Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Baterie KODAK - Výhradní distribuce pro ČR
Ve spolupráci s výhradním distributorem baterií KODAK do ČR jsme pro Vás připravili nabídku alkalických, zinkochloridových, lithiových, přednabitých a nabíjecích baterií KODAK. Nabízíme Vám výrazné množstevní odběrové slevy.
Nabídka truhlářských prací na rok 2011
Vyrábíme veškeré typy oken,dveře,zárubně, vnitřní i vchodové,vrata,ploty,schody,podlahy,masiv i laminátové,kuchyně,nábytek,restaurátorské práce,nábytek do ordinací,kartotéky,stoly,vitríny a jiné truhlářské výrobky,vše dle přání zákazníka.
Špaletová okna
Naše firma se specializuje na výrobu a montáž: -špaletová okna -dveře -vrata -schodiště -kuchyňské linky -pergoly -krovy -obývací stěny -zahradní nábytek -roubené stavby
Zámková plošná dlažba tvárnice zatravňovací svahové Pardubice
Výroba, prodej, maloobchod a velkoobchod: - zámkové dlažby různých tvarů - plošné dlažba - zatravňovacích tvárnic - štípaných plotových tvarovek - obrubníků záhonových, chodníkových, silničních, přídlažby - svahových tvárnic - zatravňovacích tvárnic - žlabovek - zahradních krbů - bazénů - opěrných stěn - obkladů, ...
Závitové tyče
Závitové tyče metrické od M3 až po M80 v délkách až do 6000 mm. Závitové tyče trapézové od Tr 10x3, až do Tr 80x8-9. Jmenované rozměry jsou skladem v obvyklých délkách. Při nestandardním stoupání či průměru, výroba do 14 dní.