Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Uzavírací prvky pro potrubí a kanalizace - zkušební a uzavírací balony
Antikorozní a izolační systémy a další výrobky pro opravu, repase a údržbu potrubí a kanalizace Vám poskytne brněnská firma MANIBS BRNO, spol. s.r.o., která je na českém trhu již od roku 1979.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
OSB desky - kvalitní a trvanlivý materiál pro vaši stavbu
OSB desky jsou ideální řešení pro každého, kdo chce stavět rychle, snadno a ekologicky. Nejširší výběr OSB desek pro použití v interiéru i exteriéru najdete u firmy AZ WOOD, a.s z Brna.
AZ WOOD, a.s. Dřevo, stavební řezivo Brno
Výroba, distribuce, prodej Betonové tašky, střešní tašky Terran
Betonové střešní tašky, lehká střešní krytina Terran, kvalitní, vysoce odolné a moderní střešní tašky vyrábí a dodává firma Mediterran CZ s.r.o., sídlící v Brně.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Dřevěné, vinylové, PVC a další typy podlah – prodej a pokládka prováděná specialisty
Prodej a pokládku vinylových, dřevěných a dalších typů podlah v nových i starších rodinných domech zajišťuje společnost LASPO podlahářství, s. r. o. v oblastech Brno a Blansko.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Antikorozní a izolační systémy - kvalitní ochrana ocelového potrubí
Antikorozní a izolační systémy k ochraně ocelového potrubí seženete od brněnské firmy MANIBS BRNO, spol. s.r.o., která poskytuje kvalitní izolační systémy Denso a mnohé další.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Dodávka svařovaného potrubí s kulatým, čtyřhranným průřezem vyráběného na míru
Dodávku svařovaného potrubní vyráběného na míru zajistí firma Giometal z Brna. Vyrábíme potrubí s kulatým a čtyřhranným průřezem.
GIOMETAL s.r.o.
Mobilní podlahy – přenosné a skládací podlahy na výstavy, svatby, plesy a další akce
Mobilní, přenosné a skládací podlahy vhodné na výstavy, plesy i jiné akce má v několika typech nebo s možností vlastního designu ve svém bohatém sortimentu společnost Activity promotion s.r.o. z Brna.
Activity promotion s.r.o.
Zkušební a uzavírací balony pro kanalizace a plynovody
Kompletní služby jako navrtání plynových, vodovodních a naftových potrubí či prodej uzavíracích a zkušebních balonů pro plynovody a kanalizace pro Vás zajistí firma MANIBS BRNO, spol. s.r.o..
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Šrouby do plechu, dřeva, betonu, porobetonu a lehčených materiálů - kotevní technika
Prodej kotevní techniky a spojovacího materiálu zajišťuje v Brně firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. Šrouby do plechu, dřeva, betonu, porobetonu a lehčených materiálů a jiný spojovací materiál.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Teplovodní podlahové topení, vytápění BEKOTEC-THERM Ostrava, Brno
Teplovodní podlahové topení a vytápění Bekotec-Therm Vám přináší společnost PROFILA TRADE s.r.o. se sídlem v Ostravě a s pobočkou Brno, která funguje jako specialista na obkladovou techniku.
Profila Trade s.r.o. Brno
Kalkulace střechy - vypočítáme cenu Vaši nové střechy - betonová střešní krytina
Společnost Mediterran CZ s.r.o. z Brna je česká společnost, která poskytuje kvalitní betonovou střešní krytinu, která se vyznačuje kvalitou a dlouhou životností.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Nástavce, bity a utahováky, spojovací materiál - prodej
Prodej kvalitní kotevní techniky a spojovacího materiálu nabízí společnost Jakub Kokeš CZ, s.r.o v Brně - seženete zde nástavce, bity i utahováky.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Tepelná energetika, projekční práce, konstrukční práce, výměníkové stanice, kogenerační jednotky, kotelny
Společnost TERMOENGINEERING, s.r.o. se specializuje na oblast tepelné energetiky. Nabízí služby konstrukčních, projekčních a dodavatelských prací.
TERMOENGINEERING, s.r.o. tepelná energetika
Nezbytné potřeby pro montáž parapetů - čistící PUR pěny, odlamovací nože, akryl a pásky
Společnost iPARAPETY s.r.o. z Brna zajišťuje realizaci venkovních a vnitřních parapetů včetně prodeje nezbytných montážních potřeb, jako jsou zednické vodováhy, odlamovací nože, PUR a expanzní pěny.
iPARAPETY s.r.o.
Páskové systémy - ochrana pro produktovody, vodovody a ropovody
Kvalitní izolační páskové systémy, chránící produktovody, vodovody i ropovody před korozí zprostředkuje společnost MANIBS BRNO, spol. s r.o.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Upevňovací technika a spojovací prvky pro montážní, instalatérské, stavební práce
Spolehlivý dodavatel vysoce kvalitní upevňovací techniky, to je společnost reca spol. s r.o. Navštivte náš e-shop a vybírejte z nepřeberného množství montážní techniky.
Kvalitní a levné severské palubky za skvělé ceny AKCE, doprava zdarma
Jedinečnou akci na kvalitní a levné severské palubky včetně dopravy zdarma vám poskytne společnost KARPEN PLUS - severské řezivo za skvělé ceny jedině u nás!
KARPEN PLUS s.r.o.
Parapety vnitřní a venkovní, prodej příslušenství  Brno a okolí, Jihomoravský kraj
Parapety vnitřní a venkovní, prodej příslušenství jedině od firmy iPARAPETY s.r.o. Brno. Vybrat si můžete vybrat s široké škály dekorů. Provádíme i montáž.
iPARAPETY s.r.o.
Kotevní technika, spojovací materiál, kotvení, hřeby, vruty
Kotevní technika, spojovací materiál, kotvení, hřeby, vruty tohle všechno a další potřebný materiál nabízí firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. v Brně.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Rozebíratelný podlahový systém - PVC panely, prodej zátěžové podlahové panely
Prodej, dodávka, opravy, rozebíratelný podlahový systém, PVC panely, lehce udržovatelné zátěžové podlahové panely dodává naše firma PODLAHY Liška, s.r.o., z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Renovace, opravy a pokládka parket a dřevěných podlah pro byty, RD, školy, tělocvičny a sály
O poničenou podlahu se postará LASPO podlahářství, s.r.o. Provádíme renovace, opravy a pokládku parket a dřevěných podlah pro byty, RD, školy, tělocvičny a sály v Brně město a venkov.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Spojovací materiál do plechu, trhací nýty - výroba, prodej a dodávka
Firma SIMAF CZ s.r.o. v Brně vyrábí a také prodává spojovací materiál do plechu. Další kvalitním produktem jsou také trhací nýty. Neváhejte nás kontaktovat - vždy vám rádi poradíme s výběrem.
SIMAF CZ s.r.o.
Zakončení balkónu – balkónové a okapové lišty různých velikostí a s různým přesahem
Bohatý výběr okapových a balkónových lišt a profilů v různých velikostech má ve svém sortimentu společnost PELI BRNO, která si poradí nejen se zakončením balkónu.
PELI BRNO Prodejna lišt Brno
Vodotěsné střešní tašky - střešní krytiny s dlouhou životností
Široký sortiment střešních krytin, které jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, pro Vás poskytuje brněnská společnost Mediterran CZ s.r.o. Máte od nás 50 letou záruku.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Textilní rohože, rohožové systémy, rohožky, vstupní čistící zóny, prodej, dodávka, montáž
Výrobu, dodávku, montáž textilních rohoží, rohožových systémů, rohožek, vstupních čistících zón s logem, rýmy, lemovkami a dalšími doplňky zajistí firma DIAMANT AK s.r.o.
DIAMANT AK s.r.o.