Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Kvalitní garážové vrata a brány z Opavy
Hledáte dodavatele kvalitních garážových vrat či řešíte možnost instalace vjezdové brány na Váš pozemek? Záleží Vám na dobře odvedené práci a bezproblémové realizaci? Využijte služeb Marka Herrmana.
Půjčovna gastrovybavení na společenské akce - využijte půjčovnu sklenic, talířů, příborů a dalšího inventáře
Restaurační a cateringový inventář, je k dispozici i s dopravou půjčeného nádobí u společnosti Chovancová Ilona z Opavy. Nabízíme zapůjčení talířů, sklenic, příborů a dalšího inventáře.
Venkovní rolety s vysokým stupněm zastínění, snížení hladiny venkovního hluku
Venkovní rolety s vysokým stupněm zastínění vyrábí a dodává společnost ISOTRA a.s.. Rolety přispívají také ke snížení hladiny venkovního hluku. Působíme nejenom v okolí Opavy a Ostravy, ale po celé ČR
ISOTRA a.s. Žaluzie, rolety, markýzy
Galanterní zboží, látky, krajky, knoflíky a bytové textilie
Textilní galanterie Prima Obchod s.r.o. provozuje internetový obchod s prodejem potřeb pro šití, látek, dekorací, bytového textilu a doplňků.
Prima Obchod s.r.o.
Ubrusy, prostírání, ručníky, utěrky, prachovky, hadry na podlahu - textilní zboží do restaurací a jídelen
Textilní zboží do restaurací a jídelen na jednom místě? jedině ve velkoobchodu Chovancové Ilony v Opavě, kde seženete ubrusy, prostírání, ručníky, utěrky i prachovky a hadry na podlahu.
Pronájem i zapůjčení dodávky je horkou novinku pro zkvalitnění našich služeb
Firma Tomáš Večerek ze Služovic poskytuje svým klientům vždy kvalitní služby nejen v oblasti montáže a servisu bran. Nově je u nás možnost pronájmu či zapůjčení dodávky v rámci Opavska a jeho okolí.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Kuchyňské studio Opava - zakázkové kuchyně na míru, prvotřídní kvalita
Kuchyňské studio HON-kuchyně vyrábí v Opavě a okolí kuchyně na míru dle přání zákazníků v prvotřídní kvalitě.
Mramorové koupelny a umyvadla - koupelnové doplňky
Mramorové koupelny a doplňky do koupelen a k umývadlům nabízí kamenictví BETON. A KAMEN. AUG-FRED, které působí v celém Moravskoslezském a Olomouckém kraji, převážně v Opavě a Ostravě.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Prodej elektroinstalačního materiálu - velkoobchod
Velkoobchod s elektroinstalačním materiálem v Opavě najdete na ulici U Cukrovaru ve firmě ARGOS ELEKTRO, a.s.
Nábytek na míru - kvalitní výroba nejen pro váš interiér
Stolařství VIPAMA s.r.o. z Opavy se zabývá komplexním řešením interiérů a kvalitní výrobou nábytku na míru. Realizujeme kuchyně, dřevěná schodiště, dveře i vybavení kanceláří.
VIPAMA s.r.o.
Krby Romotop Laredo s celoskleněnými dvířky - luxusní přitažlivá kamna
Krby Laredo s celoskleněnými dvířky Vám nabízí naše firma 24 mall s.r.o. z Opavy, která realizuje kompletní krby na klíč. Pořiďte si od nás luxusní a přitažlivá kamna.
Krbová kamna Solid a Romotop – ekologické vytápění
Firma 24 mall s. r. o. se zabývá nejen prodejem a stavbou krbů a kamen v Opavě a okolí. V sortimentu máme kvalitní krbová kamna značek Solid a Romotop, která Vám poskytnou ekologické vytápění.
Krby - návrhy, realizace a stavby krbů na zakázku v nejlepší kvalitě za skvělé ceny
Výstavbou krbů na klíč za dostupné ceny, se zabývá specialista v oboru firma 24 mall s. r. o.. Kvalitní krby a kamna za rozumnou cenu, také pro zákazníky z Brna i Bruntálu.
Stavba krbů na zakázku - krbová kamna na klíč, široký výběr
Firma 24 mall s. r. o. z Opavy Vám zrealizuje a navrhne kompletní krby na klíč nejen v Opavě a okolí, ale také v Ostravě. Vybírat můžete z široké nabídky krbů, které Vám postavíme na zakázku.
Odborná elektro montáž designových svítidel  pro hotely, restaurace, firmy i domácnosti
SpolečnostRUDOLF LANGER s.r.o. Vám zajistí odbornou elektro montáž svítidel ve Vašem objektu – ať už se jedná o restauraci, hotel, kancelář či Vaši domácnost. Působíme v okrese Opava a Nový Jičín.
RUDOLF LANGER s.r.o.
Kuchyňské vybavení jídelen, restaurací, hotelů a bufetů - také k zapůjčení
Velkoobchod a gastrosklad s kuchyňským vybavením naleznete na e-shopu gastroskla.cz firmy Chovancová Ilona, kde naleznete vše potřebné do restaurací, hotelů, jídelen i bufetů, také k zapůjčení.
Využijte výhod rolovacích vrat, poradíme Vám a vrata profesionálně nainstalujeme
Při pořizování bezporuchových rolovacích vrat se můžete spolehnout na firmu Večerek Tomáš. Vrata rolovací, křídlová, odsuvná, a jiná Vám v Opavě a v Ostravě profesionálně namontujeme nebo opravíme.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Zámečnické práce, vrata, brány, ploty, ocelové konstrukce, okres Opava
Zámečnické práce, výrobu a montáž vrat, brán, plotů, schodišť, zábradlí, přístřešků, mříží, balkónů a ocelových konstrukcí realizuje Zámečnictví Vaníček David Vaníček, okres Opava.
Větrací systémy HYDRA® - trubky a tvarové díly pro průmyslové větrání
Společnost Witzenmann z Opavy je specialista na flexibilní kovové díly a vyrábí nejrůznější větrací systémy. V sortimentu výrobku naleznete také trubky a tvarové díly pro průmyslové větrání HYDRA®.
Předokenní venkovní žaluzie - dokonalé zastínění, úspora energie, stínící a bezpečnostní funkce
Firma ISOTRA a.s. se sídlem v Opavě, která působí po celé ČR, nabízí ve svém sortimentu předokenní venkovní žaluzie. Poskytují dokonalé zastínění, úsporu energie, stínící a bezpečnostní funkce.
ISOTRA a.s. Žaluzie, rolety, markýzy
Garážová vrata na míru - sekční, odsuvná, rolovací, precizní zpracování
Všechny garážová vrata na míru naleznete pod jednou střechou u firmy Baran-FMB, spol. s r.o. se sídlem v Neplachovicích u Opavy. Nabízíme precizní zpracování vrat sekčních, odsuvných a rolovacích.
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
Školní nábytek, vybavení odborných tříd a učeben pro všechny školy
Moderní škola, s.r.o. přináší široký výběr školních židlí, stolů, skříní a moderního školního vybavení pro školní třídy a odborné učebny. Jsme dodavatelem školního nábytku v okolí Jeseníku i Olomouce
Rychloběžná fóliová vrata Speedrol do interiéru i exteriéru
Firma Večerek Tomáš s působností po celém Moravskoslezském kraji, převážně pak v Opavě a Ostravě, Vám nabízí rychloběžná fóliová vrata Speedrol do interiéru i exteriéru.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Speciální jazykové učebny pro školy - dodávka na klíč
Moderní škola, s.r.o. je českým výrobcem a dodavatelem školního nábytku po celé České republice. Pro vaší školu dodáme potřebný školní nábytek a navrhneme jazykovou učebnu pro výuku cizích jazyků.
Stavební úpravy a výstavby učeben, včetně instalačních práci - zapojení vody, plynu a elektřiny
Moderní škola, s.r.o. se postará o kompletní výstavby a úpravy učeben v okolí Olomouce i Jeseníku. Nabízíme stavební činnosti ve výstavbě a to včetně zapnutí medií jako je voda, plyn a elektřina.