Ohřevná zařízení jsou součástí nejen domácností, ale i průmyslových aplikací. Jedná se nejen o výměníkové stanice tepla, ale také plynové kotly, elektrokotly a průtokové ohřívače vody, tepelná čerpadla, topné panely. Součástí přívodu tepla a kapalin jsou také potrubí a armatury, kterých součástí jsou příruby, tvarovky, trubky, klapky, ventily atd.

Svařované ocelové trubky - výroba
Nabízíme výrobu, prodej: - svařované ocelové trubky: - přesné, kalibrované - zavitové trubky - trubky válcované za studena - kalibrované trubky válcované za studena - lešenářské trubky redukované za tepla - konstrukční trubky redukované za tepla.
Prodej solenoidových ventilů ASCO NUMATICS, armatury HAWLE Ostrava
Firma Romana Juříka v Ostravě nabízí prodej solenoidových ventilů značky ASCO NUMATICS a armatury značky HAWLE.
Roman Juřík
Speciální akce - výměnu kotlů pro postižené povodněmi 2013
V programu Ministerstva životního prostředí na pomoc pro postižené povodněmi 2013 je připraveno až 100 mil. korun pro fyzické osoby a samosprávné celky. Pokud vám byl při povodni zničen kotel, můžete dostat dotaci na nový ekologický kotel. UMÍME VÁM S TÍMTO POMOCI!!! Pomoc při zpracování dokumentace k dotaci poskytujeme zdarma. Dále je ...
Dodávka, velkoobchod, prodej venkovní odvodnění, drenážní potrubí a šachty Ostrava
TECHNOMA a.s. působící po celé České republice se zabývá dodávkou a velkoobchodem venkovního odvodnění: - drenážní potrubí - drenážní šachty - odvodňovací žlaby - příkopové dílce.
Montáž potrubní rozvody, systémy, potrubí Bohumín, Ostrava
Naše firma provádí montáž potrubních rozvodů, systémů: - párovody - horkovody - technické plyny - plynové přípojky - plastové potrubí - potrubí ústředního topení (měď, PRESS systém).
Hořákové a topné systémy
Naše firma nabízí v průmyslovém odvětví tyto služby: - hořákové a topné systémy průmyslových pecí - dodávky a montáže regulačních zařízení topných a technických plynů - servis a revize po celé ČR a SR.
PIRES s.r.o.
Elektrické vytápění, konvektory Frýdek-Místek
Nabízíme dodávku elektrického vytápění pro rodinné domy, byty, kanceláře, firmy, obchodní centra, zdravotnické, průmyslové objekty, školy, haly: - elektrické konvektory (přímotopná tělesa pro stálé vytápění) - sálavé panely - topné kabely a rohože (podlahové vytápění) - elektrické topné fólie (podlahové, stropní vytápění) - přenosná ...
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Infrapanely, infratopení, LED žárovky, topná tělesa Příbor
Nabízíme: - výroba, distribuce, prodej infratopení a infrapanely - úsporné žárovky - Led žárovky - topná tělesa BOKI - halogenové žárovky - termostaty - infra zářiče UFO.
Odsávací kovové hadice
Výroba a prodej nerezových vlnovců a kompenzátorů, nerezových tenkostěnných trubek, kovových tlakových hadic, kovových ochranných, odsávacích a plynových hadic, montažních kufříkových sad pro samostatnou montáž koncovek na kovové hadice, závěsů, podpěr a uložení.
Kompenzátory
AMN - Axiální kompenzátory s koncovkami s vnitřním trubkovým kuželovým závitem R (celonerezové provedení). AGP - Axiální kompenzátory s koncovkami s vnějším trubkovým válcovým závitem G a vnější ochrannou trubkou (celonerezové provedení). ARN - Axiální kompenzátory s trubkovými koncovkami určenými k dalšímu přivaření (celonerezové ...