm propustnosti světla.
ISOTRA a.s. Žaluzie, rolety, markýzy
Vzduchotechnika a vzduchotechnické jednotky pro přívod čerstvého vzduchu
KLIMA INVEST s.r.o. dodává, vyrábí, opravuje vzduchotechniku a vzduchotechnické jednotky pro přívod čerstvého vzduchu v Opavě a okolí.
Spolehlivý dodavatel vzduchotechniky - montáž a dodávka nejen pro průmyslové zařízení
Spolehlivý dodavatel vzduchotechniky je společnost KLIMA INVEST s. r. o., která poskytuje dodávku včetně montáže a to nejen pro průmyslové zařízení.
Bazar nábytku|Opava velký bazar vykupuje, prodává nábytek
Velký bazar nábytku Opava vykupuje a prodává či bere do komisního prodeje nábytek, bytové doplňky a vše, co souvisí s bydlením. Výkup, prodej, komisní prodej: - nábytek (nový i použitý) - bytové doplňky - stoly - židle - rohové lavice - sedací soupravy - postele - letiště - kuchyňské linky - skříně - komody - kusové koberce - ...
Bazar nábytku | Opava
Navštivte Velký bazar nábytku v Opavě na Nákladní ulici, kde vykupujeme a prodáváme nábytek a domácí potřeby. U nás si vyberete ze široké nabídky: - sedačky - jídelní sety - ložnice - skříně, skříňky - stoly - židle - předsíňové sety - sklo, porcelán - šicí stroje - pračky - sporáky - ledničky - matrace - lampy, lustry - ...
Komisní prodej, výkup
Nevíte co s použitým nábytkem a ostatním zařízením bytu, který právě renovujete? Rádi Vám zprostředkujeme jeho prodej případně vykoupíme. Právě to, co Vy už nepotřebujete, možná někdo shání a rád levně koupí.
Krby, kamna a krbové vložky za akční ceny
Firma 24 mall s. r. o. z Opavy se zabývá stavbou krbů a kamen. V sortimentu produktů naleznete také krbové vložky a další příslušenství.
Prodej svařovací technika, vzduchotechnika, nářadí Opava
Ve firmě FILKO OPAVA s.r.o nakoupíte vše potřebné pro svařování: - svařovací technika - autogenní technika - tlaková vzduchotechnika - plazmové řezačky - odsávání - elektrické nářadí - vzduchové nářadí - brusivo - ochranné pomůcky - silikonové tmely, technické aerosoly - kompresory - chemie pro úpravu kovů. Provádíme opravy, ...
Výroba vzduchotechniky, tepelných čerpadel, klimatizace Opava
Hledáte firmu, která Vám dodá a namontuje vzduchotechniku nebo klimatizaci? KLIMA INVEST s.r.o. se sídlem v Opavě se zabývá výrobou, dodávkou, montáži vzduchotechniky, ventilátorů, klimatizací, tepelných čerpadel do domácností, firem, zdravotnických zařízení, školních prostor, kanceláří, průmyslových hal, sportovních areálů, obchodů. Zajistíme ...
E-shop kuchyňské vybavení jídelen, restaurací Opava
Máme dlouholeté zkušenosti v dodávce gastrozařízení, kuchyňského vybavení pro jídelny, restaurace, hotely a školy. U firmy Chovancová Ilona, sídlící v Opavě, můžete pohodlně nakupovat z domu. Na našem e-shopu vybírat ze široké škály vybavení a to například: - cukřenky, solničky - litinové, plechové, smaltované, teflonové, nerezové, titanové ...
Čištění města, údržba komunikací, odvoz odpadu Vítkov
Technické služby města Vítkov se starají o čištění města, údržbu komunikací, městských lesů, opravy veřejného osvětlení, péči o zeleň, zahradní úpravy a sadové úpravy města Vítkov. Vlastníme strojní a vozový park - plotostřihy, křovinořezy, traktory, malotraktory, kompaktory, svozová vozidla, plošiny, kompresory, centrály, vibrační válce, ...
Prodej pletiva, oplocení na míru Opava
Chystáte se oplotit dům, zahradu, pozemek, průmyslový nebo sportovní areál? Firma Petr Richter se sídlem v Neplachovicích u Opavy dodá plotové pletivo na přání zákazníka. Pletivo je vyrobeno z kvalitního pozinkovaného ocelového drátu o průměru 2,5 mm s poplastovaným povrchem. Baleno je po 25m. Výška pletiva od 100cm. Na přání zákazníka jsme ...
Centrální vysávání, centrální vysavač Opava
Naše firma Vám nabízí centrální vysavače DUO VAC včetně montáže určený do domů, bytů, kanceláří, hotelů, restaurací a jiných komerčních prostor. Odstraní a vysaje veškerý prach v prostoru a je vhodný pro alergiky, astmatiky a tělesně postižené. Zasunutím jediné hadice vysajete celý byt. Montáž provádíme mimo obytný prostor a tím zaručíme ...
Výroba, montáž, vložkování komínů pro plyn i tuhá paliva Opava
ZAMZE - spol. s r.o. nabízí výrobu, montáž, vložkování, frézování komínu pro tuhá paliva a plyn, komínové vložky. Vyrobíme třísložkové tepelné izolované komíny z nerezového a hliníkového materiálu. Dále vyrábíme i provedeme montáž klempířských prvků, svodů, okapů i s oplechováním. Dodáme vzduchotechniku včetně montáže.
ZAMZE - spol. s r.o. KOMÍNY OPAVA