Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Autorizovaný servis mrazniček, chladniček, bílé techniky - kvalitní servisní služby
O kvalitní servis mrazniček, chladniček a bílé techniky se vám postará autorizovaný servis firma Chladservis VaRa, spol. s r.o. v Brně.
Kyvné dveře a kyvná vrata pro pohodlné otvírání do obou stran - usnadněte si průchod
Usnadněte si průchod díky kyvným dveřím a vratům, které zajišťují pohodlné otvírání do obou stran. Dodávkou se zabývá brněnská firma PortaTherm s.r.o.
Nábytek do dětského pokoje – funkční, moderní a kvalitní nábytek za skvělé ceny
Vysoce funkční a moderní nábytek do dětských pokojů naleznete u Nábytek Brno Rostislava Životského. Vybírat můžete z pohodlí domova na našem e-shopu či osobně ve vzorkové prodejně v Brně.
Moderní kuchyňské sestavy pro byty, panelové domy - prodej, dodávka
Bohatý výběr zařízení a nábytku pro Váš domov naleznete na e-shopu firmy Nábytek-aktiv TPZ, s.r.o. ze Znojma. Nově dodáváme moderní kuchyňské sestavy, které jsou ideální do bytů, panelových domů.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Šatny, věšáky, botníky, zrcadla a další vybavení do předsíně - prodej v e-shopu
Moderní vybavení do předsíně prodává firma Nábytek Brno - Rostislav Životský. V e-shopu zakoupíte kompletní sestavy nebo sektorové šatny, věšáky, botníky, které sestavíte přesně tak, jak potřebujete.
Venkovní, interiérové protisluneční okenní fólie - účinné zamezení přehřívání interiérů
Regulujte intenzitu slunečního záření pomocí protisluneční fólie na okna, která účinně zamezení přehřívání interiérů. Venkovní a interiérové okenní fólie vyrábí a dodává firma PortaTherm s.r.o. z Brna
Prodej a montáž klimatizace, odborné poradenství, realizace klimatizačního zařízení
Prodej a montáž klimatizace, odborné poradenství, realizace klimatizačního zařízení od KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici - poskytování kvalitních služeb v oboru klimatizace.
KlimaTechnik s.r.o.
Montáž a servis klimatizačních zařízení, klimatizací a vzduchotechniky
Prodej, montáž a servis klimatizací, nástěnné, kazetové, parapetní, mobilní, kompaktní a mezistropní klimatizační zařízení můžete mít od firmy bbklima99, s.r.o. ze Znojma.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Zakázková výroba kuchyňských linek na míru včetně dodávky a montáže
Zakázkovou výrobu kuchyňských linek na míru podle Vašich představ zajišťuje v okolí Blanska truhlářství a stolařství Legon. Kuchyňskou linku Vám vyrobíme, dodáme a nainstalujeme.
LEGON, spol. s r.o. Truhlářské práce Adamov
Ozvučení a osvětlení, zesilovače, 3D lasery, SED světla Jihomoravský kraj
Ozvučení a osvětlení diskoték, klubů i koncertů zajistí společnost Global Logistics Company s.r.o., která je dovozcem reproboxů, zesilovačů, SED světel i 3D laserů.
Regály a regálové systémy Brno, atypická řešení a výroba regálů, paletové, spádové a bubnové regály
Regály a regálové systémy Brno, atypická řešení a výroba regálů, paletové, spádové a bubnové regály, zastoupení po celé ČR i na Slovensku.
BEG BOHEMIA, spol. s r.o.
Sila, zásobníky na piliny a systém automatického šnekového vyprazdňování materiálu
Systém automatického šnekového vyprazdňování materiálu a různé varianty sil a zásobníků na piliny vyrábí a dodává firma G&G filtration CZ, s.r.o. z Brna.
Průmyslová vzduchotechnika, vzduchotechnika kompresoroven a pekáren
Průmyslová vzduchotechnika, vzduchotechnika kompresoroven, pekáren a potravinářských provozoven od firmy KlimaTechnik s.r.o. v Jihomoravském kraji.
KlimaTechnik s.r.o.
Autorizovaný servis domácích spotřebičů - záruční i pozáruční servis
Chladservis VaRa, spol. s r.o. je autorizovaný servis domácích spotřebičů - zajistí vám záruční i pozáruční servis speciálně vyškolenými techniky.
Oprava, servis, prodej, myček, praček, domácích spotřebičů, náhradní díly
Opravy, záruční a pozáruční servis domácích spotřebičů známých značek myček, praček, chladniček provádí firma PERFEKT SERVIS spol. s r.o., z Brna.
Vyšší modely matrací, které zajistí dokonalý spánek a absolutní regeneraci
Vyšší pěnové matrace,ať už se jedná o matrace taštičkové, antibakteriální či latexové, které navíc zajistí kvalitní odpočinek během spánku, zakoupíte v okolí Znojma v prodejně nábytku KAFKA & ŠUBA.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Prodej, servis, montáž klimatizací Brno
Nefunguje-li Vám klimatizace, pak neváhejte a obraťte se na nás. My Vám ji rádi opravíme. Naše společnost PERFEKT SERVIS spol. s r.o., působí v Brně a mimo jiné se zabýváme také dodávkou a montáží klimatizací. Dodáváme klimatizace, které jsou výborným řešením pro kanceláře, do domácností, ordinací a jiná místa. Provádíme roční servisní ...
Klimatizace, klimatizační jednotky - průmyslové klimatizační systémy
Klimatizace, klimatizační jednotky - průmyslové klimatizační systémy značek Panasonic, Toshiba, Lg electronics, Samsung a Acond od firmy KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici.
KlimaTechnik s.r.o.
Výroba kanceláří a interiérů na míru - zakázková výroba kancelářského nábytku
Pořiďte si nový a moderní nábytek od firmy LAMÉ v Břeclavi, která poskytuje kvalitní truhlářské práce. Vyrobíme Vám kancelářský nábytek podle Vaších potřeb.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Čističky vzduchu, prodej, montáž a servis - pozitivní účinky na Vaše zdraví
Znojemská firma bbklima99, s.r.o. se zaměřuje na prodej vzduchotechnického zařízení a poskytuje také výkonné čističky vzduchu, které zlepší ovzduší a pozitivně působí na zdraví.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Prodej oplocení - pletiva svařovaná, okrasná, dekorativní
Výrobu a dodávku různých druhů oplocení, jako jsou pletiva svařovaná, mobilní, dekorativní či okrasná, zajistí v okolí Břeclavi a Mikulova firma Ploty Gaves.
Servis a záruční, pozáruční oprava trouby, sporáky, mikrovlnné trouby
Servis a záruční, pozáruční oprava trouby, sporáky, mikrovlnné trouby pro Brno a Jihomoravský kraj provádí firma PERFEKT SERVIS spol. s r.o.
Nábytek na míru do dětských pokojů, kuchyní i kanceláří - výroba nábytku na míru
Firma Lamé má dlouholeté zkušenosti s výrobou nábytku a vyrábí kompletní nábytek na míru do dětských pokojů, kuchyní i kanceláří.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Lamelové plastové clony, pruhové závěsy, výroba, prodej, servis a montáž
Výrobu, prodej, servis i montáž lamelových plastových clon, pruhových závěsů, protiprůvanové lamelové clony zajišťuje a dodává firma PortaTherm s.r.o., z Brna.
Výstavba plotů na zakázku – návrh, dovoz a montáž oplocení
Výstavbou plotů na zakázku se zabývá firma PLOTOVÉ CENTRUM KOPEČEK s.r.o. z Rajhradu u Brna. Postaráme se o návrh, dovoz a montáž oplocení pro váš objekt v rámci celého Jihomoravského kraje.