Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Automatické zavlažovací systémy okrasných zahrad, sportovních ploch
Automatické zavlažovací systémy instaluje firma KOTĚRA do okrasných zahrad, sportovních ploch, hřišť. Působíme nejen v regionu Zlín, Kroměříž, ale po celé ČR
Prodloužená záruka na nábytková fóliovaná dvířka-kuchyňská, dětská
U firmy Trachea Holešov z regionu Zlín, je poskytována na nábytková fóliovaná dvířka prodloužená záruka 5 let - můžete pořídit dvířka kuchyňská, dětská, do koupelny i obývacího pokoje.
Zavlažovací systémy Rain Bird-automatické zavlažování zahrady, hřiště
Firma Kotěra dodává zavlažovací systémy Rain Bird. Automatické zavlažování je ideální pro regulaci závlahy na zahrady, hřiště i veřejnou zeleň. Působíme často v regionu Zlín, Brno.
Projektování, instalace automatické zavlažovací systémy-včetně servisu
Automatické zavlažovací systémy od firmy KOTĚRA Kroměříž pomohou Vaší zahradě žít. Zajistíme projektování, instalace i následný servis zavlažovacích systémů.
Závlaha, pravidelné zavlažování, zavlažovací systémy zahrad, veřejné zeleně
Používejte automatické zavlažovací systémy a pravidelné zavlažování zahrady či veřejné zeleně bude snadnější. Řízená závlaha se systémy od firmy KOTĚRA Kroměříž-Zlínský kraj.
Květinová, svatební výzdoba, aranžmá, kytice pro nevěstu
Květinářství Kamélie Holešov nabízí aranžování v regionu Zlínský kraj - květinová výzdoba interiéru, svatební aranžmá na slavnostní tabuli i kytice pro nevěstu, vždy vše ladí.
Svatební kytky, květiny pro nevěstu, ženicha, výzdoba svatební tabule
Nechejte si navázat svatební kytky pro nevěstu i ženicha v Květinářství Kamélie Holešov nebo na druhé prodejně ve Fryštáku. Rádi připravíme květiny i výzdobu svatební tabule.
Zavlažování fotbalových hřišť, zahrad, parků, trávníků-instalace, servis
Firma KOTĚRA Kroměříž provádí dodávky zavlažování trávníků do zahrad, parků, fotbalových hřišť. Postaráme se i o celoroční servis. Působíme po celé ČR.
Nejlevnější květiny, kytice z květinářství Holešov-nižší ceny než Zlín
Neplaťte vysoké ceny za květiny. Odebírejte nejlevnější květiny a kytice z Květinářství Kamélie Holešov. Naše ceny jsou nižší než ve Zlíně.
Led reflektory, pásky, žárovky, mechanické spínače, tahový spínač řetízkový - eshop
Elektromontážní firma BNC elektro z regionu Kroměříž provozuje eshop, kde pořídíte mechanické spínače, senzorovou techniku, kabely, zásuvky a Led osvětlení MAX LED-reflektory, žárovky, pásky, trubice.
Květinářství s rozvozem květin Zlínský kraj, Holešov, Fryšták
Květinářství Kamélie se zabývá i rozvozem květin v regionu Zlínský kraj, připravíme kytice s řezaných květin. Rozvoz v Holešově zdarma, Fryšták a okolí 7Kč/km.
Masivní křídlová, dvoukřídlá garážová vrata hliníková-výroba, montáž
Firma Jimi Tore Kroměříž dodává masivní, hliníková dvoukřídlá garážová vrata. Vlastní výroba včetně montáže - lze volit křídlová vrata v různých barevných kombinacích.
Zimní, vánoční, aranžmá, dekorace, věnce adventní či na dveře
Přijďte si vybrat zimní, vánoční aranžmá, dekorace i adventní věnce na prodejnu Květinářství Kamélie Holešov. Naše druhá prodejna ve Fryštáku je k dispozici klientům z regionu Zlín.
Nadstandardní vybavení sportovního, wellness zařízení, bazénů
Nadstandardní vybavení bazénů, wellness zařízení i sportovního zařízení vyrábí firma Frajt Kroměříž. Jedná se o skříňky, lavičky, dveře zámkové systémy, turnikety a další.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Prodej živých vánočních stromků Holešov-české, živé vánoční stromky
Prodej živých vánočních stromků v Holešově zajišťuje Květinářství Kamélie. Jde o živé vánoční stromky z české produkce.
Dětský nábytek na míru-vestavěné skříně, postele, stoly
V Truhlářství a stolářství Zavadil můžete objednat dětský nábytek na míru. Vyrábíme vestavěné skříně, dětské postele a stoly. Klientelu máme v regionu Kroměříž, Zlín.
Montované skleněné WC kabinky, převlékací kabiny, zástěny
I WC kabinky či převlékací zástěny mohou být designově řešené. Firma Frajt Kroměříž vyrábí montované skleněné kabiny na WC či převlékání vhodné do vlhkého prostředí.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Dušičková vazba z Květinářství Kamélie-aranžmá na hřbitov, ke Svátku zesnulých
Krásné aranžmá ke Svátku zesnulých zakoupíte v Květinářství Kamélie Holešov. Dušičková vazba na hřbitov - věnce, kytice, výrobky z chvojí.
Skříně na míru-skříň do koupelny, chodby, předsíně, s posuvnými dveřmi
Stolařství Zavadil dodá na míru skříně do koupelny, chodby, předsíně. Vyrobíme skříň s posuvnými dveřmi nebo otevíracími dvířky. Působíme v regionu Kroměříž a okolí.
Kvalitní, odolná průmyslová vrata do těžkých provozů, s bezpečnostním rizikem
Odolná průmyslová vrata do těžkých provozů i s vyšším bezpečnostním rizikem vyrobí firma Jimi Tore Kroměříž-Zlínský kraj. Kvalitní vrata od nás odolají i nadměrné zátěži.
Garážová vrata na míru do domu od Jimi Tore-design a bezpečí v jednom
Garážová vrata do domu vyrobí na míru firma Jimi Tore Kroměříž. Naše vrata jsou spojením designu a odolnosti v jednom. Stačí si vybrat design, který osloví právě Vás.
Pracovní, jednací, kancelářské, dětské stoly z lamina-přímo od výrobce
Pracovní, jednací, kancelářské i dětské stoly z lamina můžete pořídit přímo od výrobce - v Truhlářství a stolářství Zavadil Sulimov nedaleko Kroměříže.
Revize elektro zařízení, elektroinstalace rodinných domů
Firma Revize Formánek Kroměříž provádí revize elektro zařízení do 1000 V a elektroinstalace rodinných domů v regionu Zlínský kraj.
Vybavení dětského pokoje-postele, stoly, vestavěné skříně
Kvalitní vybavení dětského pokoje vyrábí Truhlářství a stolářství Zavadil. Dodáme vestavěné skříně, postele, stoly. Působíme v regionu Praha, Rožnov pod Radhoštěm.
Posuvné dveře do úzké chodby, patrové postele se schody, dřevěné schodiště
Ve Stolařství Zavadil vyřešíme horší dispozice malého bytu či domku. Posuvné dveře do úzké chodby, dřevěné schodiště do podkroví, patrové postele se schody. Působnost-Kroměříž, Praha.