Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Odsávací kovové hadice
Výroba a prodej nerezových vlnovců a kompenzátorů, nerezových tenkostěnných trubek, kovových tlakových hadic, kovových ochranných, odsávacích a plynových hadic, montažních kufříkových sad pro samostatnou montáž koncovek na kovové hadice, závěsů, podpěr a uložení.
Kompenzátory
AMN - Axiální kompenzátory s koncovkami s vnitřním trubkovým kuželovým závitem R (celonerezové provedení). AGP - Axiální kompenzátory s koncovkami s vnějším trubkovým válcovým závitem G a vnější ochrannou trubkou (celonerezové provedení). ARN - Axiální kompenzátory s trubkovými koncovkami určenými k dalšímu přivaření (celonerezové ...
Kovové hadice
Tlakové kovové flexibilní hadice z nerezových ocelí s různými typy koncovek pro různá média.
Garážová, garážové vrata Opava
Prodáváme, montujeme garážová, průmyslová, sekční vrata, brány, závory, pohony vrat, bran. Dále se zabýváme programem stínění: - žaluzie - rolety - markýzy - sítě.
Tepelná čerpadla, tepelné čerpadlo Opava
Naše firma Elektro fa Pavelek nabízí prodej a montáž: - tepelná čerpadla NIBE - tepelné čerpadlo NIBE. Dále můžeme pomoci v oblasti fotovoltaiky, měření, regulace. Zabýváme se také ekologickou úpravou vody bez chemických přísad.