Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Industriální okna do starých hal, loftů, továren a jiných objektů – výroba industriálních okenních konstrukcí
VKV-MARKET, spol. s.r.o. je specialistou na výrobu a instalaci industriálních oken do továrních hal, loftových bytů a dalších objektů. Okenní konstrukce s extrémně štíhlou šířkou ocelových profilů.
Prodej barevných kovů - nerez, měď, hliník, bronz v naší hale a za skvělé ceny
Rozšířený sortiment barevných kovů - nerez, měď, bronz, hliník a polykarbonátu nakoupíte pohodlně v nové hale společnosti GAVENDA s.r.o.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
Rozvoz betonových směsí - vlastní výroba a speciální domíchávače pro přepravu betonu
Společnost Andrla CZ s.r.o je mimo jiné Betonárna, a vyrábí si vlastní betonové směsi, které Vám rozveze v Opavě a okolí. Firma má k dispozici speciální vozy, kterými zajistí rychlý transport betonu.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Podlahářství Opava - podlahové krytiny, koberce, vinylové podlahy, dřevěné podlahy
Prodejem a pokládkou podlahových krytin se zabývá společnost Tom&Ka s.r.o. z Opavy, která má dlouholeté zkušenosti a pravidelně školené podlaháře s individuálním přístupem ke každému zákazníkovi.
Tom&Ka s.r.o. Podlahářství Opava
Eurookna s okenní klikou SecuForte jsou nejlepší volbou pro ochranu proti vloupání
Hledáte kvalitní eurookna pro Váš dům, které Vám zároveň poskytnou ochranu proti vloupání? Pak oslovte českou firmu HON-okna, dveře z Opavy, která vyrábí kvalitní eurookna s okenní klikou SecuForte.
HON-okna, dveře, s.r.o. Výroba dřevěných oken, vchodových dveří
Izolované ocelové profily - Industriální architektura historických budov i občanské výstavby
Profilová řada izolovaných ocelových profilů ARTE k výrobě přesných replik památkově chráněných oken pro industriální architekturu a také pro využití i v občanské výstavbě.
Vinylové podlahy, PVC podlahy, linoleum - řešení na míru
O vinylové, PVC podlahy i linoleum se Vám postará podlahářství Tom&Ka s.r.o. z Opavy. Zajistíme Vám řešení na míru - přijedeme, zaměříme a vytvoříme cenovou nabídku zdarma!
Tom&Ka s.r.o. Podlahářství Opava
Obrovský výběr stavebnin – fasády, izolace, komíny, dveře, dlažby a mnoho dalšího
Bohatý výběr stavebnin jako jsou fasády, izolace, betonové bloky, komíny, dveře a zárubně, dlažba, nářadí a mnoho dalšího má ve svém sortimentu společnost STAVEBNINY ANDRLA s.r.o. z Opavy.
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
PUR pěna pro nástřik totální plošné izolace Penosil - izolace garáží, ventilace, potrubí
Potřebujete izolaci vrat, garáže, balkónu, nádrže, lodě nebo ventilace? Pak je nejlepším řešením PUR pěna EasySpray PENOSIL pro nástřik totální plošné izolace - zakoupíte ji v prodejně DUMAG v Opavě.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Charakteristiky vlastností požární odolnosti požárních uzávěrů
VKV-MARKET, spol. s.r.o. je specialistou na dodávku a montáž protipožárních ocelových dveří a stěn aby jste mohli chránit svůj domov, kancelář či velkosklad proti ohni a jeho ničivým účinkům.
Výroba certifikovaných panelových vchodových dveří s odolností proti vloupání
Certifikované panelové vchodové dveře pro domy a byty vyrábí firma VKV-MARKET, spol. s r.o. V Opavě, Olomouci dodáváme kvalitní dveře s odolností proti vloupání a velkou tepelnou úsporou.
Dodatečné hliníkové opláštění oken Aluskin pro okenní systémy Midea, Supra, Supra energeto
Dodatečné hliníkové opláštění oken Aluskin pro okenní systémy Midea, Supra, Supra energeto nabízí firma Baran-FMB, spol. s r.o. se sídlem v Neplachovicích poblíž Opavy.
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
Ocelová okna pro industriální architekturu - výroba replik památkově chráněných oken v historických budovách
VKV-MARKET, spol. s r.o. se mimo jiné věnuje výrobě památkově chráněných oken v historických budovách a díky nové řadě izolovaných ocelových profilů má technologii k přesné výrobě replik oken.
Dřevěná eurookna, výroba kvalitních oken - vodotěsnost, vysoká životnost a tepelná izolace
Kvalitní dřevěná eurookna přímo od výrobce pořídíte u firmy Baran - FMB, spol. s r.o. se sídlem v Neplachovicích poblíž Opavy .
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
Požární dveře – odborná zakázková výroba protipožárních otvorů
Specialisté ze společnosti VKV MARKET spol. s r.o. zajišťují zakázkovou výrobu požárních uzávěrů, protipožárních ocelových nebo dřevěných dveří, oken a stěn vše podle jasně požadovaných norem.
Ocelové protipožární dveře - zakázková výroba požárních systémů
Společnost VKV MARKET, spol s.r.o. z Opavy se zaměřuje na výrobu protipožárních ocelových dveří - zakázkovou výrobu požárních systémů zajistíme v Opavě, Ostravě a po celé České republice.
Kvalitní plastová okna a dveře - PVC profil Aluplast, izolační sklo Euroglass
Plastová okna a dveře vyrábí a prodává společnost Baran-FMB, spol. s r.o. se sídlem v Neplachovicích poblíž Opavy. Nabízíme izolační skla Euroglas a PVC profily Aluplast.
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
Jedinečné betonové bloky jako dočasná stavba i bez nutnosti stavebního povolení
Optimální řešení v oblasti dočasných staveb i bez nutnosti stavebního povolení, vám zajistí dobře známá firma Andrla CZ s.r.o. z Opavy, která nově poskytuje pro tyto účely jedinečné betonové bloky.
Betonové bloky Andrla CZ s.r.o.
Vodou omyvatelná omítka IZONIL Hard - prodej stavebního materiálu
Omítku IZONIL Hard je nově možné zakoupit v Brance u Opavy ve stavebninách ANDRLA s.r.o. Stavebniny Andrla Vám poskytnou prodej stavebního materiálu, hydroizolace a dalšího stavebního sortimentu.
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
Interiérové a fasádní barvy - míchání barev ze 180 odstínů
Naše firma Stavebniny Andrla, s.r.o., nabízí interierové a fasádní barvy. Také poskytujeme míchání barev ze 180 odstínů.
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
Plovoucí podlahy nové generace - vinylové dílce RIGID a Alpha
Favoritem moderních interiérů se stávají plovoucí podlahy nové generace - vinylové dílce RIGID a Alpha Vinyl. Jejich prodej a pokládku Vám zajistí nejen v Opavě firma Machů Podlahy.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Český výrobce skládacích prosklených dveří   - pro více světla ve Vašem domě
Firma TESKO KOLOVRAT je tradičním českým výrobcem skládacích a posuvných dveří a zimních zahrad. Působíme v okolí Opavy a Ostravy, a pomůžeme Vám s výstavbou velkých prosklených ploch ve Vašem domě.
Skleněné obklady a zástěny do kuchyně na míru - moderní sklo za kuchyňskou linku
Naše firma Grafické sklo dodává zástěny a skleněné obklady kuchyní na míru. Vyberte si grafický motiv za kuchyňskou linku a oživte jakýkoliv interiér. Působíme v Opavě, Ostravě a celém MS kraji.
Prodej štěrku, drceného kameniva a písku Opava - opavská štěrkovna, sypký materiál
Firma POMP Vlaštovičky s.r.o. zajišťuje prodej štěrku, štěrkopísků, písku, drceného kameniva a strusky regionu Opava.
POMP Vlaštovičky s.r.o. Štěrk a písek Opava
Útulné zimní zahrady z přírodních materiálů - výroba a prodej
Útulné zimní zahrady vyrábí a dodává naše společnost TESKO Kolovrat s.r.o. z Březové na Opavsku. Vytvoříme vám útulné místo, kde můžete trávit volný čas s rodinou po celý rok a za každého počasí.