Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Prodej mulčovací kůry, těžené, drcené kamenivo v pytlích
Kvalitní mulčovací kůra a drcené kamenivo v pytlích je na prodej u firmy Správa a údržba silnic Kroměřížska. Odběr v libovolném množství.
Zahradnické substráty, mulčovací kůra, zahradní rašelina, zemina na prodej
Správa a údržba silnic Kroměřížska je obchodní společností - na prodej zahradnické substráty, mulčovací kůra, rašelina, zemina. Prodejní sklad funguje pro potřeby zákazníků z regionu Zlínský kraj.
Pytlované pěstební, výsevní substráty a rašelina, zemina na prodej
Správa a údržba silnic Kroměřížska má pro zájemce z okolí Kroměříže, Přerova na prodej pytlované substráty, rašelinu i zeminu. Sklad je přímo v areálu společnosti.
Skleněné šatní skříňky-pro aquaparky, wellness, lázně, sauny
Firma Frajt Kroměříž dodává skleněné šatní skříňky s novým designem, v provedení z kaleného skla tl. 8mm. Vhodné pro aquaparky, wellness, lázně, sauny i jiných vlhkých prostor.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Prodej střešní krytiny, hliníkové, plechové střechy
Společnost SALVATOR STŘECHY s.r.o. působí na českém trhu jako významný dodavatel materiálů pro stavbu a rekonstrukce střech. Prodáváme střešní krytiny, hliníkové a plechové střechy ve Zlínském kraji.
Střešní okna VELUX – úspora energií a pohodlí ve Vašem domě
Prodej střešních krytin a střešních oken VELUX pro šikmé střechy Vám zajistí společnost SALVATOR STŘECHY s.r.o.. Nová generace střešních oken VELUX je tou nejlepší a nejekonomičtější volbou.
Výroba, prodej průmyslových LED svítidel - stropní, strojní, stolní svítidla
Do výrobního programu společnosti ELKOMP Kroměříž patří i průmyslová LED svítidla - stropní, strojní i stolní a akvarijní LED svítidla. Výroba a prodej průmyslových svítidel i na zakázku.
Materiál pro elektroinstalace, elektromontáže, ocelová lanka - prodej, eshop
Firma Metalfix s.r.o. se zabývá dodávkou, prodejem veškerého materiálu pro elektroinstalace a elektromontáže, ocelových upevňovacích dílů a patří mezi specialisty ve světě upevnění.
Skleněné skříňky, šatní skříně, WC kabiny
Společnost Frajt dodává skleněné kabiny a skříňky do vlhkých prostor. Využití jako šatní skříně, WC kabiny a příčky. Působíme nejen v okrese Kroměříž a Zlín, ale po celé ČR i na Slovensku.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Designové kovové brány, branky, plotové díly - vypalované
V Zámečnictví Smolinka Kroměříž vyrábí designové kovové brány, branky i plotové díly, úprava pomocí vypalované práškové barvy. Na přání zákazníka je možné vypalovat i firemní loga.
Prodej, e-shop - tlumiče hluku a vibrací, ALU samolepící pásky, těsnění pro vzduchotechniku a chlazení
Prvky pro vzduchotechniku a chlazení jako jsou ALU samolepící pásky, těsnění, tlumiče hluku a vibrací prodává Metalfix s.r.o. v Bystřici pod Hostýnem. Veškerý sortiment můžete zakoupit i přes e-shop.
Plechová střecha Tornero - nejkvalitnější hliníková střešní krytina s životností až 100 let
Pořiďte si plechovou střešní krytinu Tornero, která se vyznačuje velice dlouhou životností a kvalitou. Navštivte naší prodejnu SALVATOR STŘECHY, s. r. o. v Loukově u Kroměříže, kde Vám rádi poradíme.
Umělecké kovářství, zakázková i sériová kovovýroba, originální ploty, mříže a brány
Kvalitně zpracované kovářské výrobky podle Vašich představ Vám zhotoví Kovářství Petr Andrýsek z Žeranovic u Kroměříže. Na zakázku Vám vyrobíme originální bránu, plot či krbové nářadí.
Kvalitní střešní krytiny pálené, betonové, ocelové i plechové - prodej, výroba
Výrobou a prodejem kvalitních střešních krytin se zabývá společnost Salvator Střechy s.r.o., která působí ve Zlínském kraji a nabízí krytiny pálené, betonové, ocelové i plechové a spoustu dalších.
Rozváděče nízkého napětí NN pro výrobu a distribuci elektrické energie
Rozváděče nízkého napětí pro výrobu a distribuci elektrické energie v jaderných,vodních i solárních elektrárnách Vám zajistí společnost Elektro Kroměříž a.s., konstruktér i výrobce.
Kamínková dlažba, kamenný koberec na schodiště, terasu, k bazénu, do vjezdu
Společnost JK Kámen pokládá kamínkové dlažby, kamenný koberec na schodiště, terasu, k bazénu, do vjezdu. Působí v regionu Zlínský, Olomoucký kraj. Kamínková dlažba se dodává v mnoha odstínech.
Eshop, prodej zahrádkářské potřeby, sazečka, semena, postřiky insekticid Mospilan, fungicid Kuprikol
Velkoobchod MONSIVA, s.r.o. Hulín zve k nákupu zahrádkářských potřeb zákazníky z okolí Kroměříže. Již v prodeji cibule sazečka, semena, postřiky Mospilan, Kuprikol. Objednávejte i přes náš eshop.
Nýtovací technika, tesařské kování, upínací soupravy-velkoobchod
Ve velkoobchodu JSP šrouby Kroměříž můžete výhodně nakoupit tesařské kování, upínací soupravy, v sortimentu je i kotevní, nýtovací technika a spojovací materiál.
Kotevní, nýtovací technika, spojovací materiály, brusivo-velkoobchod
Spojovací materiály, kotevní a nýtovací techniku můžete nakoupit u firmy JSP Šrouby Kroměříž za výhodné ceny velkoobchodu.
Spojovací materiál a kotevní technika-velké skladové zásoby
Pro klientelu z regionu Kroměříž a Zlín má firma JSP Šrouby široký sortiment spojovacího materiálu a kotevní techniky. Udržujeme velké skladové zásoby.
Poradenství a profesionální služby pro Vaši střechu
Ve společnosti SALVATOR STŘECHY se sídlem v Loukově Vám poskytnou profesionální služby a poradí s výběrem nejlepší krytiny, fólií, izolací a okapového systému. Využít můžete také klempířského centra.
Moderní, barevné skleněné obklady do interiérů, komerčních prostor
Ve Sklenářství Sedláček Kroměříž vyrábí barevné skleněné obklady do interiérů, komerčních prostor. Moderní skleněné obklady mají využití v koupelně, kuchyni i jako dělící příčky.
Pronájem nebytových prostor, hala 300 m2 - vhodné jako skladové, výrobní prostory
Společnost KLAS, opravárensko výrobní družstvo Kroměříž poskytne pronájem nebytových prostor. K dispozici je hala 300 m2, která může mít využití jako skladové, výrobní prostory.
Instalace zavlažovacích systémů na fotbalové, golfové hřiště, tenisové kurty
Firma KOTĚRA se postará o instalace zavlažovacích systémů na fotbalové, golfové hřiště i tenisové kurty. Závlahu lze automatizovat. Obraťte se na nás v regionu Zlín, Kroměříž.
Bytový architekt, interiérový designér - návrh interiéru, rozložení nábytku, rekonstrukce i novostavby
Bytový architekt pomůže naplánovat úpravy bytu i domu, ať už jde o novostavby či rekonstrukce - dodá návrh interiéru včetně rozložení nábytku. V regionu Zlínský kraj, Brno oslovte firmu MINIMA design.