Ohřevná zařízení jsou součástí nejen domácností, ale i průmyslových aplikací. Jedná se nejen o výměníkové stanice tepla, ale také plynové kotly, elektrokotly a průtokové ohřívače vody, tepelná čerpadla, topné panely. Součástí přívodu tepla a kapalin jsou také potrubí a armatury, kterých součástí jsou příruby, tvarovky, trubky, klapky, ventily atd.

Vše pro stavbu kanalizace – betonové potrubí, revizní šachty, litinové poklopy
Kompletní sortiment materiálů pro stavbu a rekonstrukci kanalizace Vám zajistí firma DILES company s.r.o. v Ostravě. Kvalitní betonové potrubí, revizní šachty, litinové poklopy a další materiály.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Rychlá a profesionální výstavba, dodávka, montáž plynovodů a ropovodů
Rychlou a profesionální výstavbu, dodávku a montáž ropovodů a plynovodů provádí společnost Glumbík s.r.o. v Ostravě, ale působí po celé Moravě.
GLUMBÍK s.r.o. Výstavba  rekonstrukce plynovodů
Kanalizační potrubí PVC, kameninové, litinové odpadní - bezpečné, s dlouhou životností
Kameninové, litinové či PVC kanalizační potrubí, splňující ty nejvyšší požadavky na bezpečnost a dlouhou životnost najdete u společnosti DILES Company s.r.o. z Ostravy.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Kvalitní výstavba, rekonstrukce, montáž, oprava plynovodů a ropovodů
Profesionální a kvalitní výstavbu, rekonstrukci a opravu plynovodů a ropovodů zajišťuje společnost Glumbík s.r.o., která má v této oblasti dlouholeté zkušenosti a disponuje kvalifikovaným personálem.
GLUMBÍK s.r.o. Výstavba  rekonstrukce plynovodů
Průmyslové armatury, ventily ASCO, HAWLE, SČA –  prodej s dlouholetou tradicí
Průmyslové armatury, ventily ASCO, HAWLE, SČA a jejich prodej zajišťuje firma Armatury Juřík s dlouholetou tradicí v oboru, která se specializuje na průmyslové armatury.
Roman Juřík
Odborná výstavba, oprava, rekonstrukce plynovodů a produktovodů
Odbornou výstavbu, opravu i rekonstrukci plynovodů a produktovodů v Ostravě zajišťuje společnost Glumbík s.r.o., která se se svými dlouholetými zkušenostmi stala specialistou ve svém oboru.
GLUMBÍK s.r.o. Výstavba  rekonstrukce plynovodů
Elektrické vytápění - topení, vzduchové clony a přímotopná tělesa
Firma SEFEN, spol. s r.o. ve Frýdku-Místku se zaměřuje na elektrické vtápění a prodává elektrické topení, vzduchové clony a přímotopná tělesa.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Zajištění komplexní dodávky regulačních stanic plynu - návrh, projektová dokumentace, výroba, dodávka
O veškeré práce spojené s výrobou regulačních stanic plynu se postará společnost ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. se sídlem v Třinci. Zajištění návrhu, projektové dokumentace, dodávky, výroby.
Plynové kotle a tepelná čerpadla pro rodinné i bytové domy - Maratop
Společnost Maratop z Frýdku-Místku poskytuje služby v oblasti prodeje a montáži plynových kotlů a tepelných čerpadel pro rodinné nebo bytové domy i firmy.
Dodávka i montáž potrubních rozvodů vody, páry, vzduchu a tepla i rekonstrukce kotelen
O dodávku a montáž potrubních rozvodů vody, vzduchu, páry i tepla se postará společnost ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. sídlící v Třinci. Rovněž zajistí rekonstrukce kotelen atd.
Velkoobchod - průmyslové armatury, tlakem ovládané ventily, šoupátka
Průmyslové armatury, tlakem ovládané ventily a spoustu dalších výrobků, které uplatníte v průmyslových odvětvích nabízí firma Roman Jiřík, zabývající se prodejem armaturního zařízení.
Roman Juřík
Vyřízení dotace pro solární ohřev TUV a přitápění v rámci Nová Zelená úsporám – dodávky i montáže
S vyřízením dotací pro solární ohřev TUV a přitápění v rámci Nová Zelená úsporám, i s jejich realizací, Vám pomůže firma Dotace pro rodinné domy Roman Lupík v okolí Frýdku, Ostravy i Nového Jičína.
Dotace Roman Lupík
Elektrické konvektory, sálavé panely, topné kabely
Firma SEFEN, spol. s r.o. Frýdek-Místek se zaměřuje na vytápěcí systémy. Ve svém sortimentu nabízí elektrické konvektory, sálavé panely i topné kabely.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Infrazářiče Frico pro restaurace, terasy, zahrádky - užijte si tepelnou pohodu i v zimě
Firma SEFEN z Frýdku-Místku vám na zahrádkách, terase a restauraci díky infrazářičům Frico poskytne pohodlí a teplo i v chladném období. Zajistíme dodávku a instalaci v celém Moravskoslezském kraji.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Ocelová potrubí s příslušenstvím Ostrava, prodej ocelových bezešvých trubek, délka dle klienta
Dodáváme ocelová potrubí s příslušenstvím do všech odvětví průmyslu, prodej ocelových bezešvých trubek, potrubních komponent a kompletních ocelových potrubních sítí.
Ekologické kotle, Eshop Opava, prodej ekologických kotlů po ČR i na Slovensko, kotlíkové dotace
V našem Eshopu nabízíme prodej ekologických kotlů, kotle na slámu, kotle na štěpku, kotle indukční, plynové kotle, průmyslové kotle, prodej kotlů po ČR i na Slovensko.
Montáž, servis, oprava plynové kotle Therm v co nejkratším čase
Pokud potřebujete servis, montáž nebo opravu vašeho plynového kotle Therm, obraťte se na firmu MaRel corp., s.r.o., která poskytuje kvalitní služby v nejkratším možném čase v okolí Těšína a Karviné.
Pravidelné a spolehlivé prohlídky plynových kotlů Therm - revize, servis, dodávka
Firma MaRel corp s.r.o. sídlící u Českého Těšína provádí pravidelné servisní a revizní prohlídky plynových kotlů Therm včetně jejich dodávky. Své služby poskytuje v okolí Karviné, Frýdku i Ostravy.
Armatury, solenoidové ventily – maloobchod, velkoobchod, autorizovaný prodejce
Firma Juřík Roman se specializuje na velkoobchodní i maloobchodní prodej armatur a solenoidových ventilů v Ostravě. Jsme autorizovaným prodejcem ASCO/JOUCOMATIC.
Roman Juřík
Bezešvé a svařované ocelové trubky z neušlechtilých i ušlechtilých uhlíkových ocelí
ArcelorMittal je nejvýznamnějším výrobcem bezešvých trubek v České republice. Bezešvé trubky jsou vyráběny na dvou Stiefelových tratích v rozmezí vnějšího průměru trubky od 21,3 mm do 273,1 mm.
Výroba trubek, otevřených i uzavřených profilů
ArcelorMittal Tubular Products Karviná a.s vyrábí trubky a otevřené i uzavřené profily.
Svařované trubky pro rozvody kapalných a plynných hořlavých médií se šroubovicovým svarem
Firma ArcelorMittal se sídlem v Karviné poblíž Ostravy nabízí špičkové svařované trubky se šroubovicovým svarem pro plynovody a pro rozvody kapalných a plynných hořlavých médií.
Moderní elektrické vytápění rodinných domů Frýdek-Místek - prodej, servis
Společnost SEFEN, spol. s r.o. se sídlem ve Frýdku-Místku prodává, instaluje a servisuje kombinované systémy moderního elektrického vytápění pro rodinné domy.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
HYDRA vlnovcové, vinuté hadice
HYDRA vlnovcové a vinuté hadice vyrábí společnosti Witzenmann Opava, spol. s r.o. z Opavy, které dodává po celé České republice.
Prodej a servis plynových kotlů i kotlů na tuhá paliva Viadrus včetně seřízení a montáže
O prodej a servis kotlů se postará společnost Centrum nářadí s.r.o. Opava, která se zaměřuje na plynové kotle i kotle na tuhá paliva zn. Viadrus. Provádíme také seřízení i montáž kotlů.