Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Výstavba plotů na zakázku – návrh, dovoz a montáž oplocení
Výstavbou plotů na zakázku se zabývá firma PLOTOVÉ CENTRUM KOPEČEK s.r.o. z Rajhradu u Brna. Postaráme se o návrh, dovoz a montáž oplocení pro váš objekt v rámci celého Jihomoravského kraje.
Klimatizace, klimatizační jednotka, tepelné čerpadlo
Klimatizační jednotky a tepelná čerpadla pro předejití horka či k zatopení v domě, bytě či kanceláří od společnosti FRIGOM, s.r.o., Brno – Líšeň.
Prodej nábytku pro kancelářské prostory - židle, stoly, skříně a knihovny
Veškerý sortiment a nábytek pro kancelářské prostory naleznete u firmy Nábytek Blansko. Prodáváme židle, stoly, skříně, knihovny a psací stoly pro různé firmy a úřady.
Nábytek Blansko
Servis, opravy a zapojení domácích spotřebičů - kvalitní služby za rozumnou cenu
Kvalitní servis, opravy a zapojení domácích spotřebičů za rozumnou cenu vám v Brně a okolí zajistí firma Chladservis VaRa, spol. s r.o.
Kuchyně, kuchyňské linky Znojmo
Uvažujete-li o nové kuchyni, pak neváhejte a obraťte se na nás, my Vám s výběrem kuchyňské linky poradíme! Naše firma má pro Vás kuchyňské linky vyrobeny v ČR. Na výběr máte klasické i moderní kuchyně z fólií nebo masivu. Nabízíme linky jakýchkoliv rozměrů a sestavy, i s pracovní deskou a různorodou nabídkou běžných i atypických dvířek firmy ...
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Designové anglické sporáky - jiskrou vaší luxusní kuchyně
Firma Roháč & Fejta z Brna vyrábí interiérový nábytek na zakázku a dodává luxusní designové sporáky včetně příslušenství jako jsou digestoře a ochranné desky.
Výroba dřevěného nábytku na míru Brno, od návrhu po realizaci dětských pokojů, kanceláří, kuchyní
Výroba dřevěného nábytku na míru Brno, od návrhu po realizaci dětských pokojů, kanceláře, kuchyně, postele, stoly, dveře, schodiště, vestavěné skříně, atypický nábytek.
Prodej, opravy, servis spotřebičů různých značek - WHIRLPOOL, POLAR, IGNIS, AEG, ZANUSSI
Prodej, opravy, servis spotřebičů různých značek - WHIRLPOOL, POLAR, IGNIS, AEG, ZANUSSI, ELEKTROLUX, INDESIT a další nabízí firma PERFEKT SERVIS spol. s r.o. v Brně.
Dodávka materiálu na výstavbu plotů  – pro firmy, stavaře i developery
O dodávku materiálu na výstavbu plotů pro firmy, stavaře a developery se vám postará společnost PLOTOVÉ CENTRUM KOPEČEK s.r.o. z Rajhradu u Brna, která vám také poradí s jejich vhodným výběrem.
Prodej bytového nábytku – dětské pokoje, obývací stěny, sedací soupravy
Široký sortiment bytového nábytku do dětských pokojů, ale i obývací stěny a sedací soupravy zakoupíte v prodejně Nábytek Blansko. Prodáváme nábytek české výroby.
Nábytek Blansko
Plotové panely 2D a 3D pro oplocení rodinných domů, parků a škol - prodej
Prodejem a dodávkou plotových panelů k oplocení rodinných domů, škol, parků, průmyslových a vojenských budov a areálů se zabývá společnost Ploty Gaves, která působí v celém Jihomoravském kraji.
Anglické kombinované sporáky se samostatným grilem - pro náročné kuchaře
O dodávku a montáž anglických kombinovaných sporáků se postará firma Roháč&Fejta z Brna. Sporáky jsou vhodné pro náročné kuchaře, kteří ocení dvě programovatelné trouby se samostatným grilem.
Osvětlení místností obytných prostor, kanceláří a průmyslových budov
Světla do kanceláří, domácností, kuchyní i koupelen, průmyslových prostor či exteriérů, žárovková svítidla, LED či zářivky světových značek prodává FULGUR, spol. s r. o., Brno.
Montáže potrubí a technologických zařízení Hodonín, rozvody vody a odpady, topení, vzduchotechnika
Montáže potrubí a technologických zařízení Hodonín, rozvody vody a odpady, topení, vzduchotechnika, chladící systémy pro průmysl, výměníkové stanice, kotelny, pneudoprava.
Eshop bytový a kojenecký textil Znojmo, prodej povlečení, metráže, pleny, osušky, zavinovačky
Velkoobchod a Eshop bytový a kojenecký textil Znojmo, látkové pleny, tetra osušky, zavinovačky, povlečení, prostěradla, metráž, ručníky, žínky, deky, polštáře a přikrývky.
Prodej nábytku - skříně, postele, postelové rošty za příznivé ceny
Prodejem nábytku se zabývá TPZ Znojmo a Dobšice a e-shop nabytek-aktiv.cz, kde si můžete vybrat ve skvělé kvalitě různé skříně, postele i postelové rošty za příznivé ceny.
TPZ, s.r.o. Prodej nábytku
Klimatizace Toshiba, Samsung, Fujitsu pro domácnosti, komerční objekty
Klimatizace značek Toshiba, Samsung nebo Fujitsu pro domácnosti i komerční objekty dodává a montuje v okolí Znojma firma bb klima99 s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Kuchyňské linky Moravský Krumlov, Ivančice
Vyrobíme Vám na míru kuchyňskou linku, či kuchyňský nábytek dle Vašich přání.
Moderní a kvalitní kuchyně, obývací stěny, ložnice nebo dětské pokoje za příznivé ceny
Brněnská firma Nábytek Brno Rostislav Životský se zabývá prodejem nábytku, kuchyňských sestav, obývacích pokojů, ložnic nebo dětských pokojů, které jsou moderní, za příznivé ceny nebo na míru.
Nové vysoce odolné silně pozinkované pletivo k oplocení náročných terénů
Oplocením domů, průmyslových, lesnických areálů, horských oblastí a míst s vyšším zatížením se zabývá společnost Ploty Gaves, která působí po celém Jihomoravském kraji.
Výměníky tepla, tepelné výměníky pro zemědělské stroje
Výměníky tepla, tepelné výměníky pro zemědělské stroje, vlaky, potravinářský a zdravotnický průmysl a další od firmy Heat Transfer Systems s.r.o. HTS v Novosedlích na Moravě.
Rustikální anglické dvojité sporáky - chytré spotřebiče do vaší kuchyně
Rustikální anglické dvojité sporáky vám dodá i namontuje společnost Roháč & Fejta z Brna. Dvě programovatelné trouby sporáku vám umožní vaření zatímco sportujete, pracujete či nakupujete.
Historická svítidla, lustry, lampy, svícny Brno, prodej a restaurátorské práce, restaurování šperků
Historická svítidla, lustry, lampy, svícny Brno, prodej a restaurátorské práce, restaurování starověkých šperků, benátské lustry, půjčovna lustrů, atypická osvětlovací tělesa.
Výměníky tepla pro klimatizace, klimatizační zařízení, lamelové výměníky
Výměníky tepla pro klimatizace, návrhy a výroba klimatizačního zařízení, lamelové výměníky pro chladírenských průmysl a vzduchotechniku od firmy Heat Transfer Systems s.r.o Novosedly na Moravě.
Pračky, myčky, kompletní servis všech značek, prodej náhradních dílů spotřebičů
Kompletní opravy, servis praček, myček všech známých značek, prodej náhradních dílů domácích spotřebičů nabízí firma PERFEKT SERVIS spol. s r.o., z Brna.