Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Realizace aneb kompletní dodávka vzduchotechniky - návrh, výroba a montáž zařízení
Společnost GIOMETAL s.r.o. z Brna zajišťuje realizaci, kompletní dodávku vzduchotechniky. Postaráme se o zpracování prvotního návrhu, výrobu, a také finální montáž zařízení.
GIOMETAL s.r.o.
Designové klimatizace TOSHIBA HAORI  -  velice úsporné klimatizační jednotky se speciálním textilním potahem
Klimatizace, které se stanou designovým kouskem každého interiéru – to jsou klimatizace řady TOSHIBA HAORI, které Vám nainstaluje firma bbklima s.r.o. ze Znojma.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Průmyslová sekční vrata s pohonem stropním a bočním včetně montáže
Sekční průmyslová vrata s douhou životností, nerezovým kováním a zesílenou konstrukcí instaluje firma TECHNOPARK CZ s.r.o. z Brna. Průmyslová vrata jsou dodávána s bočním nebo stropním pohonem.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Adventní svíčky z včelího vosku – bohatý výběr vánočních ozdob a dekorací
Bohatý výběr adventních svíček v různých velikostech z včelího vosku, ozdob na zavěšení a další vánoční dekorace má ve svém bohatém sortimentu společnost Včelařství Řezanina provozující e-shop.
Letní a zimní přikrývky, pestré povlečení - vybavení do ložnice, dovoz až domů
Vybavení pro ložnice prodává v okolí Prostějova Studio Dobrý spánek - Jana Ševčíková z Boskovic. Skladem máme letní a zimní přikrývky a pestré povlečení, které Vám dovezeme či zašleme přímo domů.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Prodej pevných okenních a dveřních sítí proti hmyzu Brno
Prodej pevných okenních a dveřních sítí proti hmyzu od firmy iPARAPETY s.r.o. Brno. Výběr sítě dokonce v šedé a černé barvě, které dokonale splynou s oknem.
iPARAPETY s.r.o.
Výroba kuchyní na míru včetně 3D návrhu a montáže
Kompletní realizaci kuchyní na míru včetně 3D návrhu, výroby a následné montáže na místě určení zajistí v okolí Brna a celé jižní Moravy firma Jiří Májek Woodtech.
Jiří Májek Woodtech
Sedáky, opěrky válečky s paměťovou pěnou - zdravotní doplňky na cesty, do kanceláře
Různé zdravotní doplňky prodává Studio Dobrý spánek - Jana Ševčíková. V okolí Boskovic a Jevíčka dodáváme sedáky, opěrky a válečky s paměťovou pěnou pro cestování či práci v kanceláři.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Myčky, pračky, sušičky - spolehlivá oprava a servis v Brně
V oblasti servisu a oprav myčky, pračky nebo sušičky se obraťte na odborníky z firmy Chladservis VaRa, spol. s r.o. v Brně.
Nábytek na míru, výroba a prodej nábytku, kvalitní dětské pokoje, nábytek pro děti
Kvalitní dětské pokoje, výroba, prodej dětského nábytku, nábytek z lamina na míru v různém barevném provedení, to vše od firmy Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s., z okresu Znojmo.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Vzduchotechnika do potravinářských provozů - restaurace, pekárny a kuchyně
Firma KlimaTechnik s.r.o., sídlící nedaleko Hodonína ve městě Strážince se specializuje na dodávku, servis a montáž kvalitních vzduchotechnických systémů pro odvětrávaní.
KlimaTechnik s.r.o.
Nerezové boxy, rozvaděče a klimatizace na zakázku - výroba
Nerezové boxy, rozvaděče a klimatizace vám na zakázku vyrobí specialista v oboru - firma TEPROSTROJ, s.r.o. v Břeclavi.
Teprostroj s.r.o.
Zakázková výroba zdravotnického nábytku - vybavení do ordinací, čekáren na míru
Komplexní služby od návrhu, přes zakázkovou výrobu na míru, až po montáž nábytku zajišťuje firma LAMÉ z Břeclavi. Zdravotnickým nábytkem vybavíme ordinaci, čekárnu i laboratoře.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Instalace ochranných prvků pro sprinklery – sloupky, stěny z pevného pletiva
Instalaci ochranných prvků, které zabrání poškození sprinklerů v budovách, zajistí firma EKOČEK. Montujeme ochranné protinárazové sloupky a stěny z pevného pletiva.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Odlévané svíčky z českého včelího vosku, ručně vyrobené - zakoupíte v e-shopu
Ideálním dárkem nebo krásnou dekorací do domácnosti jsou odlévané svíčky z včelího vosku. Ručně vyráběné svíčky si vyberete v e-shopu Včelařství Zdeněk Řezanina.
Stožáry veřejného osvětlení standardní i atypické, nejmodernějších technologií pro výrobu stožárů
Stožáry veřejného osvětlení standardní i atypické, nejmodernější technologie pro výrobu stožárů, přechodové, sadové, silniční, dálniční a osvětlovací stožáry od firmy AMAKO, spol. s r.o. v Břeclavi.
AMAKO, spol. s r.o.
Dekorační čtverce Zenturo Pixels – ozdobné plotové výplně tvoří různé tvary na plotě
Zajímavé tvary na plotě vytváří dekorační čtverce Zenturo Pixels, které prodává společnost GAVES-DM s.r.o. se sídlem ve Znojmě. Firma se zabývá montáží oplocení v celém Jihomoravském kraji.
Záruční i pozáruční servis, opravy chladniček a mrazniček - rychle a spolehlivě
Nevíte u koho rychle a spolehlivě opravit vaši chladničku nebo mrazničku? Hledáte firmu, která vám poskytne záruční i pozáruční servis? Obraťte se na firmu Chladservis VaRa, spol. s r.o. v Brně!
Sedací soupravy českých výrobců - rohové, rozkládací, s úložným prostorem nebo kombinace
Různé typy sedacích souprav - rohové ve tvaru U, L, rozkládací, s úložným prostorem zakoupíte v prodejně nábytku KAFKA & ŠUBA. Prodáváme soupravy českých výrobců FAGUS, AKSAMITE, LUMCO a PF Nábytek.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Rekuperační systémy pro úsporu energie za topení - až 95 procent
Společnost KlimaTechnik s.r.o., která je profesionálem v oblasti vzduchotechniky a klimatizace poskytuje rekuperační systémy, které jsou pro úsporu tepelné energie až 95 procent.
KlimaTechnik s.r.o.
Zakázková výroba nábytku - vestavěné skříně na míru do každého interiéru
Vestavěné skříně na míru do každého interiéru vyrobí zkušení truhláři z LAMÉ z Břeclavi. Zabýváme se zakázkovou výrobou nábytku přesně dle Vašich představ.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Klimatizace a tepelná čerpadla Viessmann – úspora nákladů na vytápění a chlazení
Klimatizace a tepelná čerpadla Viessmann pro rodinné domy, byty i komerční objekty instaluje na Hodonínsku firma Klimastyle s.r.o. S touto technikou ušetříte náklady na vytápění i chlazení objektů.
Klimastyle s.r.o.
Kvalitní fototapety, 3D tapety z vlastní fotografie – e-shop
Fototapety a 3D tapety, které Vám zútulní bydlení, objednávejte na e-shopu společnosti Kupsi u Kupsy. Zvěčněte si vzpomínky na zeď fototapetou a 3D tapetou z vlastní fotografie.
Kombinová lednice s mrazákem dole, nahoře  - doprava zdarma
Vyměňte Vaši starší lednici za novější a úspornější kombinovanou chladničku s mrazákem dole nebo nahoře. Kombinované lednice s mrazákem a dopravou zdarma objednávejte na e-shop akelektroshop.cz.
Dodávka klimatizací pro firmu i domácnost - návrh, realizace a odborný servis
Dodávkou klimatizací pro firmy i domácnosti se zabývá společnost LEDO servis se sídlem u Znojma. Zajistíme návrh, realizaci i odborný servis.
Karel Kašpar LEDO servis