Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Stavební kamenivo - kvalitní štěrkopísek a hutnitelný materiál včetně dopravy
Brněnská firma Moravia Tech, a.s. poskytuje včetně kvalitních a přesných odlitků i stavební kamenivo různých tříd. Kvalitní štěrkopísek a hutnitelný materiál těží v Hrušovanech u Brna.
Výroba a prodej žuly, žulové kameny, opracování žuly, kvalitní práce
Kvalitní práci v oblasti výroby a opracování žuly vám poskytne firma MS Trade Company, s.r.o., z Brna.
Žulové dlažební kostky, mozaiková dlažba, dodávka, prodej, výrobce žuly
Sháníte-li výrobce, prodejce či dodavatele žulových dlažebních kostek, kamenů či mozaikové dlažby v Brně, pak neváhejte a obraťte se na nás, na společnost MS Trade Company, s.r.o. - výrobce žuly.
Vytápění, teplovzdušné jednotky Leo FB pro vnitřní použití, prodej, dodávka
Teplovzdušné jednotky Leo FB určené pro vnitřní použití vytápění velkých prostor, hal, sportovišť, prodejních ploch dodává firma Hydronické Systémy s.r.o. v Brně.
Dlažební kostky, žulové obrubníky, krajníky, prodej žuly, žulové kameny
Prodejce, distributor dlažebních kostek, žulových kamenů, obrubníků, kamenů z žuly, krajníků to je firma MS Trade Company, s.r.o., sídlící v Brně.
Inteligentní solární dřevěná okna s izolačním trojsklem
Společnost ALBO je český výrobce dřevěných oken a dveří, u kterého si také vyberete inteligentní solární dřevěná okna s izolačním trojsklem, která skvěle izolují a propouští až 63% slunečních paprsků.
Změkčovače vody pro domácnost Vám pomůžou v boji proti vodnímu kameni a tabletovým solím
Brněnská firma Altamore s.r.o. poskytuje výkonné změkčovače vody, mezi něž nově patří změkčovače Ecowater systems, které nejen účinně bojují proti vodnímu kameni, ale také je lze ovládat přes mobil.
Vyvažovací ventily koncových zařízení a regulaci rozvodů tepla a chladu
Armatury pro ruční vyvažovací ventily pro rozvody vytápění, chlazení.Koncovka na přednastavení průtoku, uzavírání a měření tlaků, průtoků a teplot.
Dodávky parních a horkovodních kotlů, topeniště s prvky fluidní techniky, rekonstrukce
Dodávky parních a horkovodních kotlů, topeniště kotle s prvky fluidní techniky, pro spalování různých druhů paliv, rekonstrukce od firmy T-PROJECT GROUP, spol. s r.o. v Brně.
Dodávka moderních systémů snižování emisí - rekonstrukce a dodávky kotlů
Dodávka moderních systémů snižování emisí - rekonstrukce a dodávky kotlů, nízkoemisní spalovací systémy, výměníky odpadního tepla má zaměření firma T-PROJECT GROUP, spol. s r.o. z Brna.
Nízkoemisní spalovací systémy, uhelné hořáky, dodávka
Nízkoemisní spalovací systémy, uhelné hořáky, spalování uhelného prášku, dodávku těchto moderních systémů poskytuje firma T-PROJECT GROUP, spol. s r.o. v Brně.
Chemické kotvení nebo kotevní technika - profesionální nářadí nakupujte přes e-shop
Chemické kotvení, hmoždinky plastové, kovové, rámové, talířové a další kotevní techniku nabízí ve svém e-shopu firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.. Profesionální ruční nářadí a příslušenství.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Výroba a prodej uzavíracích zvonů s těsnícím prvkem pro ocel i plast
Výrobu a prodej uzavíracích zvonů s těsnícím prvkem pro ocelové i plastové potrubí k dokonalému zatěsnění a jiné produkty zajistí společnost ravetti.cz
ravetti.cz MANIBS BRNO, spol. s r.o.
GA-SYSTÉM - celohliníkové světlíky, výroba na CNC strojích
GA-SYSTÉM a DOSTING - celohliníkové světlíky, různé typy střešních světlíků, odborná a rychlá montáž, výroba na CNC strojích od firmy DOSTING, spol. s r.o. v Brně.
Prodej a odborné položení plovoucích podlah, vinylu i PVC
Odborné položení plovoucích podlah, PVC a vinylu, prodej podlahových krytin zajistí v oblasti Brna a Kuřimi firma KB komplet servis, s.r.o.
Pokládka podlah, podlahářské práce, laminátové podlahy
koberce, PVC, přírodní linoleum, plovoucí, laminátové, vinylové podlahy, pokládka, obvodové a přechodové lišty, montáž podlahových krytin zajistí v oblasti Brna KB komplet servis, s.r.o.
Uzavírací mezipřírubové klapky, přírubové filtry a navařovací kulové ventily
Uzavírací mezipřírubové klapky, přírubové filtry, potrubní filtry a navařovací kulové ventily nabízí specializovaná firma Hydronické Systémy s.r.o. v Brně.
Dutinové polykarbonátové desky Makrolon, montáž, dodávka, specialista
Výroba, dodávka dutinové polykarbonátové desky, Makrolon a Macrolux ideální řešení na prosvětlení domů a staveb je specialista firma DOSTING, spol. s r.o., z Brna.
Průmyslové podlahy, rozebíratelný podlahový systém, zátěžové podlahové panely - oprava, prodej a montáž
Průmyslové podlahy,rozebíratelný podlahový systém, zátěžové podlahové panely, prodej, montáž, pokládky i opravy podlah od firmy PODLAHY Liška, s.r.o. , z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Prosvětlení interiérů budov, střešní světlíky, výroba, prodej a montáž světlíků
Výrobu, prodej a montáž střešních světlíků, prosvětlení interiérů budov denním světlem provádí firma DOSTING, spol. s r.o., z Brna.
Provětrané fasády z desek ALUBOND, z hliníkových panelů a jiných materiálů
Provětrané fasády z desek ALUBOND, z hliníkových panelů a jiných materiálů k předvěšenému opláštění fasád stavebních objektů od firmy DOSTING, spol. s r.o. v Brně
Ochrana proti korozi - ochranné nátěrové systémy PPG SIGMA
antikorozní systémy, nátěrové hmoty, PPG SIGMA, 18 000 odstínů tónovače, dílenské welding nátěry pro konstrukce a průmysl, Prime, Guard, AquaCover
Výroba a montáž hliníkových oken a dveří, okna na míru
profesionální výroba oken a dveří z různého materiálu, produkty designového i technického typu, interiérové nerezové prvky, atypické zakázkové zámečnické práce
Sigma nátěry proti rezivění, dílenské welding nátěry
ochrana proti korozi, antikorozní systémy, nátěry pro průmysl, Sigma PPG, certifikace ISO 9001, nátěrové hmoty, SigmaWeld, 18 000 odstínů
Prosklené světlíky, atypické, pochůzí, protipožární, hydraulicky otvíravé střechy
prosklené, polykarbonátové, celoprosklené zavěšené světlíky, prosklené střechy a fasády, vstupní portály, zimní zahrady, ocelová zábradlí zajistí firma REMING, spol. s r.o.