Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Unikátní oplocení gabionovými stěnami - prodej, dodávka, montáž gabionových stěn
Oplocení a ozdobný zahradní koncept v jednom - to jsou unikátní gabunové stěny, jejichž dodávku a montáž zajišťuje v okolí Znojma a Třebíče firma Ploty Gaves.
Interiérový design – realizace restaurací, obchodních prostor na zakázku
Návrhy a realizace designových restaurací a moderních obchodních prostor na klíč jedině od truhlářské dílny Woodtech Jiřího Májka z Brna.
Jiří Májek Woodtech
Vytápění klimatizací, tepelné čerpadlo vzduch vzduch - levný způsob topení
Hledáte levný a rychlý způsob jak vytopit chatu, pracovnu nebo jinou místnost? Oslovte firmu LEDO servis, která Vám zajistí vytápění klimatizací, tepelným čerpadlem vzduch vzduch nejen na Znojemsku.
Karel Kašpar LEDO servis
Široký výběr rozkládacích pohovek a sedacích souprav s možností zakoupení přes e-shop
NABYTEK TPZ s.r.o. má široký výběr rozkládacích sedacích souprav. Pohovky lze objednat přes e-shop nebo na prodejnách ve Znojmě, Třebíči nebo v Dobšicích.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Projekční činnost – vypracování projektu vzduchotechniky, rekuperačního větrání
Projekt pro realizaci vzduchotechniky nebo rekuperačního větrání pro dům, byt, výrobní haly nebo komerční prostory zpracuje firma bbklima99, s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Kancelářské skříně s vysokou nosností polic a variabilitou úložného prostoru včetně 3D vizualizace
Široký sortiment kancelářských skříní s variabilitou úložného prostoru a vysokou nosností polic pořídíte v prodejně Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s. Poskytujeme i 3D vizualizaci kanceláří zdarma.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Moderní vybavení kanceláře na klíč
Vybavte svou kancelář luxusním moderním nábytkem. Výrobou kvalitního nábytku se v Brně a jeho okolí zabývá truhlářství Woodtech Jiřího Májka.
Jiří Májek Woodtech
Zkuste klimatizace do kanceláří od nás, pravidelný servis je samozřejmostí
Klimatizace do kanceláří včetně montáže a pravidelného servisu v okolí měst Znojmo, Pohořelice a Ivančice Vám zajistí firma bbklima99, s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Výroba zdravotního programu - relaxační polštáře, matrace a nepropustné chrániče
Relaxační polštáře, matrace, nepropustné chrániče a další výrobky ze zdravotního programu zakoupíte na e-shopu či v jedné z kamenných prodejen firmy 2G-spol. s r.o. - Přikrývky a polštáře z Horňácka.
Prodej koupelnového vybavení - vany, sprchové kouty a sanitární keramiky
Široký sortiment vybavení do koupelny, jako jsou umyvadla, vany, sprchové kouty či sanitární keramika, zakoupíte na Znojemsku v koupelnovém studiu FATO Hlaváč v Moravském Krumlově.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Návrhy, realizace moderních a luxusních interierů na zakázku
S návrhem i realizací moderních, luxusních interiérů vám mileráda pomůže firma Woodtech Jiřího Májka z Brna. Poskytujeme profesionální a nejen truhlářské služby na zakázku.
Jiří Májek Woodtech
Bambusové rolety v e-shopu – lehké zastínění na okna, dveře a pergoly
Zastínění oken, dveří, teras, pergol a balkónů prostřednictvím bambusových rolet s širokým výběrem na e-shopu umožňuje společnost Garnýže Milan Dvořáček z Blanska.
Dětské výrobky z Horňácka - eshop soupravy povlečení, lůžkoviny do postýlky, dětské matrace, prostěradla, fusaky
Společnost 2G-spol. s r.o. - Přikrývky a polštáře je česká rodinná firma z Horňácka, vyrábí lůžkoviny a povlečení do dětské postýlky, mantinely a další dětské výrobky. Navštivte náš eshop.
Praktické kuchyňské, jídelní stoly, stylové rohové lavice, židle za super cenu Znojmo
Pokud zařizujete kuchyň nebo jídelnu, navštivte Nábytek - aktiv, TPZ, s.r.o. ve Znojmě, kde najdete praktické kuchyňské a jídelní stoly, stylové rohové lavice a židle za super ceny.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Plotové panely 2D a 3D včetně sloupků a příslušenství - prodej, montáž
Prodej, dodávku a montáž plotových panelů 2D, 3D včetně sloupků a dalšího příslušenství zajišťuje v okolí Znojma a Třebíče firma Ploty Gaves.
Přikrývky z přírodních materiálů, antialergické, syntetické - ruční výroba, eshop, prodej
Ruční výrobou a prodejem kvalitních přikrývek z přírodních nebo syntetických materiálů i v antialergickém provedení se zabývá česká rodinná firma 2G-spol. s r.o. - Přikrývky a polštáře z Horňácka.
Prodej, montáž, opravy, záruční a pozáruční servis -  klimatizace do domácností
Kompletní dodávku klimatizací do domácností, od prodeje přes montáž zařízení, záruční a pozáruční servis včetně oprav zajišťuje v okolí Znojma a Hrušovan nad Jevišovkou firma Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Koupelnové studio, koupelny, stavební materiál za atraktivní ceny
Stavební materiál a vše pro koupelny naleznete u firmy STAVEBNINY VAJBAR s.r.o. v Hustopečích - nechte se inspirovat našim koupelnovým studiem za atraktivní ceny.
STAVEBNINY VAJBAR s.r.o.
Kvalitní garnýžové kolejničky na pověšení závěsů, záclon v e-shopu - plastové, alu
Firma Garnýže Milan Dvořáček vyrábí kvalitní garnýže, ale i plastové, motorové a alu kolejničky na pověšení záclon a závěsů. Objednávky z e-shopu dodáváme po celé České republice.
Kuchyňské studio – 3D vizualizace kuchyní zdarma, široký výběr materiálů dvířek a korpusů
V kuchyňském studiu prodejny Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s. Vám vytvoříme 3D vizualizaci kuchyňské linky zdarma. Vybrat si můžete ze široké nabídky materiálů dvířek a také kvalitních spotřebičů.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Kancelářský nábytek, úložné prostory do kanceláře – účelové praktické řešení
Kancelářský nábytek, který představuje účelové a praktické řešení úložného prostoru ve vaší kanceláři, objednávejte na e-shopu nabytek-aktiv.cz.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Ochrana pasek, školek, lesních porostů proti zvěři – dálniční, silniční, farmářské a lesnické uzlové pletivo
Společnost Ploty Gaves se zabývá výrobou lesnického uzlového, farmářského pletiva, dálničního a silničního oplocení. Oplocení slouží jako zábrana pro malou i velkou zvěř.
Stínovky a clony pro ochranu před sluncem nebo sítě na oplocení a ploty proti zvěři a sněhu
Stínovky a clony pro ochranu před sluncem a prachem a oplocení bránící sněhovým závějím prodává nejen na svém e-shopu společnost Garnýže Milan Dvořáček z Blanska.
Výrobce a distributor pletiv, oplocení a plotových systémů
Výrobu, prodej, distribuci a montáž kvalitního pletiva, oplocení a kompletních plotových systémů zajišťuje firma Ploty Gaves ze Znojma.
Lodžiový, stropní, koupelnový sušák prádla, prodej, dodávka
Estetický a lehký sušák na prádlo, lodžiový sušák, stropní, koupelnový sušák dodává v různých variantách firma EVOokna Tomáš Makeš, z okresu Znojmo.
EVOokna Okna a dveře Znojmo