Ohřevná zařízení jsou součástí nejen domácností, ale i průmyslových aplikací. Jedná se nejen o výměníkové stanice tepla, ale také plynové kotly, elektrokotly a průtokové ohřívače vody, tepelná čerpadla, topné panely. Součástí přívodu tepla a kapalin jsou také potrubí a armatury, kterých součástí jsou příruby, tvarovky, trubky, klapky, ventily atd.

Výroba HYDRA kompenzátory, kloubové, axiální kompenzátory
Witzemnann Opava, spol. s r.o. zajišťuje výrobu HYDRA kompenzátorů.
Vlnovcové, kovové hadice, kompenzátory
Witzenmann Opava, spol. s r.o. je specializovaná firma, která Vám vyrobí vlnovcové a kovové hadice.
Kotle na pelety a tuhá paliva - odborná montáž, oprava
Firma Jan Carbol s bohatými zkušenostmi Vám v regionech Frýdek Místek, Nový Jičín a Karviná poskytuje odbornou montáž kotlů na pelety a tuhá paliva i jejich opravu.
Průmyslové armatury, pohony, pneumatické systémy, výroba pneumatických válců
Pneumatické systémy a průmyslové armatury, výrobu pneumatických válců, krátkozdvihových, nestandardních a bezpístnicových válců zajistí firma FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o. v Opavě.
Kotle BENEKOV řady K - nejúspornější systém vytápění rodinných domů dřevními peletami v ČR
Pořiďte si novinku, kterou uvedla společnost BENEKOVterm s. r. o. se sídlem v Horním Benešově na trh v září 2017. Jedná se o nejúspornější systém vytápění rodinných domů dřevními peletami v ČR.
Automatické kotle Benekov na dřevní pelety řady R - nejkomfortnější kotel na biomasu
Pořiďte si jeden z nejúspornějších automatických kotlů. Pořiďte si kotel Benekov ředy R na dřevní pelety a biomasu od společnosti BENEKOVterm s. r. o. se sídlem v Horním Benešově.
Nejkomfortnější kotle na kusové dřevo v ČR - zplyňovací kotle Benekov řady D
Automatické kotle Benekov řady D jsou pro zákazníky, kteří chtějí topit kusovým dřevem a zároveň chtějí snadno obsluhovat svůj kotel. Jedná se o nejkomfortnější kotle na kusové dřevo v ČR.
Jednoduché, levné a super účinné kombinované kotle na uhlí Benkov řady B
Topte chytře! Pořiďte si levné a přitom velice účinné kombinované kotle na uhlí značky Benekov řady B od firmy BENEKOVterm s. r. o. se sídlem v Horním Benešově.
Kombinované kotle na uhlí a dřevní pelety Benekov v Ekodesignu - nejúspornější kotle na uhlí v EU
Chcete nový kotel, který Vám ušetří čas i peníze? Pak vsaďte na kombinované kotle na uhlí a dřevní pelety v ekodesignu řady C od společnosti BENEKOVterm. Jedná se o nejúspornější kotle na uhlí v EU.
Kotle Vollcano - minimální náklady na topení, kotel na uhlí a tuhá paliva od výrobce ZK Design
Pořiďte si Kotel Vollcano od výrobce ZK Design s minimálními náklady na vytápění u firmy Centrum nářadí s.r.o. v Opavě. Jedná se o kotel na uhlí a tuhá paliva Vhodný nejen pro vytápění rodinných domů.
Tepelná technika - ekologické kotle na uhlí a plyn do rodinných domů s dotací
S vyřízením kotlíkových dotací a pořízením vhodných kotlů na uhlí i plyn do rodinných domů, které jsou ekologické a na něž můžete tuto dotaci získat, Vám pomůže opavská firma CENTRUM NÁŘADÍ.
Kotle značky Benekov a Rojek - zařídíme vše včetně dotace
Hlavní činností firmy Centrum nářadí s.r.o. jsou plynové kotle a kotle na uhlí značky Rojek nebo Benekov, samozřejmostí je také zajištění kotlíkové dotace v Praze a Mělníku.
Nová Zelená úsporám – dotace na ohřev vody pomocí FV panelů
Dotace Nová Zelená úsporám na ohřev vody pomocí FV panelů zajišťuje společnost EcoSun Systems s.r.o. v Ostravě, která se zabývá právě energiemi.
Bezešvé ocelové trubky, ocel, kontislitky, sochory, šroub | Ostrava
Bezešvé ocelové trubky pro různá průmyslová odvětví vyrábí a dodávají TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY a.s. po celé České republice a Evropě. Výroba, dodávka, velkoobchodní prodej: - bezešvé ocelové trubky válcované za tepla - trubky profilové - trubky olejářské – Casing a Line Pipe - nátrubky k ochraně konců závitovaných trubek - ...
Trubky kruhové, čtvercové, obdélníkové svařované | Paskov - Ostrava
Kruhové, čtvercové nebo obdélníkové potrubí je vhodné pro rozvod tekutých a plynných médií i jako dekorativní prvek.
ITALINOX, s r.o. Prodej nerezové plechy, trubky, tyče
Plastové vodovodní, plynové, drenážní, odpadní potrubí a trubky, kanalizační potrubní systémy
Hledáte spolehlivého dodavatele potrubí a potrubních dílů? Společnost GENERAL TRADING GATE CZ, s.r.o. s celorepublikovou působností Vám nyní k prodeji exkluzivně nabízí plastové potrubní systémy. Široký sortiment plastového potrubí je určen především pro využití v těchto inženýrských sítích: Kanalizační systémy - různé materiály, konstrukce ...
GENERAL TRADING GATE CZ, s.r.o.
Velkoobchod, prodej šoupátek, ventilů, filtry, kulové kohouty, klapky Ostrava
Zabýváme se prodejem sortimentu, který využijete v plynárenství, teplárenství, vodárenství, energetice, potravinářství a petrochemii: - ventily – uzavírací, pro regulaci, pojistné a zpětné - regulátory a odvaděče kondenzátu - šoupátka – s ručním ovládáním, s elektrickým servomotorem - klapky – zpětné, uzavírací a škrtící - kohouty – ...
Roman Juřík
Baterie Armaturka Myjava, splachovače, WC sedátka SAM, Ventily Slovarm - prodej
Společnost Velman trade, s.r.o. dodává veškeré výrobky bývalé Armaturky Myjava, nynějších dodavatelů SAM Holding – plastové výrobky, SAM Trading – armatury, baterie a Slovarm – ventily a kohouty. V e-shopu společnosti Velman trade, s.r.o. si můžete objednat nebo osobně pořídit: Plastové výrobky SAM Myjava - nádržkové splachovače - ...
E-shop, prodej sanitární technika, koupelnové vybavení, podlahové topení, vodoinstalace Ostrava
Stavíte rodinný dům, renovujete byt nebo jen chcete oživit Váš domov něčím novým? Hledáte zkušeného odborníka, který by Vám pomohl kompletně realizovat koupelnu Vašich snů? Pak se obraťte na firmu Velman trade - specialistu na koupelny. V kamenné prodejně i e-shopu Vám nabízí široký sortiment produktů: - potrubí pro rozvody pitné vody - ...
Odsávací kovové hadice
Výroba a prodej nerezových vlnovců a kompenzátorů, nerezových tenkostěnných trubek, kovových tlakových hadic, kovových ochranných, odsávacích a plynových hadic, montažních kufříkových sad pro samostatnou montáž koncovek na kovové hadice, závěsů, podpěr a uložení.
Kotle na tuhá, pevná paliva, plynové kotle - dodávka a montáž Frýdek-Místek
Nabízíme dodávku a montáž kotlů: - kotle na tuhá (pevná) paliva Viadrus, Dakon, Benekov a další - plynové kotle Baxi, Vaillant, Dakon, Therm, Protherm i jiné. Neváhejte nás kontaktovat!
Hydraulika, elektromotory i jejich náhradní díly, Moravskoslezský kraj
Stroje, které používáte, by se neobešly bez kvalitního systému hydrauliky a pneumatiky. A od toho jsme tu my, EKOSYS. Padesátileté zkušenosti v oboru prověřily naši kvalitu i důvěryhodnost. Na nás se můžete spolehnout. A právě proto vám poskytujeme kromě samotné výroby zařízení přímo na míru také technické poradenství. Obstaráme návrhy, technické ...
Nejen svařované potrubí od GTG CZ Ostrava
Trubky GTG vám pomohou dosáhnout dokonalého spojení. Nabízíme: - svařované potrubí dle EN 10217 černé - svařované potrubí dle EN 10217 pozink - příruby - trubkové oblouky - přechody - T - kusy a mnoho dalšího příslušenství Pro projektové zakázky kompletujeme: - bezešvé potrubí - izolované potrubí - plastové potrubí Dle požadavku ...
GENERAL TRADING GATE CZ, s.r.o.
Vlnovce
Kovové vlnovce se používají jako stavební prvky pro zařízení měřící a regulační techniky, mechanické ucpávky armatur pro hermetické utěsnění axiálně se pohybujících vřeten, jako potrubní mezičlánky umožňující pohyblivá spojení absorbující kmity a dilataci potrubí v letadlech, automobilech, rozvodech vody, plynu apod..
Tenkostěnné nerezové trubky s podélným svarem a možností ohybu
Výroba a prodej: - nerezových vlnovců a kompenzátorů, nerezových tenkostěnných trubek, kovových tlakových hadic, kovových ochranných, odsávacích a plynových hadic, montažních kufříkových sad pro samostatnou montáž koncovek na kovové hadice, závěsů, podpěr a uložení.