Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Výroba kuchyňských linek na míru - kvalitní kuchyně za výhodné ceny
Kvalitní kuchyňské linky na míru a za výhodné ceny pro vás vyrobí v Truhlářství Josef Reiter ve Znojmě a okolí.
Výroba kuchyní na míru - moderní, klasické, rustikální, dýhované a z lamina
Pokud plánujete pořízení kuchyně na míru, pak je jednoznačně firma Draft Inc., s.r.o. v Brně skvělou volbou. Vaše nová kuchyňská linka může být moderní, klasická, rustikální, dýhovaná nebo z lamina.
Industriální svítidlo vhodné do obývacího pokoje, haly či restaurace
Kvalitní a designové, taková jsou industriální svítidla, která najdete na našem specializovaném e-shopu v osvětlení pro hotely, restaurace či domácnosti - společnost Bachman.
Využijte naší akční nabídky na kuchyňské sety do konce ledna 2019!
Sháníte-li příslušenství do kuchyně, pak navštivte prodejnu nábytku KAFKA & ŠUBA, v.o.s., protože u nás zrovna probíhá akční nabídka na tento sortiment.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Elektrokotle, kvalitní automatické kotle, výroba a prodej kotlů
Kvalitní elektrokotle 8-30 kW, automatické kotle na uhlí, výroba a prodej kotlů a krbových kamen od firmy Obchodní společnost Slokov, a.s. v Moravském Písku Jihomoravského kraje.
Kuchyňské studio – výroba kuchyní na míru
Kuchyňské studio Aleš Vít Nábytek, to je výroba kvalitních kuchyní na míru v Brně a jeho okolí. Navštivte naše Vzorkové studio a vyzkoušejte si funkčnost vybraných kuchyňských prvků.
Nadčasové a designové osvětlení nejen do kuchyní ve světě světel
Pokud sháníte osvětlení do Vaší kuchyně a nemůžete najít to, které by Vás nadchlo na první moment, pak navštivte prodejnu Svítidla Bachman, kde si zaručeně vyberete.
Vylepšete si svůj obývací pokoj novou obývákovou stěnou od nás
Uvažujete-li o modernizaci Vašeho stávajícího obývacího pokoje novou obývací stěnou, pak oslovte firmu Výroba nábytku Aleš Vít se sídlem v Ivančicích.
Okenní doplňky - žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu
Okenní doplňky - žaluzie, roletový systém, sítě proti hmyzu, vnitřní a venkovní okenní parapety nabízí firma IVAPLAST s.r.o. v Ivančicích.
Pořiďte si designová a zároveň funkční světla pro kanceláře a gastro provozy
Designová, industriální a zároveň kvalitní a funkční světla vhodná do kanceláří a gastro provozů naleznete u společnosti Svítidla Bachman.
Zakázková výroba nábytku na míru pro kanceláře, restaurace i hotely
Zakázkovou výrobu nábytku na míru pro kanceláře, restaurace i hotely svěřte do rukou zkušené truhlářské dílny – Nábytek Aleš Vít se sídlem v Ivančicích u Brna.
Výroba, dovoz a montáž okenních doplňků – parapetů, rolet, sítí proti hmyzu a žaluzií
Široký výběr okenních doplňků, jako jsou parapety, rolety, sítě proti hmyzu a žaluzie, naleznete ve společnosti IVAPLAST s.r.o. v Ivančicích na brněnsku
Nechte si u nás zhotovit dětské pokoje na míru, jak pro Vaše nejmenší, tak pro ty starší!
Uvažujete-li o modernizaci stávajícího dětského pokojíčku pro Vaše děti, pak oslovte právě nás – firmu Aleš Vít – výroba nábytku a splňte dětem jejich sen.
Šatní skříně, vestavěné skříně na míru, výroba a montáž
Kolekci vestavěných šatních skříní vyrobených přesně na míru, dle potřeb a přání klienta vyrábí, montuje a dodává společnost TODAP, s.r.o. v okolí Znojma.
Truhlářské práce na zakázku – výroba nábytku na míru
Truhlářské práce na zakázku realizuje v okolí Ivančic společnost Nábytek Aleš Vít. Vyrobíme nábytek na míru přesně podle Vašich představ a přání.
Zápustná LED svítidla - bodové a stropní osvětlení pro dokonale nasvícený interiér
Zápustná LED svítidla jako funkční osvětlení pro Váš domov, do Vaší kanceláře nebo do stylové restaurace či baru si pořídíte u společnosti Svítidla Bachman, dle Vašeho vkusu a dle Vašich představ.
Designové osvětlení pro architekty, designová a interiérová studia – návrhy interiérů
Jedinečné a kvalitní designové osvětlení, které dotvoří atmosféru interiéru dodává společnost Svítidla Bachman. Spolupracujeme s architekty, designéry i designovými a interiérovými studii.
Právě u nás zakoupíte textilní designová svítidla KOHLMANN
Atraktivní a moderní textilní designová svítidla Švýcarské značky zakoupíte u českého prodejce kvalitních a designových svítidel – Svítidla Bachman.
Plotové panely 2D a 3D pro oplocení rodinných domů, parků a škol - prodej
Prodejem a dodávkou plotových panelů k oplocení rodinných domů, škol, parků, průmyslových a vojenských budov a areálů se zabývá společnost Ploty Gaves, která působí v celém Jihomoravském kraji.
Vestavěné šatní skříně do atypických prostorů
Potřebujete-li vestavěnou skříň do atypického prostoru například podél zdi se zkoseným stropem, firma TODAP, s.r.o. má pro Vás řešení.
Svítidla Bachman – reference a spolupráce s architekty a interiérovými designéry
Společnost Svítidla Bachmann dodává jedinečná svítidla a spolupracuje s architekty a interiérovými designéry.
Průmyslové a radiální ventilátory - vývoj, výroba a dodávka
Kvalitní a spolehlivé ventilátory pro průmysl seženete od brněnské firmy ebm-papst CZ s.r.o., která se zabývá vývojem a výrobou ventilací pro průmysl a další odvětví.
Axiální, radiální, spalinové ventilátory, vývoj a výroba
Vyberte si z širokého výběru axálních, radiálních, spalinových a dalších ventilátorů pro průmysl od společnosti ebm-papst CZ s.r.o., která sídlí v Brně a zabývá se vývojem a výrobou ventilátorů.
Pořiďte si kvalitní venkovní osvětlení pro Vaši zahradu
Kvalitní venkovní svítidla a lampy, která osvítí a zároveň zkrášlí Vaši zahradu, pořídíte u společnosti Svítidla Bachmann.
Výroba a montáž obývacích stěn i kusového nábytku na míru
Zakázkovou výrobu a montáž moderních i klasických obývacích stěn a kusového nábytku na míru zajistí v okolí Znojma společnost TODAP s.r.o.