Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Elektroopravna elektrického ručního nářadí Narex servis Hulín
Firma Narex servis Hulín je elektroopravna elektrického, ručního nářadí. Jsme autorizovaným prodejcem nářadí zn. Narex, Bosch.
Nerozbitná nábytková dvířka, obklady stěn v imitaci skla - akrylátový materiál GLAKS
Novinkou prémiové série EXTRA & DELUXE společnosti Trachea, a.s. z regionu Zlínský kraj je akrylátový materiál GLAKS - věrná imitace skla, nerozbitný. Vhodný je pro nábytková dvířka i obklady stěn.
Průmyslové elektromontáže, elektroinstalace technologických zařízení
Společnost Chropyňská strojírna, a.s. provádí kompletní průmyslové elektromontáže a elektroinstalace technologických, výrobních zařízení.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Dřevěné a laminátové podlahy za výhodné ceny z podlahářství Hulín
Menší rodinné podlahářství Podlahy Vícha s.r.o. Hulín dodá podlahy od špičkových výrobců, zaměřuje se převážně na dřevěné, laminátové podlahy a vinylové podlahy a schody. Působí okolo Brna, Kroměříže.
Stavební, zahradní nářadí, nástroje a manipulační technika - velkoobchod, nákup přes eshop
Pohodlně nakupujte stavební, zahradní nářadí, nástroje nebo manipulační techniku přes eshop firmy ŘEMPO VEGA, s.r.o. Kroměříž. Registrovaným klientům dodáme zboží z velkoobchodu za individuální ceny.
ŘEMPO VEGA, s.r.o. Potřeby pro řemeslníky, dům, zahradu
Akrylátová nábytková dvířka T.acrylic v novém lesklém a matném provedení
Nechejte se inspirovat současným trendem nábytkových dvířek. Firma Trachea doporučuje akrylátová nábytková, kuchyňská dvířka T.acrylic v novém designu, v lesklém i matném provedení.
Elektrické ruční nářadí, elektronářadí Narex, Bosch-autorizovaný prodejce, opravy
Narex Servis Hulín je autorizovaný prodejce nářadí zn. Narex, Bosch pro klientelu z regionu Kroměříž, Zlín - elektrické ruční nářadí prodáváme a provádíme i pozáruční opravy.
Patina-dodatečná povrchová úprava nábytkových dvířek
Firma Trachea z okresu Kroměříž dodává nábytková dvířka s různou povrchovou úpravou. Patina je dodatečná povrchová úprava dvířek v provedení Provence, Scandia, Rustikal.
Prodej trapézových plechů v různých barevných odstínech - vhodné jako střešní krytina, fasádní obklady
Prodej trapézových plechů v různých barevných odstínech dodává STATO střechy. Ty jsou oblíbeným konstrukčním materiálem vhodné jako střešní krytina či fasádní obklady. Působíme v Kroměříži, Tovačově.
Lakovaná dvířka T.lacq - velký výběr tvarů frézování dvířek, kvalita lakování
Firma Trachea a.s. z regionu Zlínský kraj je největší výrobce nábytkových dvířek v ČR. Novinkou v produkci jsou lakovaná dvířka T.lacq, jejich předností je kvalita lakování a výběr tvarů frézování.
Terénní modelace, realizace okrasné, rodinné zahrady-včetně zavlažování
Firma Tomáš Vávra Kroměříž se zaměřuje na realizace rodinné, okrasné zahrady. Zajistíme terénní modelace, výsadbu zeleně a zavlažování. Působíme i v okrese Olomouc, Brno.
Prodej pokládka vinylu - vinylové podlahy, schody do každého interiéru
Menší rodinné podlahářství Podlahy Vícha s.r.o. Hulín dodá podlahy od špičkových výrobců, zaměřuje se převážně na dřevěné, laminátové podlahy a vinylové podlahy a schody. Působí okolo Brna, Kroměříže.
Nábytková dvířka T.classic  - nové dekory imitace betonu a dřevodekory
Nové dekory nábytkových dvířek můžete pořídit u výrobce dvířek Trachea Holešov-Zlínský kraj. Nábytková dvířka T.classic jsou nyní i v imitaci betonu, vybírat můžete i nové dřevodekory.
Revitalizace, realizace, zakládání zahrad-nové, svažité zahrady s handicapem
Firma Zahrady Vávra Kroměříž provádí zakládání, realizace nových zahrad i revitalizace - převážně v regionu Olomouc, Brno. Připravíme pozemek i pro zahrady svažité, či s jiným handicapem.
Výsadba vzrostlých stromů na zahrady, alejových stromů
Společnost Zahrady Tomáš Vávra se zaměřuje na výsadbu vzrostlých stromů na zahrady i výsadbu alejových stromů do krajiny. Působí převážně v lokalitě Kroměříž, Brno, Olomouc.
Patina Provence, Scandia u nábytkových dvířek - patinace jako dodatečná povrchová úprava
Společnost Trachea a.s. je výrobce nábytkových dvířek z regionu Zlínský kraj, aktuálně je oblíbená u dvířek patinace jako dodatečná povrchová úprava - světná patina ve stylu Provence, Scandia.
Zakládání, výsadba, sezónní údržba zeleně, trávníků-u domu, pro města, firmy
Zakládání zeleně, trávníků u domu i pro města a firmy provádí firma Tomáš Vávra v regionu Kroměříž, Olomouc. Výsadba stromů, keřů, trvalek. Samozřejmostí je sezónní údržba.
Likvidace, frézování pařezů - sešrotování dřeva po kácení stromů pařezovou frézou
Společnost Zahrady Tomáš Vávra Kroměříž zajišťuje kompletní péči o zahrady, včetně frézování pařezů po kácení stromů. Pro sešrotování, likvidaci dřeva používá pařezovou frézu Laski F460.
Nábytková dvířka odolná proti škrábancům, odření, skvrnám - nový materiál FENIX s nanočásticemi
Společnost Trachea Holešov přichází s novinkou mezi nábytkovými dvířky, jde o materiál FENIX s nanočásticemi. Díky tomu jsou dvířka odolná proti škrábancům, odření, skvrnám a mají široké využití.
Laminovaná lakovaná dvířka T.effect - matná nábytková dvířka odolná UV záření i otiskům prstů
Dalším produktem výrobce nábytkových dvířek, firmy Trachea Holešov, jsou laminovaná lakovaná dvířka T.effect v matném provedení, odolná UV záření i otiskům prstů. Vybírejte z pěti barevných odstínů.
Prodej volně stojící vany v mnoha provedeních - luxusní provedení, vhodné do prostoru, ke stěně i do rohu
Dopřejte si v koupelně luxus a pohodlí, které přináší volně stojící vany. Pohodlný nákup přes eshop, nebo na prodejně HARKO s.r.o. Kroměříž - Zlínský kraj. Vybírat můžete z mnoha provedení.
Realizace krajinných výsadeb-výsadba krajinné prvky, zeleně, stromů, keřů
Firma Zahrady Tomáš Vávra Kroměříž provádí realizace krajinných výsadeb. Výsadba krajinné zeleně, stromů a keřů i péče o krajinné prvky. Pracujeme v oblasti Zlínsko, Olomoucký, Jihomoravský kraj.
Kuchyňské pracovní desky z umělého nebo přírodního kamene - výroba na míru
Kuchyňskou pracovní desku z umělého nebo přírodního kamene Vám vyrobí na míru naše společnost HP Kámen s.r.o. z Hulína. Působíme ve Zlíně, Kroměříži, Uherském Hradišti i v Olomouci.
Lehká, odolná obkladová deska T.board s potiskem T.overface - výroba
Novinkou v sortimentu firmy Trachea Holešov je lehká a odolná obkladová deska T.board s potiskem T.overface, která je dekorativním a ochranným prvkem současně. Výroba v mnoha designech.
Moderní světlá patina ve stylu Provence, Scandia u fóliovaných dvířek
U foliovaných dvířek je velmi oblíbená moderní světlá patina ve stylu Provence, Scandia. Netradiční provedení dvířek můžete pořídit přímo od výrobce, firmy Trachea.