Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Truhlářské práce na zakázku – výroba nábytku na míru
Truhlářské práce na zakázku realizuje v okolí Ivančic společnost Nábytek Aleš Vít. Vyrobíme nábytek na míru přesně podle Vašich představ a přání.
Mobiliář pro obce a města, lavičky, zastávky, informační systémy
Mobiliář do veřejných prostor obcí a měst, lavičky, přístřešky, cyklostojany, odpadkové koše, informační systémy vyrábí a dodává společnost Urbania, s.r.o., okres Brno – venkov.
Zbavte se zahradního odpadu díky zahradním drtičům Viking
Zahradní drtiče a štěpkovače Viking, které Vám pomůžou s úklidem Vaší zahrady, naleznete v okolí Brna-venkov v prodejně Zahradní a lesní technika Miloš Hlaváč v Ivančicích.
Specialisté na dovoz a montáž střešních oken
Kompletní služby související s pořízením nových střešních oken, jako je dovoz, montáž a další služby, poskytuje v okolí Moravského Krumlova, Ivančic a Rosic společnost IVAPLAST s.r.o.
Užiteční pomocní při úklidu a péči o zahradu – motorové rosiče, foukače a vysavače listí STIHL
Skvělými pomocníky při úklidu a péči o zahradu jsou motorové rosiče a foukače či vysavače listí STIHL, které v okolí Brno-venkov zakoupíte u firmy Zahradní a lesní technika Miloš Hlaváč v Ivančicích.
Příslušenství k trubkám Brno – velké skladové zásoby
Širokou nabídku příslušenství k trubkám v kvalitním provedení jako jsou příruby, kolena, redukce, objímky nebo třmeny naleznete u společnosti ITALINOX s.r.o. s pobočkou v Brně.
ITALINOX, s r.o. Velkoobchod nerezová ocel
Pořiďte si výkonné křovinořezy značky STIHL
Křovinořezy STIHL, které Vám usnadní práci v jakémkoliv terénu, najdete v okolí Brna-venkov u autorizovaného prodejce zahradní techniky STIHL - Zahradní a lesní technika Miloš Hlaváč.
Prodej a montáž střešní krytiny a opláštění pro budovy, haly a klempířské práce
Brněnská firma Halové systémy s.r.o. se zaměřuje na veškeré práce ohledně zastřešení, opláštění pro budovy a haly, dodává PUR i PIR panely na střechy i stěny
Prodej akumulátorové zahradní techniky značky STIHL
Akumulátorovou zahradní techniku značky STIHL naleznete v okolí Brna u autorizovaného prodejce značky Stihl – v prodejně zahradní a lesní techniky Miloš Hlaváč se sídlem v Ivančicích u Brna.
Prodej zahradních sekaček na trávu značky Viking
Sekačky na trávu od předního výrobce zahradní techniky značky Viking v okolí Pohořelic a Rosic naleznete v prodejně zahradní a lesní techniky Miloš Hlaváč.
Kvalitní kuchyně na míru s 3D návrhy a poradenstvím
Moderní a kvalitně provedená kuchyně zpříjemní chvíle vaření. S realizací Vašeho kulinářského království Vám pomůže kuchyňské studio Aleš Vít, působící v okolí Brna a Ivančic.
Veřejné osvětlení ploch, parků, komunikací - návrh, montáž i servis Kuřim
Veřejné osvětlení ploch, parků -pokládka kabelů, osvětlení průmyslových areálů, parků, historických objektů, komunikací, projektová činnost, kompletní realizace, trafostanice
Výroba vestavěných skříní na míru u společnosti Výroba nábytku Aleš Vít
Řešíte-li úložný prostor ve Vašem bytě, obraťte se na firmu Aleš Vít – výroba nábytku se sídlem v Ivančicích na Brněnsku, která ráda vyhoví i těm nejnáročnějším zákazníkům.
Prodej, montáž a výměna kotlů na topení - kvalitně a rychle
Specialistou na prodej, odbornou montáž i výměnu kotlů na topení v Brně je firma Ing. Miloš Bartušek. Veškeré práce provede kvalitně, rychle a spolehlivě.
Šlechtění osiva, šlechtitelská stanice Brno-venkov
Šlechtění osiva z šlechtitelská stanice AGROGEN, spol. s r.o. Brno-venkov vyrábí a prodává široký sortiment osiv. Šlechtění osiva z mnohaletou tradicí.
Chladírenské dveře a mrazírenské dveře s širokým využitím do firem, skladů i supermarketů
Brněnská firma Halové systémy s.r.o. se zabývá výrobou střešní krytiny, PUR a PIR panelů a v nabídce najdete také chladírenské a mrazírenské dveře, které je možno upravit dle přání zákazníka.
Zimní zahrady v nejrůznějších provedeních na přání zákazníka - dodávky a montáž
Zimní zahrady v nejrůznějších provedeních na přání zákazníka projektuje, vyrábí, prodává, dodává a montuje firma IVAPLAST s.r.o. z Ivančic.
Výměna starých plastových oken za nová, které zabrání úniku tepla - prodej a montáž
Výměna starých plastových oken za nová, které zabrání úniku tepla - prodej a montáž Vám zajistí firma IVAPLAST s.r.o. v Ivančicích.
Městský mobiliář, čekárny, lavičky, koše, výroba, e-shop, Brno venkov
Městský mobiliář, čekárny, lavičky, koše, cyklostojany, stoly, informační tabule a směrovky vyrobí, dodá a osadí společnost Urbania, s.r.o. Design, se sídlem v okrese Brno – venkov.
Výroba a montáž střešních oken v plastovém i dřevěném provedení
Výrobu a montáž střešních oken v plastovém i dřevěném provedení s kyvným nebo výklopně-kyvným křídlem provádí firma IVAPLAST s.r.o. v Ivančicích.
Výstavba zahradních jezírek, jezer, zahradnický servis, realizace, zahradnictví
Zahradní činnost, zahradnictví, výstavba zahradních jezírek, realizace zahrad a zpracování návrhu provádí firma HORTISCENTRUM s.r.o., Brno-venkov.
Bezpečnostní protipožární dveře, zesílená odolná konstrukce
Kvalitní bezpečnostní protipožární dveře nabízí ve svém sortimentu společnost AD SECURITY, s.r.o., specialista na zámečnickou výrobu.
Dodávka a montáž zimních zahrad nejrůznějších provedení
Dodávku, montáž a servis nejrůznějších provedení zimních zahrad, plastová okna, vypracování cenové nabídky zdarma a jiné zajistí na Brněnsku firma IVAPLAST s.r.o. Ivančice
Moderni vestavěné skříně na míru, zakázková výroba, nábytek
Moderní skříně na míru, nábytek, vestavěné skříně, truhlářská výroba, dětský, kancelářský, kuchyňský nábytek, vysoká kvalita, profesionální přístup nabízí firma Truhlářství v Ivančicích.
Prodej průmyslových produktů, spojovacího materiálu a nářadí
Prodej průmyslových produktů, spojovacího materiálu a nářadí, servisní produkty, těsnění spojů, výstružníky a další naleznete u firmy Fabory CZ Holding s.r.o. ve Šlapanicích