Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Výrobce plastových oken - pro panelové, rodinné, pasivní domy a novostavby
Společnost BOHEMIO CZ, s.r.o. se zabývá výrobou úsporných plastových oken s elegantním designem pro panelové, rodinné, pasivní domy a novostavby v okolí Třebíče a Moravských Budějovic.
Prodej stavebních písků - betonářský a omítkový písek,  zahradní oblázky, kačírek
Na prodej kvalitních stavebních písků je zde firma T.U.S. s.r.o. - Třebíčské uhelné sklady. Potřebujete betonářský či omítkový písek, zahradní oblázky nebo kačírek? U nás si vyberete vše!
Dřevěná EURO okna - přírodní dřevěný materiál, moderní design a tepelná izolace
Kvalitní dřevěná EURO okna od třebíčské firmy BOHEMIO CZ s.r.o. jsou vhodná téměř do každých prostor. Okna jsou moderního a příjemného vzhledu a disponují dobrými tepelněizolačními vlastnostmi.
Čerpadla a čerpací technika nebo filtrační vložky pro úpravu pitné vody - čistá voda bez závad
Firma VODASERVIS s.r.o. zajistí pro obce, města, průmyslové podniky nebo rodinné domy filtry, filtrační vložky nebo čerpadla k čištění pitné vody. Dopřejte si čistou vodu bez závad.
5-ti komorová plastová okna vhodná pro všechny typy staveb
Hledáte-li kvalitní 5-ti komorová plastová okna, která můžete použít pro panelové, činžovní i rodinné domy v Třebíči a blízkém okolí, pak Vám doporučujeme okna se zárukou od firmy Bohemio
Prodej stavebnin, stavebních materiálů pro hrubou stavbu a zateplování
Společnost TOMI stavebniny s.r.o. nabízí pestrou škálu stavebních materiálů pro hrubou stavbu a zateplování - zdící materiály, zateplovací systémy, sádrokartony, tepelné izolace aj. v Třebíči a okolí.
Septiky na předčištění odpadní vody - praktické čištění odpadních vod
Firma ITMS plast s.r.o. se specializuje na výrobu septiků, které jsou uzpůsobeny k předčištění odpadních vod. Septiky jsou v různých konstrukcích - samonosné, dvouplášťové nebo k obetonování.
Lapače tuku - lapoly pro odloučení tuků a olejů z odpadních vod pro restaurace, hotely i školy
Firma ITMS plast s.r.o. poskytuje lapače tuku neboli lapoly, které odlučují tuky a oleje z odpadních vod a jsou vhodné pro restaurace, školy, hotely nebo řeznictví.
Obklady, dlažby a podlahy kolem bazénů, oblázková dlažba
Stavitelství MB s.r.o. z Jihlavy vám zajistí kvalitní povrch podlah. Zrealizujeme obklady, dlažby, podlahy kolem bazénů i kamenné koberce a oblázkovou dlažbu.
Pokládka chodníkové a zámkové dlažby, práce kompresorem a vibrační deskou
Pokládka chodníkové a zámkové dlažby, práce kompresorem a vibrační deskou poskytuje firma přes technické služby Tesma stavitelství v Moravských Budějovicích.
TESMA Jaroměřice s.r.o. technické služby
Mobilní a chemická úpravna pitné vody, filtrace, změkčovače
Firma VODASERVIS s.r.o poskytuje filtrační zařízení, filtry pískové dechlorační, propařovací, trubní, a také dodává dávková čerpadla nebo tlakové nádoby pro úpravu pitné vody.
Materiál pro střechy včetně prodeje a montáže střešní krytiny
Materiál pro střechy včetně prodeje a montáže střešní krytiny a střešních oken Vám zajistí firma ZVOZA, s.r.o. z Jihlavy.
Prodej filtrů a filtračních náplní k úpravě pitné vody nebo pro filtraci vody
Firma VODASERVIS s.r.o. se zabývá úpravou pitné, technologické nebo užitkové vody. Poskytuje filtry, filtrační náplně k úpravě vody nebo její filtraci.
Skolan DB® - odpadní trubka se sníženým hlukem
Odpadní trubka Skolan DB® dokáže cíleně snížit hlučnost. Tichý provoz ocení zákazníci nejen v domě nebo hotelu.
Ostendorf - OSMA s.r.o. Výroba plastového potrubí
Výroba plastové potrubí, odpadní trubky z polypropylenu, plastová kanalizace
Jsme největším výrobcem a dodavatelem plastového potrubí, odpadních trubek z polypropylenu, plastových kanalizací po Čechách i v celém světě.
Ostendorf - OSMA s.r.o. Výroba plastového potrubí
Dřevěná, plastová okna a eurookna - výroba a prodej
Kvalitní dřevěná, plastová okna a eurookna - výroba a prodej, montáž oken, vysoce kvalitní materiály a izolační vlastnosti od firmy DV OKNA v Třebíči.
Montáž, renovace a opravy různých typů střech, prodej střešních krytin
Firma ZVOZA, s.r.o. má bohaté zkušenosti s montáží, renovací a opravou různých typů střech. Provádí v oblasti Polné na Vysočině klempířské, tesařské a pokrývačské práce a také prodává střešní krytiny
Plastové kanalizační potrubí, kanalizace z plastu
Kanalizační trubky a systémy plastového potrubí dodáváme nejen na český trh, ale i do zahraničí.
Ostendorf - OSMA s.r.o. Výroba plastového potrubí
Výroba plastových vodojemů a jímek na pitnou i dešťovou vodu
Nádrže na chemikálie, expanzní nádoby, akumulační nádrže na odpadní vody, vodoměrné šachty, plastové vodojemy a jímky vyrábí na Vysočině firma EKORY Jihlava, spol.s r.o.
Prodej, e-shop průmyslových naftových a plynových topidel
Dodavatel, prodejce, eshop průmyslových topidel. Elektrická, naftová a plynová topidla zakoupíte od firmy Ing. Vojtěch Malý, působící v okresu Třebíč.
Zasklívání balkonů, lodžií a zimních zahrad systémem Alumistr
atypické konstrukce z hliníkových profilů, seřízení oken a dveří, zasklívání balkónů, lodžií, zimních zahrad, systémy firmy Alumistr zajistí Radim Švoma v oblasti Žďáru nad Sázavou
Skládací dveře, dodávka interiérových dveří a zárubní SAPELI
skládací, ocelové, dřevěné, interiérové, exteriérové dveře a zárubně, Sapeli, Loprais, HSE, Richter, Twin, největší vzorková prodejna Sapeli v Čr
Speciální spojovací materiál, výroba na zakázku Vysočina
Kotevní a spojovací materiál, výroba i nestandardního spojovacího materiálu, náhradní díly, elektrické ruční nářadí, ochranné pracovní pomůcky
Dodávka dveří a zárubní, posuvné a skládací dveře Jihlava
Největší vzorková prodejna Sapeli v ČR, specializace na problematiku interiérových i exteriérových dveří, velký výběr sortimentu, poradenství
Vchodové a interiérové dveře, záruční i pozáruční servis Jihlava
Specialista na problematiku interiérových i vchodových dveří, odborná montáž, prodej kování a doplňků. Odborné poradenství, největší vzorkovna Sapeli v České republice.