Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Kusové a metrážové koberce pro krásný a útulný domov i kancelář
Široký výběr kusových a metrážových koberců do bytových i kancelářských prostor naleznete u společnosti Nábytek pohodlí Radky Sobotkové.
Úsporná plastová, hliníková a dřevěná okna – výroba, prodej a montáž
Úsporná plastová, hliníková a dřevěná okna vyrábí, prodává a montuje společnost PLASTOMA CZ s.r.o. z Jihlavy. Své služby poskytujeme také pro zákazníky z okolí Žďáru nad Sázavou a Vysočiny.
Prodej a montáž odolných a snadno udržitelných hliníkových vchodových dveří
Dodávku a montáž reprezentativních, snadno udržitelných hliníkových vchodových dveří velice odolných vůči vlivům počasí zajišťuje v okolí Třebíče a Náměště nad Oslavou firma BOHEMIO.
Malířské, fasádní a průmyslové barvy Žďár nad Sázavou, tónovací centrum, nátěrové hmoty
Malířské, fasádní a průmyslové barvy Žďár nad Sázavou, tónovací centrum, nátěrové hmoty, barvy na dřevo, barvy na kov, barvy na beton, penetrace, protiplísňové přípravky, bezbarvé, lazurovací laky.
Výroba svařovaného potrubí kvalitně zpracované s atypickými požadavky od zákazníka Havlíčkův Brod
Zajišťujeme výrobu svařovaného potrubí kruhového a čtyřhranného průřezu pro odsávání provozů s vyššími nároky - Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Havlíčkův Brod
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Plastové šachty na vrtané studny - lehčí a levnější varianta klasické betonové šachty
Společnost ITMS plast s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem kvalitních plastových šachet na vrtané studny, které jsou váhově o mnoho lehčí a levnější než klasické betonové šachty.
Dodávka a spolehlivá montáž plastových oken pro byt i novostavbu rodinného domu
Chcete ušetřit za energie? Uvažujete o výměně oken? Pak se obraťte na firmu BOHEMIO CZ s.r.o. z Třebíče, která dodává a montuje spolehlivá plastová okna a dveře pro byty i novostavby rodinných domů.
Dodávku a montáž plastových oken a dveří Vám zrealizujeme dle Vašich představ
Uvažujete-li, že vyměníte svá stará okna či dveře za nová plastová, pak oslovte společnost BOHEMIO CZ se sídlem v Třebíči, která Vám okna dodá, a také zrealizuje jejich montáž.
Výměna dveří a zárubní – nové dveře a obložkové zárubně rychle a bez starostí
Společnost Interiérové dveře Kasal ze Žďáru nad Sázavou zajistí rychlou výměnu interiérových dveří a starých zárubní. Spolehněte se na naše profesionální služby, znalosti i zkušenosti.
Pavel Kasal Podlahy Kasal
RV systém – plastové potrubí s malým odporem vnitřního tření
Lehké a pružné a zároveň odolné materiály pro výrobu plastového potrubí řady RV systém - Gebr. Ostendorf - OSMA zpracování plastů, s.r.o. Humpolec
Ostendorf - OSMA s.r.o. Výroba plastového potrubí
Zprostředkování a montáž francouzských hliníkových oken na míru
Francouzská hliníková okna na míru s výbornou tepelnou izolací, akustickými vlastnostmi vám zprostředkuje i namontuje firma BOHEMIO CZ s.r.o., která své služby zajišťuje v Třebíčí a blízkém okolí.
Interiérové dveře a zárubně za skvělé ceny
Prodejem a montáží interiérových dveří a zárubní se ve Žďáru nad Sázavou a jeho okolí zabývá společnost Interiérové dveře Kasal. Interiérové dveře Kasal to je široká nabídka dveří za skvělé ceny.
Pavel Kasal Podlahy Kasal
Střechy pro průmyslové objekty, haly, výrobní prostory
Prodom CZ s.r.o. z Humpolce, to jsou spolehlivé dodávky kvalitních střešních systémů pro průmyslové objekty, haly a výrobní prostory.
Odolné a bezpečné plastové vchodové dveře - řešení pro každou stavbu
Odolné a bezpečné plastové vchodové dveře Bohemio nabízí řešení pro každou stavbu. Firma BOHEMIO CZ s.r.o. z Třebíče dodává a montuje spolehlivá plastová okna a dveře pro všechny typy staveb.
Exkluzivní vstupní exteriérové dveře – prodej, montáž, zaměření
Moderní a kvalitní vstupní exteriérové dveře se zcela unikátním designem naleznete mezi sortimentem společnosti Interiérové dveře Kasal ze Žďáru nad Sázavou.
Pavel Kasal Podlahy Kasal
Výběr plastových oken s dlouhou životností je úsporným řešením pro všechny typy nemovitostí
Když si nevíte rady, jak vybrat úsporná plastová okna s dlouhou životností, je třeba oslovit profesionální firmu BOHEMIO CZ, s.r.o. z Třebíče, která poradenství a jejich instalaci nabízí i v okolí.
Obložkové zárubně z kvalitních a odolných materiálů
Vyměňte staré kovové zárubně za nové obložkové, které dodají Vašemu domovu šmrnc. Moderní obložkové zárubně v mnoha dekorech a barevných provedení dodává Interiérové dveře Kasal ze Žďáru nad Sázavou.
Pavel Kasal Podlahy Kasal
Průmyslová i disperzní lepidla pro dřevařský, polygrafický průmysl a stavebnictví, dodávka
Vysoce kvalitní lepidla pro nejrůznější průmyslová odvětví zajišťuje společnost NEXO HB s.r.o. z Bohdalova okres Žďár nad Sázavou. Dodáváme disperzní, polyuretanová a glutinová lepidla včetně čističů.
Prodej držáků a konzol pro dřevěná i kovová madla k zábradlí – e-shop
Prodejem držáků, konzol a dalších dílů, jako jsou záslepky či koncovky, pro dřevěná i kovová madla k zábradlí, se zabývá na svém e-shopu s nerez komponenty společnost Anděl CZ s.r.o.
Anděl CZ, s.r.o.
Střechy, střešní systémy – poradenství, prodej, realizace
Komplexní služby v oblasti střech a střešních systémů poskytuje společnost Prodom CZ s.r.o. z Humpolce. Váš zkušený a spolehlivý partner při realizaci střechy.
Realizace zimních zahrad z plastových profilů – přijatelná cena, snadná údržba
Zimní zahradu z plastových profilů, které jsou vysoce odolné vůči vlhku a UV záření, Vám za přijatelnou cenu navrhne a realizuje firma BOHEMIO s.r.o.
Nová zelená úsporám - hliníkové vchodové dveře pro rodinné domy i průmyslové budovy
Hliníkové vchodové dveře pro rodinné domy i průmyslové budovy dodává společnost BOHEMIO CZ, s.r.o. z Třebíče. Součástí našich služeb je zajištění dotačních titulů v programu Nová zelená úsporám.
Úsporná eurookna, jejich zprostředkování a montáž ve vaší nemovitosti
O výměnu vašich oken v rámci rekonstrukce se vám postará firma BOHEMIO CZ, s.r.o. z Třebíče, která vám zprostředkuje i namontuje úsporná eurookna včetně technického zaměření zdarma.
Podlahy od renomovaných výrobců, laminátové, plovoucí, PVC, dřevěné s nenáročnou údržbou
Pestrý sortiment podlah i nejrůznější doplňkové zboží si pro Vás připravila firma Supellex - svět podlah s.r.o. z Velké Bíteše. Vybrat si můžete z klasických PVC a vinylových podlah či koberců.
Montáž a instalace retenčních nádrží, jímek, žump
O dodávku, zabudování a připojení retenčních nádrží, jímek a žump se Vám v Třebíči a jejím okolí postará společnost VESAS s.r.o. Naším mottem je ochota – vstřícnost – kvalita - splněná přání.