Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Namontujeme Vám vrata, brány a závory a zajistíme profesionální servis po celou dobu
Firma Večerek Tomáš je specialistou na montáž a servis pro brány, vrata, závory, parkovací systémy a mnoho dalšího. Tato firma Vám v Opavě a v okolí zajistí profesionální přístup a dlouhodobé služby.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Vnitřní a venkovní osvětlení - oprava, montáže, poradenství
Společnost Furch Jiří Vám v Opavě a okolí poskytne kvalitní elektrikářské a elektroinstalační práce, mezí kterými naleznete také opravu a montáž venkovního i vnitřního osvětlení.
Montáž a opravy rolovacích vrat na míru a servisní služby
Montáže rolovacích vrat vyrobených na míru a veškeré opravy rolovacích vrat provádí v okolí Opavy a Ostravy firma Vrata a brány Tomáš Večerek.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Elegantní japonské posuvné stěny či plissé Vám zajistí perfektní zastínění a skvěle vypadají
Na výrobu a montáž japonských posuvných stěn i plissé, které dodají domu šmrnc, se specializuje společnost vašežaluzie.cz se sídlem v Hlučíně, který působí i v okolí Ostravy a Opavy.
Screenové rolety pro optimální tepelné podmínky - vynikající doplněk pasivních staveb
Společnost ISOTRA a.s. se sídlem v Opavě a působností po celé ČR dodává screenové rolety, které vytváří optimální tepelné podmínky interiéru a složí také jako vynikající doplněk pasivních staveb.
ISOTRA a.s. Žaluzie, rolety, markýzy
Příslušenství a náhradní díly na opravy pro vrata a brány
Firma Večerek Tomáš, to je prodejce kvalitních vrat a bran v Opavě, Ostravě a jejím okolí. Dodáváme také příslušenství a náhradní díly na opravy vrat a bran.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Moderní exteriérové stínění, tedy venkovní žaluzie a rolety, zajistí ochranu nejen proti slunci
Dodávku, prodej, montáž i servis exteriérové stínící techniky zajistí firma vašežaluzie.cz v Ostravě a v celém Moravskoslezském kraji. Žaluzie a rolety chrání před sluncem i povětrnostními vlivy.
Moderní screenové rolety Vám zajistí perfektní zastínění domu či zimní zahrady
O prodej, montáž a servis screenových rolet se postará firma vašežaluzie.cz, kterou najdete v Hlučíně, ale své služby Vám zajistí i v okolí Ostravy. Ochraňte své obydlí před slunečními paprsky.
Posuvné brány, pohony a komponenty pro otočnou bránu
Firma Večerek Tomáš se zaměřujeme na posuvné brány, s automatickým pohonem. nabízíme také veškeré komponenty pro otočné brány. Obsloužíme klientelu z okolí Opavy a Ostravy.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Vzduchotechnika a klimatizace k výměně vzduchu pro zdravější a čistější život
CHLAZENÍ servis s.r.o. je profesionální firma v Opavě, která se zaměřuje také na oblast vzudochotechniky a klimatizace, která slouží k výměně vzduchu.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Účinné zastínění venkovní terasy či zimní zahrady v letních měsících zajistí markýzy, pergoly
Pergoly a markýzy na zakázku vyrábí a montuje společnost vašežaluzie.cz s.r.o., která sídlí v Hlučíně, ale působí i v okolí Ostravy. Vytvořte si příjemný stín na zahradě či na terase v létě.
Montáž LED osvětlení pod kuchyňskou linku, svítidel pod vrchní skříňky
Elektroinstalační práce všeho druhu zajišťuje firma ELEKTROPLUS Grusman z Opavy. Postaráme se o montáž led osvětlení pod kuchyňskou linku, svítidel pod vrchní skříňky a dalších typů osvětlení.
ELEKTROPLUS Grusman s.r.o.
Profesionální dodávka a montáž stylových garážových vrat, například výklopná či sekční
Dodávkou, montáží i servisem garážových vrat a dveřních systému se zabývá společnost vašežaluzie.cz s.r.o. se sídlem v Hlučíně, nedaleko Ostravy, ale s působností v celém Moravskoslezském kraji.
Garážová vrata s ručním ovládáním nebo elektropohonem - sekční, rolovací, výklopná a křídlová
Přijďte si pro oblíbená a spolehlivá garážová vrata k firmě Tomáše Večerka z Opavy, kde si můžete vybírat sekční, rolovací, výklopná i křídlová vrata s ručním ovládáním nebo elektro pohonem.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Montáž sítí proti hmyzu do všech typů oken i dveří, v moderním a elegantním provedení
Přesné vyměření i montáž sítí proti hmyzu provádí firma vašežaluzie.cz se sídlem v Hlučíně, nedaleko Ostravy a Opavy. Účinné a elegantní zamezení vniknutí obtížného hmyzu do domu.
Prodej, montáž a záruční i pozáruční servis venkovních žaluzií, rolet, sítí proti hmyzu
Prodejem, dodávkou, montáží a dále záručním a pozáručním servisem venkovních žaluzií, rolet, sítí proti hmyzu se zabývá společnost vašežaluzie.cz . Působíme po celé ČR.
Venkovní markýzy na balkon či terasu - zastřešení malých i velkých ploch
Společnost ISOTRA a.s. se sídlem v Opavě vyrábí, prodává a dodává stínící techniku, mezi kterou patří také venkovní markýzy na balkon či terasu pro zastřešení malých i velkých ploch.
ISOTRA a.s. Žaluzie, rolety, markýzy
Poradenství, výroba, montáž a servis stínící techniky do hliníkových, euro i PVC oken
Poradenstvím, výrobou, montáží i servisem v oblasti stínící techniky se zabývá společnost vašežaluzie.cz se sídlem v Hlučíně, nedaleko Ostravy i Opavy, působící v celém Moravskoslezském kraji.
Výroba a prodej samonosné bioklimatické pergoly ARTOSI na míru pro každý domov
Samonosnou bioklimatickou pergolu ARTOSI na míru naleznete u společnosti ISOTRA a.s. Pergola je vhodná pro každý domov a dostupná pro klienty z Opavy i Prahy za příznivé ceny.
ISOTRA a.s. Bioklimatické pergoly Opava
Žulové pracovní desky na kuchyňské linky - kvalitní a levné
Kamenictví BETON. A KAMEN. AUG-FRED působí v celém Moravskoslezském a Olomouckém kraji, převážně v Opavě a Ostravě a nabízí Vám kvalitní a levné žulové kuchyňské desky.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Kuchyně na míru z kvalitního materiálu - vlastní výroba
Naše firma VIPAMA z Opavy vyrábí kuchyně na míru, které nabízejí široký výběr kvalitních materiálů a barevných kombinací.
VIPAMA s.r.o.
Spolehlivá vrata pro jednotlivé i hromadné garáže - návrh a poradenství
Firma Večerek Tomáš se zaměřujeme hlavně na garážová, průmyslová a sekční vrata s automatickým pohonem v Opavě a okolí.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Kvalitní kuchyňské linky a kuchyně - prodej kuchyní na míru s grafickým návrhem zdarma
Kvalitní kuchyň na míru, která Vám vydrží celý život můžete mít od kuchyňského studia HON-kuchyně s pobočkou v Opavě. Vyrobíme Vám kuchyňskou linku podle Vaších představ s návrhem zdarma.
Bary, barové pulty a stoly - kvalitní nábytek do barů, restaurací a domácností v moderním designu
Kvalitní barové pulty a barové stoly do restaurací, cocktail barů, kaváren, hotelů i do domácností vyrábí stolařství VIPAMA s.r.o. z Opavy.
VIPAMA s.r.o.
Návrh, výroba, montáž kuchyní - kvalitní kuchyně od návrhu, až po realizaci
Navštivte studio kuchyní HON-kuchyně Opava poskytující kompletní kuchyňské služby, které zahrnují vše od návrhu, výroby, až po realizaci a montáž Vaší vysněné kuchyně.