Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Struska pro stavební účely - prodej, manipulace
Firma Kameny Opava prodává strusku a jiný stavební materiál v Opavě a okolí. Struska je jedním z materiálu, který využijete jako součást stabilních podkladů vozovek či jiných staveb.
Prodej a servis plynových kotlů i kotlů na tuhá paliva Viadrus včetně seřízení a montáže
O prodej a servis kotlů se postará společnost Centrum nářadí s.r.o. Opava, která se zaměřuje na plynové kotle i kotle na tuhá paliva zn. Viadrus. Provádíme také seřízení i montáž kotlů.
Pokládka venkovní dlažby a zpevnění parkovacích a příjezdových ploch – kvalitní stavební a zednické práce
Stavební firma GEBAUER stavební práce s.r.o. provádí kvalitní pokládku venkovní a zámkové dlažby a také zpevněných ploch jako jsou například parkoviště, příjezdové cesty, suché stání atd.
Výroba HYDRA kompenzátory, kloubové, axiální kompenzátory
Witzemnann Opava, spol. s r.o. zajišťuje výrobu HYDRA kompenzátorů.
Rozvodnicové skříně RZA  - větší prostor pro kvalitu
Obchodní společnost ARGOS ELEKTRO je zaměřená na velkoobchodní činnost v oboru elektroinstalačního materiálu a nabízí kvalitní rozvodnicové skříně RZA s větším prostorem.
Spínací přístroje a hodiny - instalační stykače a paměťové relé
Společnost ARGOS ELEKTRO je zaměřená na činnost v oboru elektroinstalačního materiálu a ve svém sortimentu nabízí v Opavě a okolí spínací přístroje a hodiny, instalační stykače a paměťové relé.
Ochrana před přepětím Saltek - svodiče přepětí a bleskových proudů
Obchodní společnost ARGOS ELEKTRO je zaměřená na elektroinstalační materiál a ve svém sortimentu nabízí ochranu před předpětím značky Saltek, kde naleznete svodiče přepětí a bleskových proudů.
Vlnovcové, kovové hadice, kompenzátory
Witzenmann Opava, spol. s r.o. je specializovaná firma, která Vám vyrobí vlnovcové a kovové hadice.
Šrouby, hřeby, hřebíky, šroubky, matky, podložky a další spojovací materiál na jednom místě
GAVENDA s.r.o. je specializovaná prodejna v Opavě kde naleznete šrouby, hřeby, hřebíky, šroubky, matky, podložky, hmoždinky, dráty, kolíky a jiný spojovací materiál pro kutili i zahrádkáře.
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Primalex POLAR 15 kg plus plyšový medvěd ZDARMA
Na prodejně DUMAG barvy s.r.o. Vás za nákup PRIMALEX Polar 15 kg čeká plyšový medvěd zdarma. Dokonalá bělost ve Vašem interiéru a provzdušněný prostor díky interiérovému nátěru POLAR.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Prodej plastových rozvaděčů a elektroinstalačních výrobků z plastů
Společnost RUDOLF LANGER s.r.o. se zaměřuje na služby v energetice. V naší prodejně v Opavě naleznete plastové rozvaděče a elektroinstalační výrobky z plastu.
RUDOLF LANGER s.r.o.
Průmyslové armatury, pohony, pneumatické systémy, výroba pneumatických válců
Pneumatické systémy a průmyslové armatury, výrobu pneumatických válců, krátkozdvihových, nestandardních a bezpístnicových válců zajistí firma FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o. v Opavě.
Kvalitní dveře na míru - atypické interiérové dveře, poctivé stolařství
Kvalitní dveře na míru Vám vyrobí poctivé stolařství VIPAMA s.r.o. z Opavy, které se zabývá komplexním řešením interiérů a kvalitní výrobou nábytku. Nabízíme atypické interiérové dveře.
VIPAMA s.r.o.
Moderní dřevohliníkové okno z hliníku a dřeva s dlouhou životností od českého výrobce
TESKO KOLOVRAT s.r.o. je českým výrobcem dřevohliníkových oken, které poskytuje pro všechny z Ostravy i Frýdku - Místku. Spojením dřeva a hliníku vzniknou kvalitní a odolná okna s dlouhou životností.
Hromosvody, bleskosvody a další příslušenství k hromosvodům - výroba a prodej
Specializovaná firma KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o. vyrábí hromosvody, bleskosvody a další příslušenství k hromosvodům.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Závitová technologie, vysokopevnostní závity pro strojírenství, automobilový průmysl
Společnost ARSY line, s.r.o. distribuuje a prodává závitovou technologii vysoké pevnosti. Závitové vložky dodáváme do strojírenství, automobilového i leteckého průmyslu.
Kotle Vollcano - minimální náklady na topení, kotel na uhlí a tuhá paliva od výrobce ZK Design
Pořiďte si Kotel Vollcano od výrobce ZK Design s minimálními náklady na vytápění u firmy Centrum nářadí s.r.o. v Opavě. Jedná se o kotel na uhlí a tuhá paliva Vhodný nejen pro vytápění rodinných domů.
Koberce v rolích, v metráži i kusové za super ceny včetně pokládky
Koberce tlumí hluk a zútulní prostor. Různé druhy koberců v rolích, v metráži i kusové má v nabídce firma Machů Podlahy z Opavy. Koberce prodáváme za super ceny včetně možnosti jejich pokládky.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Tepelná technika - ekologické kotle na uhlí a plyn do rodinných domů s dotací
S vyřízením kotlíkových dotací a pořízením vhodných kotlů na uhlí i plyn do rodinných domů, které jsou ekologické a na něž můžete tuto dotaci získat, Vám pomůže opavská firma CENTRUM NÁŘADÍ.
Česká špičková kvalitní dřevohliníková okna - kvalita s dlouhou životností
TESKO KOLOVRAT s.r.o. z Opavy je tradiční český výrobce dřevohliníkových okna z kvalitních materiálu. Na naše okna se můžete spolehnout, je to kvalita, která vydrží opravdu dlouho!
Výroba a montáž dřevohliníkových oken - velice kvalitní kování a materiál
Firma HON-okna, dveře, s.r.o. je česká firma, která se specializuje na výrobu a montáž špičkových dřevohliníkových oken. Nabízíme precizní a kvalitní kování.
HON-okna, dveře, s.r.o. Výroba dřevěných oken, vchodových dveří
Dřevohliníková okna přímo od výrobce - bezúdržbová, pro domy, byty i kanceláře
Chcete-li okna přímo od výrobce obraťte se na firmu TESKO KOLOVRAT s.r.o., která je tradičním českým výrobcem dřevohliníkových oken v Opavě a okolí.
Dřevěná okna od českého výrobce - kvalita a zkušenost
Firma HON-okna, dveře, s.r.o. z Opavy je česká firma, která udržuje rodinnou tradici stolařské výroby. Specializuje se na dřevěná okna a dveře.
HON-okna, dveře, s.r.o. Výroba dřevěných oken, vchodových dveří
Dřevohliníková okna se skvělým designem – všechny výhody v jednom
HON-okna, dveře, s.r.o. z Opavy je tradiční český výrobce oken a dveří. Nabízíme vám dřevohliníková okna se skvělým designem, které skloubí všechny výhody v jednom.
HON-okna, dveře, s.r.o. Výroba dřevěných oken, vchodových dveří
Stěrkové interiérové omítky - vyrovnání a vyhlazení nerovností stěn vašich bytů a kanceláří
Firma MANAZEP PAVEL KNOP nabízí stěrkové omítky, které složí k vyrovnání a vyhlazení nerovností stěn vašich bytů, domů či kanceláří. Působíme v okolí Opavy a Ostravy.
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava