Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Prodej kotevní techniky - maloobchod, velkoobchod, dodavatel
Prodej kotevní techniky pro stavební firmy, řemeslníky, pokrývače - maloobchod, velkoobchod, dodavatel to je firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. z Brna.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Spojovací materiál do plastu - šrouby, zálisky, DIN16903, šrouby se zápustnou hlavou
Spojovací materiál do plastu - šrouby, zálisky, DIN16903, šrouby se zápustnou hlavou a šrouby s půlkulatou hlavou najdete u firmy SIMAF CZ s.r.o. v Brně.
SIMAF CZ s.r.o.
Fasádní obklady Silbonit, velkoplošné cementovláknité desky
Brněnská společnost G Trade spol. s r.o., to je specialista na fasádní obklady Silbonit, velkoplošné cementovláknité desky a lamelové fasádní obklady.
Profesionální ruční nářadí - šroubováky, kleště, klíče, vrtáky nebo brusné kotouče
Diamantové kotouče, vrtáky, brusivo, elektrické nářadí, kleště, kladiva, vrtáky, řetězové pily, hoblíky, frézky, akumulátorové nářadí a mnohé další poskytuje brněnská firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Prodej elektrodového indukčního kotle Galan Brno, kotel vhodný pro rodinné domy, elektrické topení
Prodej elektrodového indukčního kotle Galan Brno, kotel vhodný pro rodinné domy, elektrické topení šetří Vaše finance.
Dřevěný fasádní obklad, obkladové desky Parklex, větrané fasády
Dřevěný fasádní obklad, obkladové desky Parklex, větrané fasády, dřevěné lamelové fasádní obklady zajistí firma G Trade spol. s r.o. z Brna
Prodej a pokládka laminátových, plovoucích a bambusových podlah pro byty a rodinné domy
Odolné podlahy se snadnou údržbou prodává a pokládá firma LASPO podlahářství, s.r.o. v Brně město a venkov. Vyberte si laminátové, plovoucí a bambusové podlahy, které jsou vhodné pro byty a RD.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Vytápění -  dodávka a montáž otopných systémů, kotlů pro rodinné a bytové domy
Služby v oblasti vytápění poskytuje firma HUK – instalace s.r.o. z Brna, která dodává a montuje nejen otopné systémy a kotle pro rodinné a bytové domy.
HUK instalace s.r.o.
Velkoobchod, prodej hutního materiálu, nerezového materiálu
Hledáte-li velkoobchod zaměřený na prodej hutního a nerezového materiálu, pak se obraťte na Železářství Skořepka, s.r.o. v Brně.
Prodej a pokládka korkové a hydrokorkové podlahy pro byty, RD, restaurace, školy i kavárny
Prodej a pokládku korkové a hydrokorkové podlahy zajistí společnost LASPO podlahářství s.r.o. v okolí lokality Brno město i venkov. Vhodné do bytu, rodinných domů, škol, restaurací i kaváren.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Prodej, montáž, lepení a pokládka vinylové podlahy Gerflor, pvc, marmolea pro byty, RD, školy
Prodej, montáž, lepení a pokládku vinylové podlahy Gerflor, pvc, marmolea pro byty, RD, školy v oblasti Brno město a venkov spolehlivě zajistí firma LASPO podlahářství, s.r.o.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Průmyslové podlahy, podlahy pro skladové a výrobní provozy
Průmyslové podlahy, podlahy pro skladové a výrobní provozy, chemicky odolné s rychloumontáží bez omezení provozu od firmy PODLAHY Liška, s.r.o. v Brně.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Pravidelné revize tlakových nádob, kotlů a odborné prohlídky kotelen
Odborné prohlídky kotelen, pravidelné revize tlakových nádob a kotlů podle platných vyhlášek provádí firma Revize a školení s.r.o. z Brna. Zajistíme také školení obsluh.
Revize a školení s. r. o.
Výroba a prodej průmyslové armatury, pneumatické válce, pohony, filtry
Výroba, prodej průmyslových armatur, pneumatických válců, pohonů, pneumatické systémy, filtry, regulátory, hadice a další zakoupíte od firmy FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o., z Brna.
Dřevěná EURO okna pro historické budovy - rustikální nebo kastlové
Kvalitní dřevěná EURO okna pro historické budovy pro Vás zařídí brněnská společnost ALBO, která je tradičním českým výrobce dřevěných oken a dveří z přírodních nebo ekologických materiálů.
Průmyslové armatury, kulové kohouty, klapky, pojistné ventily
Průmyslové armatury prodává firma FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o. Rozšiřují stále sortiment výrobků.
Podlahové studio, pokládka podlah dřevěných, laminátových a plovoucích
Podlahy na míru, podlahové krytiny dřevěné, laminátové, vinylové a plovoucí českých i světových značek dodá a položí KB komplet servis, s.r.o., Brno.
Podlahy dřevěné, laminátové a vinylové – pokládka a renovace
Dřevěné podlahy, parkety, masivní, dýhované či korkové podlahy, lamináty, PVC a vinyl dodá, položí i opraví podlahářství David Albrecht, Jihomoravský kraj.
Výstavba a rekonstrukce komunikací a dlážděných povrchů  - kompletní služby
Potřebujete nechat provést nový povrch komunikace nebo jen opravit stávající cestu? Společnost SK DLAŽBA, s.r.o. poskytuje výstavby a rekonstrukce komunikací a dlážděných povrchů.
Výroba skleněného zábradlí - bezpečnostní, kalené, lepené, barevné
Výroba a montáž skleněného zábradlí - bezpečnostní, kalené, lepené, barevné vyrábí dle zhotovených projektů firma RS evostyl s.r.o. v Brně.
Mobilní WC k pronájmu Brno - Slatina včetně hygienického servisu firmy TOI TOI
Mobilní WC k pronájmu včetně kompletního hygienického servisu zajišťuje společnost TOI TOI v Brně. Najdete nás v Areálu Slatina, Tuřanka 1222/115, Brno - Slatina.
Trhací nýty PolyGrip, nýtovací technologie, trhací nýty z různých materiálů - dodávka, prodej
Dodávka, prodej trhací nýty PolyGrip®, nýtovací technologie, trhací nýty z různých materiálů dodává firma SFS Group CZ s.r.o., která působí v Brně.
Prodej, dodávka nýty, nýtovací nářadí, nýtovací technika  Accubird
Prodej a dodávka nýty, nýtovací nářadí od firmy SFS Group CZ s.r.o. je Váš partner pro Českou republiku a Slovensko. Záruční i pozáruční servis.
Prodej a výroba koupelnových baterií a koupelnových doplňků
Kupujete zboží přímo od výrobce vodovodních baterií a koupelnových doplňků firmy NOVASERVIS spol. s r.o. Vodní baterie, instalatérský materiál, WC sedátka, sprchy a další.
Luxusní finské sauny - návrh, prodej a montáž Brno
Luxusní finské sauny od firmy Finská sauna Brno. Návrh, prodej a montáž infrasauny, vybavení pro saunování, saunové doplňky Brno .